Προς το περιεχόμενο

Public Ip ADRESS

takisanar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορω να βρω τις public ip διευθυνσεις των συσκευων μου που ειναι στο ιδιο Network? Για το pc μου ξερω αλλα θελω να βρω αν μια συσκευη εχει public ip η αν εχει μονο την κλασσικη static ip. Αν αυτο δεν υπαρχει μπορω να βρω η να αγορασω public ip. Θελω να κανω remote χειρισμο σε μια συσκευη και μονο με public ip μπορω να εχω προσβαση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Public IP έχει μόνο το router σου (στην καλύτερη περίπτωση, που δεν είναι κι αυτό πίσω από CG-NAT), το οποίο κάνει NAT για τις private IP που έχουν όλες οι άλλες συσκευές.

17 minutes ago, takisanar said:

Θελω να κανω remote χειρισμο σε μια συσκευη και μονο με public ip μπορω να εχω προσβαση

Θα πρέπει να κάνεις port forward στο router για το συγκεκριμένο port προς την private IP αυτής της συσκευής, την οποία καλό είναι να την ορίσεις στατική για να μην αλλάξει.

1 ώρα πριν, takisanar είπε

Μπορω να βρω τις public ip διευθυνσεις των συσκευων μου που ειναι στο ιδιο Network? Για το pc μου ξερω αλλα θελω να βρω αν μια συσκευη εχει public ip η αν εχει μονο την κλασσικη static ip. Αν αυτο δεν υπαρχει μπορω να βρω η να αγορασω public ip. Θελω να κανω remote χειρισμο σε μια συσκευη και μονο με public ip μπορω να εχω προσβαση 

Θα μιλήσεις με τον πάροχο αν θες στατική ΙΡ.
Δεν ξέρω αν όλοι δίνουν όπως σε ιδιώτες...

Έχε υπόψιν σου ότι έχει έξτρα μηνιαία χρέωση.

Εναλλακτικά "παίζεις" με πχ, DYN

13 ώρες πριν, takisanar είπε

επίσης πέραν από τις άλλες σωστές απαντήσεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι μια διεύθυνση είναι είτε public είτε private, και ταυτόχρονα είναι είτε static είτε dynamic, με όλους τους συνδυασμούς που μπορούν να προκύψουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...