Isley89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Καλησπερα εκανα μια κρατηση και μετα online check in με την εταιρεια Eurowings αλλα δε μου ζητησαν διαβατηριο ή ταυτοτητα παρα μονο ονομα και επιθετο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει και μου εκανε εντυπωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Isley89 είπε Καλησπερα εκανα μια κρατηση και μετα online check in με την εταιρεια Eurowings αλλα δε μου ζητησαν διαβατηριο ή ταυτοτητα παρα μονο ονομα και επιθετο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει και μου εκανε εντυπωση. αν ταξιδευεις εντός Σεγκεν ναι. 1
Isley89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αν ταξιδευεις εντός Σεγκεν ναι. Ναι ειναι εντος Σεγκεν Ελλαδα-Γερμανια. Οποτε ειναι ολα οκ δεν χρειαζεται να το ψαξω πολυ πολυ γιατι ηδη εστειλα εμαιλ καθως δεν εχουν live chat και δεν απαντηση δεν εχω λαβει. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2024 από Isley89
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, Isley89 είπε Ναι ειναι εντος Σεγκεν Ελλαδα-Γερμανια. Οποτε ειναι ολα οκ δεν χρειαζεται να το ψαξω πολυ πολυ γιατι ηδη εστειλα εμαιλ καθως δεν εχουν live chat και δεν απαντηση δεν εχω λαβει. Αθήνα Μοναχο με aegean ακριβώς όπως τα λες πριν ένα μήνα.Δεν ζήτησε τίποτα ,μου φανηκε πολύ παράξενο καθώς έχω συνηθίσει προς ΗΒ να ζητάει,οπότε κάλεσα στην aegean και μου είπαν ότι απλά θα ελέγξουν στην αναχώρηση τα έγγραφα του επιβάτη. 1
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 2 hours ago, Isley89 said: Καλησπερα εκανα μια κρατηση και μετα online check in με την εταιρεια Eurowings αλλα δε μου ζητησαν διαβατηριο ή ταυτοτητα παρα μονο ονομα και επιθετο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει και μου εκανε εντυπωση. μια χαρα εισαι.καλα να περασεις 1
mccrush2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Ναι σωστα σου ειπανε, δεν ζητανε αριθμο διαβατηριου και τσεκαρουν απλα τα χαρτια σου στο checkin η πριν μπεις στο αεροπλανο αν δεν εχεις βαλιτσα για checkin.
Papakaliati Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 On 17/04/2024 at 00:16, Isley89 said: Καλησπερα εκανα μια κρατηση και μετα online check in με την εταιρεια Eurowings αλλα δε μου ζητησαν διαβατηριο ή ταυτοτητα παρα μονο ονομα και επιθετο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει και μου εκανε εντυπωση. Ποτέ δεν κοιτάνε αύριο ο ταυτότητας η διαβατηρίου για ενδοκοινοτικές πτήσεις. Μόνο η Ryanair σου ζητάνε, αλλά προφανώς δεν το τσεκάρουνε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα