CHRIAC Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου οκ το πρόβλημα λύθηκε προφανώς από την vodafone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 48 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει 2 σχόλια/απαντήσεις που έδωσα σε απάντηση άλλου χρήστη σε αρχικό σχόλιό μου.... ενώ δείχνει πως βλέπει κι άλλες απαντήσεις, βγάζει προμπτ για να πατήσω να αναπτήξει τα υπόλοιπα σχόλια, τα οποία απλά δεν εμφανίζονται.... Με dns Cloudflare.. Εμφάνισε όμως το ίδιο σχόλιο όταν το έκανα ως νέα / ξεχωριστή απάντηση...🤔 Aυτό είναι μία από τις πολλές βλακείες του yt. Δεν ευθύνεται η vodafone. Πάτα στα σχόλια εκεί που λέει "Ταξινόμηση κατά" και διάλεξε "Πρώτα τα πιο πρόσφατα". Αν πάλι δεν εμφανίζονται είναι γιατί ο uploader έχει αφήσει στην Εποπτεία σχολίων τη Bασική που σημαίνει ότι κάποια τα κρατάει το yt αυτόματα και πρέπει αν μπει ο uploader να τα εγκρίνει όλα χειροκίνητα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου την είχα δοκιμάσει την αλλαγή ταξινόμησης και δεν είδα χαΐρι...Οπότε και έκανα νέο - ανεξάρτητο σχόλιο....👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στο tablet μου το πρόβλημα λύθηκε αλλά στο PC παραμένει. Οι υπόλοιποι συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα; Επεξ/σία 18 Απριλίου από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα