Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω  αγοράσει  πρόσφατα ενα ζευγάρι ακουστικά hd 560s. Τα έβαλα στον υπολογιστή και όλα καλά, η ένταση είναι λίγο χαμηλή για κάποια είδη μουσικής αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τα χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου οπου έχω και κατι edifier ηχεία που ειναι με δικό τους ενισχυτή. Το πρόβλημα που  έχω ειναι πως τις προηγούμενες μέρες το front audio στο pc έπαιζε αλλά τώρα εχει σταματήσει να παίζει.

Σκεφτόμουν γενικά μήπως βάλω λίγα χρήματα για ενα amp και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πχ κάτι το οποίο να έχει 2 εξόδους και να μπορούν να μπουν και τα ακουστικά και τα ηχεία σε αυτό και αν ενα τέτοιο set up θα άξιζε. Αν όχι πάλι θα ηθελα τα φώτα σας σε κάποιο amp για τα ακουστικά

Το budget κυμαίνεται μέχρι τα 100 ευρώ

• Λύση
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thanasis_pp είπε

Καλησπέρα, έχω  αγοράσει  πρόσφατα ενα ζευγάρι ακουστικά hd 560s. Τα έβαλα στον υπολογιστή και όλα καλά, η ένταση είναι λίγο χαμηλή για κάποια είδη μουσικής αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τα χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου οπου έχω και κατι edifier ηχεία που ειναι με δικό τους ενισχυτή. Το πρόβλημα που  έχω ειναι πως τις προηγούμενες μέρες το front audio στο pc έπαιζε αλλά τώρα εχει σταματήσει να παίζει.

Σκεφτόμουν γενικά μήπως βάλω λίγα χρήματα για ενα amp και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πχ κάτι το οποίο να έχει 2 εξόδους και να μπορούν να μπουν και τα ακουστικά και τα ηχεία σε αυτό και αν ενα τέτοιο set up θα άξιζε. Αν όχι πάλι θα ηθελα τα φώτα σας σε κάποιο amp για τα ακουστικά

Το budget κυμαίνεται μέχρι τα 100 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/34526682/iFi-Audio-Zen-Air-DAC-Silver.html

Kαι αξιζει εννοειται..

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα τις Ωδές και μου πρότειναν και εκει το Uno. Το Zen air πιστευω τα αξιζει τα 20 ευρω διαφορα. FiiO ek10 σε σχέση με zen air εχει αποψη εδω η ομάδα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thanasis_pp είπε

Πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα τις Ωδές και μου πρότειναν και εκει το Uno. Το Zen air πιστευω τα αξιζει τα 20 ευρω διαφορα. FiiO ek10 σε σχέση με zen air εχει αποψη εδω η ομάδα;

Kαλο κι αυτο, καλυτερα το zen dac ωστοσο..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Thanasis_pp είπε

εγώ χρησιμοποιώ το Zen Dac V2 με τα HD560S και  τα Edifier 2000BDκαι έμεινα πολύ ευχαριστημένος , αλλά δεν ξέρω για τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις και Filo K5 pro η Κ6 που έχουν και παραπάνω δύναμη.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα το Zen air τελικά,  είχα  ενα κουπόνι και πήγε στα 90  ενώ το Uno  ηταν  στα  80 και είχε και  μεταφορικά ενω το zen air δεν είχε.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...