Προς το περιεχόμενο

Γενικά για ένα αθόρυβο PC

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα P4 στα 2.4Ghz και σκέφτομαι να φτιάξω ένα απλό αθότυβο συστηματάκι έτσι για αρχή λέω να πάρω ένα κουτί:

CASE CS-606 C71 ΜΠΛΕ

Το έχει κανείς; Θέλω γνώμες...

Και ταυτόχρονα να πάρω και το Zalman Reserator 1

Μετά ότι κάνει θόρυβο το διορθώνω!

Δημοσ.

Είχα δει και ένα αλλο κουτάκι νομίζω στο HACSHOP .Αν θυμάμαι καλά Full Aluminum Lian-PC 75.Κοίτα και αυτό.Σε ενδιαφέρει καθόλου το overclocking?Για ποιο λόγο θέλεις το Reserator?Eπειδή μονο και μόνο δε χρησιμοποιεί ανεμηστηράκι για την ψύξη του νερού?Αν δε σε ενδιαφέρει ο υπερχρονισμός υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις απο το reserator...

Δημοσ.

Όχι με ενδιαφέρει βασικά η ησυχία και δεν θέλω να μπλέξω και σε φασαρίες, οπότε νομίζω αυτό είναι το καλύτερο!

Δημοσ.

kai gw thelw na to kanw athoribo to pc mou alla apo oti eida sto plaisio

ena athoribo trofodotiko paei 90euro+fpa kai ena athoribo anemistiraki cpu

27.50euro+fpa

entaksei gia to anemistiraki alla ta 90+fpa gia trofodotiko mou fainontai polla

an kserei kanenas kamia pio fthnh lysh as grapsei

Δημοσ.

Αγόρασα το Zalman Reserator 1 και είναι καταπληκτικό κι έχω πολύ καλές θερμοκρασίες...Τελικά ανακάλυψα ότι πάρα πολύ φασαρία κάνει ένας σκληρός Western Digital 120GB (όχι SATA)... Μάλλον θα τον βγάλω (αλλά έχω το λειτουργικό επάνω)!

Να ρωτήσω γιατί να δώσω 73? και να πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700301

και με πολύ λιγότερα να πάρω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου όσον αφορά το κουτί, μπορείς να κάνεις οποιοδήπωτε κουτί αθόρυβο τοποθετώντας τους κατάλληλους ανεμιστήρες.

Όσον αφορά το τροφοδοτικό, θα πρότεινα το Tagan 480W στα €90... αθόρυβο και πολύ καλό σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Οπότε να μην δώσω πολλά χρήματα για ένα κουτί, τελικά το τροφοδοτικό μου είναι πολύ αθόρυβο, όλη την φασαρία την κάνει ο σκληρός...Λέτε να βάλω ηχομονοτικά μέσα στο κουτί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...