Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια, για καποιο λογο με και τα 2 ρουτερ που μου εχουν στειλει κανουν μικρες διακοπες στα LAN ports και μου χαλανε τα sessions και την ψυχικη υγεια.

Εχω ενα asus ac55u(https://www.asus.com/networking-iot-servers/modem-routers/all-series/dsl-ac55u/) και το εχω με e-wan και δουλευει απλα σαν ακριβο extender, θελω να κανω αυτο το ρουτερ να δουλευει σαν main αλλα οτι συνδιασμο και να εχω δοκιμασει δεν εχω βγαλει ακρη. Ο μετασχηματιστης(nokia g010 gr) δινει internet μονο στο speedport για καποιο λογο και σε κανενα αλλο.

Παρακαλω τα φωτα σας🙏

Δημοσ.
23 hours ago, Vexedness said:

Καλησπερα σας παιδια, για καποιο λογο με και τα 2 ρουτερ που μου εχουν στειλει κανουν μικρες διακοπες στα LAN ports και μου χαλανε τα sessions και την ψυχικη υγεια.

Εχω ενα asus ac55u(https://www.asus.com/networking-iot-servers/modem-routers/all-series/dsl-ac55u/) και το εχω με e-wan και δουλευει απλα σαν ακριβο extender, θελω να κανω αυτο το ρουτερ να δουλευει σαν main αλλα οτι συνδιασμο και να εχω δοκιμασει δεν εχω βγαλει ακρη. Ο μετασχηματιστης(nokia g010 gr) δινει internet μονο στο speedport για καποιο λογο και σε κανενα αλλο.

Παρακαλω τα φωτα σας🙏

το asus πρεπει να κανει κληση pppoe και θελει και  vlan 835 οσο ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

pppoe ειναι και τα 2.

στο speedport ειναι 835, τωρα ψαχνω πως να αλλαξω vlan id στο asus

edit: το βρηκα και το αλλαξα αλλα κατι πρεπει να εχω κανει λαθος και δεν μου δινει σημα...

Επεξ/σία από Vexedness
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/04/2024 at 01:14, Vexedness said:

pppoe ειναι και τα 2.

στο speedport ειναι 835, τωρα ψαχνω πως να αλλαξω vlan id στο asus

edit: το βρηκα και το αλλαξα αλλα κατι πρεπει να εχω κανει λαθος και δεν μου δινει σημα...

εδωσες username/password κανονικα? σε ρωταει καμια αλλη επιλογη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...