fotaras76 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 1 ώρα πριν, qrstuv είπε Είναι κλειστό, έχει τις τρύπες που από εκεί περνάει ο αέρας, όσο περνάει. Με κλειστό κουτί από μπροστά μην περιμένεις θαύματα, ότι και ρυθμίσεις να βάλεις θα ανεβάζει θερμοκρασίες.
qrstuv Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 65 βαθμούς είναι πολύ καλά. Εγώ το hwmonitor το έχω πάντα ανοιχτό και βλέπω θερμοκρασίες, στροφές ανεμιστήρων κλπ. Δεν είμαι για να αλλάζω και κουτί για την ώρα.
hocico0777 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 65 αφού κλείσω το παιχνίδι όμως,θα τσεκάρω και με το hwinfo. Πάντως χρειάζεται εφαρμογή που να σου δείχνει θερμοκρασία όπως αυτά που ανεβάζουν διάφοροι youtubers με benchmarks που βλέπεις την ώρα που παίζεις τι γίνεται γιατί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχω παρατηρήσει ότι και esc να πατήσω σε πολλά παιχνίδια πέφτει η κατανάλωση της κάρτας αφού σταματάνε να ακούγονται οι ανεμιστήρες. Εννοώ να πατήσω esc και στο καπάκι με alt tab να παω να δω hwinfo.
qrstuv Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Πίστευα ότι και το Adrenaline της AMD το κάνει αυτό (το monitoring) με κάποιο keyboard shortcut αλλά δεν το γνωρίζω γιατί δεν το ξέρω. Καθώς επίσης και το MSI Afterburner πρέπει να δίνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Εικασίες κάνω (ας μας πει κάποιος που ξέρει). Δοκίμασε με το hwmonitor που σου δείχνει και max, και min και current θερμοκρασίες που έχει φτάσει. Αυτό χρησιμοποιώ στην συγκεκριμένη υλοποίηση και είδα τα 80ρια hotspot στην RX 6600. Θα δοκιμάσω και το hwinfo. Το κουτι μου δεν είναι πολύ ποιοτικό, έχει καλό cable management αλλά είναι μικρό και απο μπροστά κλειστό, ενώ στα ίδια περίπου χρήματα υπάρχει το 3000D από την Corsair που είναι ανοιχτό μπροστά.
LouCi4er Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 6 ώρες πριν, qrstuv είπε Με το HWMonitor, δεν γνωρίζω τον τρόπο ακόμη να το κάνω να δείχνει θερμοκρασίες, fps κλπ κατα την διάρκεια παιχνιδιού και ποιος τρόπος είναι πιο αξιόπιστος. Είναι κλειστό, έχει τις τρύπες που από εκεί περνάει ο αέρας, όσο περνάει. Μπορεις να το κανεις με διαφορους τροπους,ενας ειναι να εγκαταστησεις MSI afterburner και να κανει monitoring με αυτο,αλλος τροπος ειναι με το HWinfo,τριτος τροπος ειναι μεσω του overlay του adrenalin.Πρωσοπικα χρησιμοποιουσα χρονια το Afterburner επειδη δεν ηξερα οτι μπορει να γινει και μεσω του adrenalin,αυτο θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις και εσυ. 1
qrstuv Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Στο Adrenaline όσο κι αν εψαξα δεν το βρίσκω, είμαι στο afterburner τώρα, ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ https://www.msi.com/blog/msi-afterburner-on-screen-display#onscreendisplay Chapter 4a. OSD / ON SCREEN DISPLAY και δεν με αφήνει να τσεκάρω το framerate avg για να το τικάρω on screen display. Φαίνεται σαν απενεργοποιημένο, πως το τσεκάρω και αυτό; Και όσο για τις θερμοκρασίες της gpu με 90% load πήρα 65 βαθμούς κι εγώ (με το afterburner). Ενώ το hwmonitor λέει 80..
LouCi4er Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Μηπως στο Hwmonitor βλεπεις το hotspot ενω στο ab κοιτας πυρηνα?Αυτο που λες δεν ξερω γιατι δεν σ αφηνει να το τικαρεις,εγω μονο framerate (την πρωτη επιλογη που εχει),1%low και 0.1% low εχω επιλεγμενα.Τωρα οσον αφορα το adrenalin,κοιτα αυτο εδω το βιντεο:https://www.youtube.com/watch?v=00BFsINZHa4 1
qrstuv Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι, το hotspot εβλεπα στο hwmonitor. To afterburner δεν με αφηνει να επιλεξω τιποτα σε fps.. και επίσης απορρυθμίζει και το adrenaline..Το βρήκα ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Μαϊου από qrstuv
LouCi4er Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Το Afterburner δεν εχει τιποτα παραπανω απο το adrenaline,η γνωμη μου ειναι να το απεγκαταστησεις 2
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 1 ώρα πριν, qrstuv είπε Στο Adrenaline όσο κι αν εψαξα δεν το βρίσκω, είμαι στο afterburner τώρα, ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ https://www.msi.com/blog/msi-afterburner-on-screen-display#onscreendisplay Chapter 4a. OSD / ON SCREEN DISPLAY και δεν με αφήνει να τσεκάρω το framerate avg για να το τικάρω on screen display. Φαίνεται σαν απενεργοποιημένο, πως το τσεκάρω και αυτό; Και όσο για τις θερμοκρασίες της gpu με 90% load πήρα 65 βαθμούς κι εγώ (με το afterburner). Ενώ το hwmonitor λέει 80.. 1
hocico0777 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 13 hours ago, qrstuv said: Και όσο για τις θερμοκρασίες της gpu με 90% load πήρα 65 βαθμούς κι εγώ (με το afterburner). Ενώ το hwmonitor λέει 80.. 65 είχα κι εγώ μετρημένο με το adrenalin σε 100% load, είχα ξεχάσει ότι το adrenalin σου δείχνει και θερμοκρασία, νόμιζα ότι δείχνει μόνο τα βατ. Νομίζω είσαι κομπλέ από θερμοκρασία, μπήκα στη διαδικασία να τσεκάρω κι εγώ γιατι σε προηγούμενο ποστ σου έλεγες για 100 βαθμούς που μου φαίνονται πολλοί. 1
qrstuv Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου Το hwmonitor εβλεπα εδω και τρεις εβδομαδες που ξεκινησα pc gaming και εκτιμώ οτι τις θερμοκρασιες της gpu τις παραφουσκώνει λίγο τελικά. Ναι 100 βαθμούς είχε δείξει μετά το oc που έκανα. Όμως τώρα και το adrenaline και το afterburner δείχνει τις ίδιες θερμοκρασίες με τις δικές σου 60 ~ 65. Οπότε είμαστε οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα