Mmathers Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Καλησπέρα σας, εχω το παρακάτω σύστημα CPU: Ryzen 5 5600X GPU: RX 590 8gb Ram: 32gb ram 3200mhz Mobo: Gigabyte B550M DS3H και θα ήθελα να αγοράσω ενα κουτι και μια καρτα γραφικών με budget 400ευρω. Τι θα μου προτείνατε;
SeNNinhA Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 33 λεπτά πριν, Mmathers είπε Καλησπέρα σας, εχω το παρακάτω σύστημα CPU: Ryzen 5 5600X GPU: RX 590 8gb Ram: 32gb ram 3200mhz Mobo: Gigabyte B550M DS3H και θα ήθελα να αγοράσω ενα κουτι και μια καρτα γραφικών με budget 400ευρω. Τι θα μου προτείνατε; Εάν δεν μας πεις τι θέλεις να παίζεις με την κάρτα (υποθέτω μιλάμε για Gaming) σε τι αναλυση και με τι ρυθμίσεις τότε δεν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Οι τιμές είναι λίγο πολύ συγκεκριμένες. Διαλέγεις την δυνατότερη. Προσωπικά θα πήγαινα σε Amd ως πιο value for money. Κουτιά θα βρεις πολλά αξιόλογα με 50-60€ οπότε το υπόλοιπο πάει στην κάρτα
Mmathers Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και συγνώμη ξέχασα τα βασικά, Γενικά για gaming το θέλω μόνο, παίζω rust και warzone γενικα 1080p , θα ηθελα κατι σε nvidia διότι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το λογισμικό της Amd! Επεξ/σία 16 Απριλίου από Mmathers
JPaxilleas Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Η φθηνότερη RTX 3070 με 8 GB μνήμη έχει πάνω από 450 ευρώ και παράλληλα δε θα στη συνιστούσα έχοντας μόνο 8 GB. Η RTX 3080 καινούργια ή μεταχειρισμένη απλησίαστη και άρα εκτός του budget σου. Εφόσον θα παίζεις παιχνίδια σε 1080 ανάλυση και λαμβάνοντας υπόψη το ποσό που διαθέτεις θα σου πρότεινα να πας σε μια RTX 3060. Θα σου συνιστούσα την Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC (εδώ) στα 294,00€. Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου σε αυτήν την ανάλυση και σαφώς είναι ανώτερη από την κάρτα που ήδη διαθέτεις. Παράλληλα, παίρνεις το υπόλοιπο ποσό και το διαθέτεις σε ένα καλό κουτί.
Mmathers Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 17 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Η φθηνότερη RTX 3070 με 8 GB μνήμη έχει πάνω από 450 ευρώ και παράλληλα δε θα στη συνιστούσα έχοντας μόνο 8 GB. Η RTX 3080 καινούργια ή μεταχειρισμένη απλησίαστη και άρα εκτός του budget σου. Εφόσον θα παίζεις παιχνίδια σε 1080 ανάλυση και λαμβάνοντας υπόψη το ποσό που διαθέτεις θα σου πρότεινα να πας σε μια RTX 3060. Θα σου συνιστούσα την Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC (εδώ) στα 294,00€. Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου σε αυτήν την ανάλυση και σαφώς είναι ανώτερη από την κάρτα που ήδη διαθέτεις. Παράλληλα, παίρνεις το υπόλοιπο ποσό και το διαθέτεις σε ένα καλό κουτί. Καλησπερα και ευχαριστω για τον χρονο σου, μια 4060 στα ιδια περιπου χρηματα δεν θα ηταν καλυτερη επιλογη η τα 12gb ειναι πιο value;;;
fotaras76 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mmathers είπε Καλησπερα και ευχαριστω για τον χρονο σου, μια 4060 στα ιδια περιπου χρηματα δεν θα ηταν καλυτερη επιλογη η τα 12gb ειναι πιο value;;; Rx 6600 και κράτα τα ρέστα. Το λογισμικό της AMD είναι εξαιρετικό και πιο φιλικό για τον χρήστη. Επεξ/σία 20 Απριλίου από fotaras76
Λύση tasvar Δημοσ. 20 Απριλίου Λύση Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mmathers είπε Καλησπερα και ευχαριστω για τον χρονο σου, μια 4060 στα ιδια περιπου χρηματα δεν θα ηταν καλυτερη επιλογη η τα 12gb ειναι πιο value;;; Αν μείνεις στα 1080p μια 4060 8gb, σου κάνει από nvidia. 115w κατανάλωση μόνο. Αν σε παίρνει να καθυστερήσεις το κουτί, τότε μια 7800XT ή 7700XT, ή μια 4060 ti 16gb. Επεξ/σία 20 Απριλίου από tasvar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα