Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tablet είπε

Πρεπει να καταλαβουν οτι θα τρωνε adblock μεχρι να δυση ο ηλιος. Οτι και να κανουν.

Μεχρι να μην γινεται οπου και θα παμε σε αλλη πλατφορμα.

Ποια άλλη πλατφόρμα; Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το μονοπώλιο του YouTube? Ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Πλήρωσε Αργεντινή ή Ερντογάν με VPN ή δώσε 8,49€ ευρωπαϊκά / ελληνικά λεφτά τον μήνα, που δεν είναι ούτε οι καφέδες του μήνα στην δουλειά σου και θα ηρεμήσεις από τα αδιέξοδα και τους τρόπους να μπλοκάρεις διαφημίσεις.

Καλά στον υπολογιστή, στην smart tv τι θα κάνεις, θα τραβάς κουτιά με hdmi για να βλέπεις;

• Like 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Ευτυχώς με την apple δεν υπάρχει κατασκοπεία!

Follow the money and find the motive. Η google έβγαλε 238 δις δολάρια το 2023 ενώ η Apple 7,5 δις δολάρια (κυρίως από διαφημίσεις πχ Apple TV, App Store). Δηλαδή ούτε το 3% της Google…

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ψηλά τόν αμανέ έχουν πάρει.Σε λίγο θα μας τιμωρούν πού τούς παρακάμπτουμε.Ρε τί θά δούμε ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπω πρόβλημα, το YouTube είναι άοπλο και κανένα μονοπώλιο δεν έχει. Και όσο αυξάνονται οι ταχύτητες και μειώνεται το κόστος του αποθηκευτικού χώρου, τόσο λιγότερη μόχλευση θα έχει.

Δημοσ.
4 minutes ago, thanosAIAS said:

Μια χάρα διαφημίσεις έχει και το premium.

Απλά είναι του streamer.

SponsorBlock for YouTube - Skip Sponsorships

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nvel είπε

υπάρχουν και έτοιμα apk που δεν χρειάζονται patch παλιάς έκδοσης και έχουν περισσότερες δυνατότητες από το premium

Θα ήθελες να αναφέρεις ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, elias99 είπε

youtube family με 6 φίλους βγαίνει 2 ευρώ περίπου τον μήνα.κάντε το και ησυχάσατε

σιγά μην ασχοληθεί κάποιος να μαζεύει 2ευρα...

5 ώρες πριν, Silverage είπε

Μόνοι τους σε αναγκάζουν να καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις.

Από εκεί που παλιά καθόμουν στο κινητό, έβλεπα 1-2 διαφημίσεις και έλεγα "ok δεν βαριέσαι" το ξεφτίλισαν τόσο που με ανάγκασαν να κάνω όλη τη διαδικασία με το revanced.

Οπότε απο την απληστία τους, τώρα δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις και αυτοί χάνουν έστω και αυτά τα λίγα έσοδα που κέρδιζαν από εμένα.

πραγματικά , για ένα διάστημα μέχρι να βγάλω άκρη σε iOS , σε ένα μήνα είδα ότι διαφήμιση δεν είχα δει στη ζωή μου. Σε κάποια βίντεο ανα 6 λεπτά διπλή διαφήμιση , καλά να πάθουν

• Like 4
Δημοσ.

Ο θείος μου στην Αργεντινή που έχει premium δίνει 4 κάτι το μήνα και είναι μπόμπα. Επίσης ένας άλλος θείος μου στη Τουρκία δίνει λιγότερα (δε θυμάμαι πόσο). Ας είναι καλά το VPN!

• Haha 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tablet είπε

Πρεπει να καταλαβουν οτι θα τρωνε adblock μεχρι να δυση ο ηλιος. Οτι και να κανουν.

Μεχρι να μην γινεται οπου και θα παμε σε αλλη πλατφορμα.

Μα ο ήλιος κάθε μέρα δύει.

• Haha 9
Δημοσ.

Πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι ότι σε αυτή τη ζωή τίποτε δεν δίνεται τσάμπα.  Εγώ βλέπω τις διαφημίσεις μια χαρά και δεν πληρώνω καμία συνδρομή.  Ούτε τρίτες εφαρμογές που κόβουν τις διαφημίσεις.  Έχετε την εντύπωση ότι αυτές οι εφαρμογές δεν έχουν κανένα κέρδος Ε? Η ο Firefox που είναι όλα "δωρεάν" και γεμάτος "ασφάλεια"? Πόση αμάθεια....

• Like 1
  • Confused 5
  • Sad 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...