Gulik Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Αν έχεις IPv6 άλλαξε και τους αντίστοιχους DNS servers ή απενεργοποίησέ το προσωρινά. Με απενεργοποίηση και του IPv6 το πρόβλημα φαίνεται να λύνεται, αλλά γιατί να το απενεργοποιήσουμε προσωρινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rvg23Dns Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε Μήπως έχεις και εσύ Vodafone? Κάτι μαλακίες κάνουν με τους DNS servers τους... Και εγώ Vodafone έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 9 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Εννοείται ότι πρέπει να το λύσει, αλλά γενικά είναι προτιμότερο να έχεις μόνιμα άλλους ανεξάρτητους DNS. Γλιτώνεις τέτοια προβλήματα και άλλα κλειδώματα Άλλους έχω μόνιμα, αλλά σε Mac για κάποιο λόγο δεν παίζει ούτε με άλλο DNS, και επίσης σε mobile data δεν γίνεται απλά με DNS πρέπει να βάλεις VPN profile (τουλάχιστον σε iPhone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rvg23Dns Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Perfect είπε Άλλους έχω μόνιμα, αλλά σε Mac για κάποιο λόγο δεν παίζει ούτε με άλλο DNS, και επίσης σε mobile data δεν γίνεται απλά με DNS πρέπει να βάλεις VPN profile (τουλάχιστον σε iPhone) Εγώ που είμαι με δεδομένα από κινητό τι κάνω ρε παιδιά? Ξαφνικά έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Perfect said: Άλλους έχω μόνιμα, αλλά σε Mac για κάποιο λόγο δεν παίζει ούτε με άλλο DNS, και επίσης σε mobile data δεν γίνεται απλά με DNS πρέπει να βάλεις VPN profile (τουλάχιστον σε iPhone) Τσέκαρε μία αν μπορείς από το Mac στο dnsleaktest.com ποιους σου βγάζει. Δεν θα πρέπει να σου βγάζει της Vodafone αν τους έχεις αλλάξει σωστά. 4 minutes ago, Rvg23Dns said: Εγώ που είμαι με δεδομένα από κινητό τι κάνω ρε παιδιά? Ξαφνικά έγινε Αν είναι Android δοκίμασε στις Ρυθμίσεις Network & Internet > Private DNS > ...hostname: dns.adguard-dns.com (κόβει και τις διαφημίσεις στα περισσότερα site). Ίσως είναι σε άλλο σημείο στις Ρυθμίσεις ανάλογα το Android version. Επεξ/σία 18 Απριλίου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου Δοκίμασε κάποιος να μιλήσει με βοντα; Όντως είναι θέμα δικό τους αλλά....το ξέρουν; Κάνουν κάτι για επίλυση; Σπίτι με οτε κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Καλύτερα να αλλάξετε DNS στις ρυθμίσεις του router για να μην χρειάζεται σε κάθε συσκευή ξεχωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo_kotopoulo Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2 λεπτά πριν, 1comment είπε Δοκίμασε κάποιος να μιλήσει με βοντα; Όντως είναι θέμα δικό τους αλλά....το ξέρουν; Κάνουν κάτι για επίλυση; Σπίτι με οτε κανένα πρόβλημα. Είπαν θα το φτιάξουν μέσα στη μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, 1comment είπε Δοκίμασε κάποιος να μιλήσει με βοντα; Όντως είναι θέμα δικό τους αλλά....το ξέρουν; Κάνουν κάτι για επίλυση; Σπίτι με οτε κανένα πρόβλημα. Από χρήστη του reddit πάνω στο ίδιο θέμα Έπαθα κι εγώ το ίδιο, οπότε πήρα στη Vodafone γιατί νόμιζα ήταν θέμα του router. Τελικά μετά από κάποιους ελέγχους και αφού είδαν ότι κα άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα, μου είπαν ότι είναι κάποιο δικό τους θέμα και θα το δούνε. Δεν το ήξεραν δηλαδή ούτε οι ίδιοι στη βόντα? Ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTanto Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 22 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Εννοείται ότι πρέπει να το λύσει, αλλά γενικά είναι προτιμότερο να έχεις μόνιμα άλλους ανεξάρτητους DNS. Γλιτώνεις τέτοια προβλήματα και άλλα κλειδώματα Θα συμφωνήσω απόλυτα. Με αλλαγή DNS φτιάχνει παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Από χρήστη του reddit πάνω στο ίδιο θέμα Έπαθα κι εγώ το ίδιο, οπότε πήρα στη Vodafone γιατί νόμιζα ήταν θέμα του router. Τελικά μετά από κάποιους ελέγχους και αφού είδαν ότι κα άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα, μου είπαν ότι είναι κάποιο δικό τους θέμα και θα το δούνε. Δεν το ήξεραν δηλαδή ούτε οι ίδιοι στη βόντα? Ότι να ναι Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και τουλάχιστον 6-7 ώρες, αλλά δεν το είχαν αντιληφθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rvg23Dns Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 12 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τσέκαρε μία αν μπορείς από το Mac στο dnsleaktest.com ποιους σου βγάζει. Δεν θα πρέπει να σου βγάζει της Vodafone αν τους έχεις αλλάξει σωστά. Αν είναι Android δοκίμασε στις Ρυθμίσεις Network & Internet > Private DNS > ...hostname: dns.adguard-dns.com (κόβει και τις διαφημίσεις). Ίσως είναι σε άλλο σημείο στις Ρυθμίσεις ανάλογα το Android version. Στα ελληνικά? Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsigiannis Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Και σε Vodafone Data δεν μπορει να μπει στο YouTube σε IPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τσέκαρε μία αν μπορείς από το Mac στο dnsleaktest.com ποιους σου βγάζει. Δεν θα πρέπει να σου βγάζει της Vodafone αν τους έχεις αλλάξει σωστά. Σωστούς βγάζει, αλλά από Safari ακόμα δεν παίζει σωστά (μόνο από Chrome) Βλακεία που άλλαξα σε Vodafone όλο ανόητα προβλήματα Επεξ/σία 18 Απριλίου από Perfect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου μιλησα με voda και ειιπαν θα το λυσουν... στο router που μπηκα να κανω αλλαγεσ, δεν μ αφηνει ειναι κλειδωμενο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα