Hamurabi Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Καλημέρα παιδιά. Ο αδερφός μου στη δουλειά έχει 100αρα fiber Άπτον ΟΤΕ και τηλεφωνικό κέντρο πάνω και του έχουν δώσει ένα router oxygen αν θυμάμαι καλά.εχει αλλάξει 3 σε 3 μήνες.κανουν επανεκκινήσεις συνέχεια κ του το αλλάζουν κ του λένε δεν έχουν άλλο μόνο αυτό κ δυστηχως δεν είναι καλό. Θέλει να αγοράσει ένα δικό του,κάποιες προτάσεις;; Ευχαριστώ προκαταβολικά
jkoukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Για να έχει το Oxygen σημαίνει ότι μάλλον το τηλεφωνικό κέντρο είναι ISDN με τηλεφωνία VoIP (ή ISDN). Αν ισχύει, τα μόνα άλλα Router που είναι συμβατά και μπορούν να παίξουν όλα όπως είναι τώρα χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και μεγάλες διαφορές στις ρυθμίσεις, είναι ένα από τα Fritz 7490 και 7590 που έχουν θύρα S0 για σύνδεση ISDN PBX. Αν δεν ισχύουν αυτά, γράψε αναλυτικά τι γραμμή έχει στην σύνδεση, την τηλεφωνία και τι είδους τηλεφωνικό κέντρο.
Hamurabi Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Isdn είναι η γραμμή και το κέντρο. Όποτε μόνο fritz? Αυτό παίζει κατευθείαν ή θέλει πολλές ρυθμίσεις; Ευχαριστώ και πάλι Υ.σ. μου λέει ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν άλλαξε την κεφαλικη γραμμή με msn. (Δεν έχω ιδέα τι εννοεί) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2024 από Hamurabi
jkoukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δεν υπάρχουν άλλα router που να έχουν θύρα S0 για σύνδεση ISDN συσκευών όπως το τηλεφωνικό κέντρο. Για την σύνδεση στο διαδίκτυο δεν χρειάζονται πολλές ρυθμίσεις. Απλά επιλέγεται το προφίλ της Cosmote και αυτόματα γίνεται η σύνδεση. Για την τηλεφωνία θα πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις, αλλά είναι εύκολες και ανάλογες την τηλεφωνία (κανονική ISDN ή VoIP με 2 κανάλια φωνής). Τα MSN είναι επιπλέον τηλεφωνικοί αριθμοί (εκτός του κύριο κεφαλικού) και σίγουρα δεν έχουν σχέση με τις αποσυνδέσεις. Αλλού είναι το πρόβλημα και απλά έτυχε να εμφανισθεί κατά την ενεργοποίηση των MSN. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα