Dangelo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα... λέω να εγκαταστήσω το gentoo και μιας που θα το κάνω αυτό να έχω ότι μου χρειάζεται απο software αρχικά, που είναι τι άλλο ? απο του drivers της μητρική και κάρτας γραφικών... H mobo έχει chipset Nforce2 και η κάρτα γραφικών είναι FX5600 256mb Οταν ψάχνω για drivers είτε για το ένα είτε για το άλλο, δεν βρίσκω συγκεκριμένα για την διανομή GenToo όπως βρίσκω για άλλες ποιο διαδεδομένες... Υπάρχει κάποια μέση οδός?? Μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκδοση για Debian ας πούμε???? Η ίδια ερώτηση και για την VGA.... Υποψία: Μήπως οι FREEBSD drivers που βλέπω στο site της nvidia είναι αυτό που θέλω??? :roll: :roll: Thank you...........
RaNd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 # Η τελευταια εκδοση του Gentoo υποστηριζει και τα 2 που λες (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) # Oι drivers που θες ειναι ανεξαρτητου διανομης, για Red-Hat πχ θα κανουν μια χαρα!
NoD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε το βασικό εργαλείο του Gentoo, το emerge και θα τα βρεις όλα. Δώσε emerge -S nvidia από κονσόλα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε το βασικό εργαλείο του Gentoo' date=' το [b']emerge[/b] και θα τα βρεις όλα.Δώσε emerge -S nvidia από κονσόλα. Έχει κάποιο νόημα η απάντηση μετά από 18 μήνες; :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.