Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Έχω στείλει το smartphone μου realme 11 pro plus στην εταιρία για κάποια προβλήματα που μου παρουσίαζε εξαρχής! Είναι μέσα στην εγγύηση έτσι κι αλλιώς ( φαντάζομαι δηλαδή) .

Το έστειλα με δικά μου έξοδα εννοείται και έχει φτάσει από την Τετάρτη που μας πέρασε, όμως δεν έχω καμία ενημέρωση από αυτούς! 

Σκέφτομαι την Πέμπτη να προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους! 

Ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να δουν τις βλάβες και να με ενημερώσουν ή να το στείλουν/ αντικαταστήσουν; 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι να τους πάρεις τηλέφωνο .

Υπόψη όμως ,σε κάθε service ,ξεκινούν όλα ανάλογα τον συνολικό φόρτο εργασίας τους .

Οπότε και να τους ενοχλήσεις ,μπορεί να μην σου απαντήσουν συγκεκριμένα για το θέμα ,εκτός αν αναφέρεται κάτι από χρόνο στους όρους συναλλαγής .

Χρειάζεται επίσης και χρόνος για δική τους ενήμερωση , για τυχόν διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κλπ θέματα να σου πούν, και για την εγγύηση .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενημέρωση για να γνωρίζουν κι άλλοι για το απαράδεκτο service της realme.

Το είχαν 10 μέρες και δεν είχα καμία ειδοποίηση .

Επικοινωνώ μαζί τους την προηγούμενη Δευτέρα και μου είπαν ότι ακόμη δεν το έχουν δει και θα με ειδοποιήσουν . Τετάρτη μου το έστειλαν με σημείωμα πως πέρασε όλα τα τεστ και πως δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα και πως το πρόβλημα είναι στο router. Ενώ τους είχα εξηγήσει πως καμία αλλά συσκευή δεν έχει πρόβλημα smartphone/ laptop/ υπολογιστής. Δηλαδή την Δευτέρα δεν ήξερα τίποτα αλλά Τετάρτη μου το στέλνουν! 

Λογικά δεν ασχολήθηκαν καν ;

Και μάλλον θα ψάξω για άλλο τηλέφωνο . 

Να έχω καινούριο τηλέφωνο , να έχω δώσει 430€, να είναι ελαττωματική προφανώς η συσκευή, να μην το δέχονται και να πρέπει τώρα να πάρω καινούριο κινητό! 

Για την ιστορία ( αν και το έχω ξαναγράψει εδώ) δεν συνδέεται πάντα στο ίντερνετ μέσω wifi πάρα μόνο με data . Υπάρχουν σελίδες που δεν μου τις ανοίγει και πρέπει να συνδεθώ με data ..

Κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν .

Και δεν συνδέεται με τις μπροστινές θύρες του σταθερού υπολογιστή πάρα μόνο με αυτές που είναι πίσω στην μονάδα . Επίσης δεν αναγνωρίζεται πάντα η συσκευή . ( Έχω δοκιμάσει με άλλο καλώδιο κσι λειτουργεί μια χαρά) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...