Προς το περιεχόμενο

Bmw m3 e46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, Alx1998 said:

Καλησπέρα . 

Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό να προχωρήσω στην αγορά μιας bmw m3 e46 , το αμάξι είναι ενός πολύ καλού μου φίλου αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι δηλωμένο 1.9 , είναι πολύ προσεγμένο και σε πολλές εργασίες που έγιναν στο πρότζεκτ ήμουν και εγώ παρών , τι προτείνετε και ποια είναι η εμπειρίας σας με αδηλωτες μετατροπές 

Πιστευεις πως οτι και να σου πουμε, θα αλλαξεις γνωμη ;

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alx1998 είπε

το έκανα και χθες βόλτα δεν με νοιάζει που δν είναι Μ3 αυθεντικό η αίσθηση που μου προσφέρει για τα χρήματα τα οποία θα δαπανησω θεωρώ ότι είναι πολυ value for money!! 

Ε, πάρτο τότε. Τι σε νοιάζει τι θα πούνε κάποιοι άγνωστοι στο ίντερνετ? Δική σου η απόφαση δικές σου και οι οποιεσδήποτε συνέπειες.

Δημοσ.

Αν είναι για πρώτο αυτοκίνητο μην το πάρεις επίσης μην το πάρεις αν δεν έχεις άτομο σε ΚΤΕΟ αν θες να το πουλήσεις σε 3 4 χρόνια μην  το πάρεις καθώς δεν νομίζω να μπορέσεις να το πουλήσεις... Πάρτο αν σε ευχαριστεί να το οδηγείς αν η τιμή είναι καλή και αν είσαι πιτσιρικάς.... Τώρα για όσους λένε ότι είναι Σαραβάλο καθόλου Σαραβάλο παιδιά η ε46 είναι πάρα πολύ ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο σε όλες τις εκδόσεις (πάνω από 1.9)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Ανοιξε νεο προφιλ την Παρασκευη και ξανακανε νεο θεμα. Μην μας χαλας το σερί.

Γιατί γίνεσαι τοξικός φίλε μου το θεωρείς σωστό να γίνεσαι εριστικός σε έναν άγνωστο που δεν ξέρεις στο ίντερνετ και η απάντηση πηγαίνει σε όλους όσους έκαναν παρόμοιο σχόλιο , απλά κοροϊδεύετε και γελάτε με έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε και δεν ξέρετε και τι έχει στο κεφάλι του . Είχα ένα προφίλ που είχα φτιάξει παλαιότερα αλλά είχα ξεχάσει τους κωδικούς του και έτσι έφτιαξα ένα καινούργιο αλλά το ινσομνια έχει ως πολιτική ότι απογοητεύονται τα διπλά προφίλ και έτσι έφαγε Μπαν , βουτά λίγο την γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις , εγώ ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και εσύ ήρθες εδώ να γράψεις την εξυπνάδα σου να γελάσουν 5-6 που μου την "είπες" και να νιώσεις καλά 

9 ώρες πριν, GoMaR είπε

Πιστευεις πως οτι και να σου πουμε, θα αλλαξεις γνωμη ;

Εγώ εμπειρίες ζητάω να μου πουν πχ είχα ένα ή είχε ένας φίλος μου ένα και συνάντησε αυτό και αυτό , αυτά που γράφετε εκτός του σχολίου του nabukο είναι όλα αχρειαστα και ανούσια και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε , μου λες πχ είναι ρίσκο είχες εσύ μετατροπή και σε είχε πιάσει η αστυνομία ; Όχι δεν εχεις απλά θεωρείς ότι είναι ρίσκο γιατί έτσι σου ακούγεται η όλη ιδέα σαν ρίσκο . Το σχόλιο να μην παρεξηγηθω δεν πηγαίνει σε σένα αλλά στο σύνολο παρόμοιων σχολίων 

Επεξ/σία από Alx1998
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alx1998 είπε

Γιατί γίνεσαι τοξικός φίλε μου το θεωρείς σωστό να γίνεσαι εριστικός σε έναν άγνωστο που δεν ξέρεις στο ίντερνετ και η απάντηση πηγαίνει σε όλους όσους έκαναν παρόμοιο σχόλιο , απλά κοροϊδεύετε και γελάτε με έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε και δεν ξέρετε και τι έχει στο κεφάλι του . Είχα ένα προφίλ που είχα φτιάξει παλαιότερα αλλά είχα ξεχάσει τους κωδικούς του και έτσι έφτιαξα ένα καινούργιο αλλά το ινσομνια έχει ως πολιτική ότι απογοητεύονται τα διπλά προφίλ και έτσι έφαγε Μπαν , βουτά λίγο την γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις , εγώ ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και εσύ ήρθες εδώ να γράψεις την εξυπνάδα σου να γελάσουν 5-6 που μου την "είπες" και να νιώσεις καλά 

Εγώ εμπειρίες ζητάω να μου πουν όχι είχα ένα ή είχε ένας φίλος μου ένα και συνάντησε αυτό και αυτό , αυτά που γράφετε εκτός του σχολίου του nabukο είναι όλα αχρειαστα και ανούσια και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε , μου λες πχ είναι ρίσκο είχες εσύ μετατροπή και σε είχε πιάσει η αστυνομία ; Όχι δεν εχεις απλά θεωρείς ότι είναι ρίσκο γιατί έτσι σου ακούγεται η όλη ιδέα σαν ρίσκο . Το σχόλιο να μην παρεξηγηθω δεν πηγαίνει σε σένα αλλά στο σύνολο παρόμοιων σχολίων 

Το πάρεις δεν το πάρεις δεν θα μας αλλάξει κάτι για  εμάς.Το να σου λέμε τι κίνδυνοι υπάρχουν και να μην το καταλαβαίνεις .........κακό δικό σου.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Alx1998 είπε

Εγώ εμπειρίες ζητάω να μου πουν πχ είχα ένα ή είχε ένας φίλος μου ένα και συνάντησε αυτό και αυτό , αυτά που γράφετε εκτός του σχολίου του nabukο είναι όλα αχρειαστα και ανούσια και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε , μου λες πχ είναι ρίσκο είχες εσύ μετατροπή και σε είχε πιάσει η αστυνομία ; Όχι δεν εχεις απλά θεωρείς ότι είναι ρίσκο γιατί έτσι σου ακούγεται η όλη ιδέα σαν ρίσκο . Το σχόλιο να μην παρεξηγηθω δεν πηγαίνει σε σένα αλλά στο σύνολο παρόμοιων σχολίων 

Συμφωνω με την 1η παραγραφο 

Διαφωνω με την 2η. Δεν γραψαμε ολοι ανουσια σχολια ουτε για να κοροιδεψουμε . Αν ειναι αχρηστες οι αποψεις μας, μιλα μονος σου 

Κακως ασχοληθηκαμε κιολας 

Δημοσ.

Αν σε βοηθάει κάπου, αρχές της χιλιετίας, ένας φίλος έφερε ένα τροπέτο από 405 t16 (αρκετά σπάνιο) για να το "περάσει" σε ένα αντίστοιχο 405 1.6 που είχε. Τόσο το τροπέτο όσο και η μετατροπή του πήγαν υπερδιπλάσια λεφτά από το κόστος του αυτοκινήτου του, αν το πούλαγε μεταχειρισμένο. Όταν η τελείωσε η μετατροπή, νόμιζες ότι έβλεπες γνήσιο T16, καμία διαφορά (πέραν του αριθμού πλαισίου) με το original. Επίσης δηλώθηκε κανονικά ως δίλιτρο και πέρναγε κανονικά και κτέο.

Κάποια χρόνια μετά, έπεσε απο πίσω του ένας, και του έχωσε όλο το πορτπαγκάζ μέσα. Του έκανε δήλωση κανονικά και η ασφάλεια του είπε, η εμπορική αξία σου (ως μεταχειρισμένο) είναι στα 2200 ευρώ, η επισκευή ξεπερνάει τα 2500 επομένως πάρε 2200 και φέρε το αμάξι να το κόψω ανταλλακτικά (ή ότι άλλο τα κάνουν).

Αν ήταν γνήσιο το αμάξι, θα είχε αποζημιωθεί κανονικά, και θα το είχε και σήμερα.

Αντίστοιχα σε εσένα, σε περίπτωση ατυχήματος (όχι απαραίτητα με τραυματία, γιατί εκεί ίσως και να μπλέξεις αν ο πραγματογνώμονας διαπιστώσει αδήλωτο υπερκυβισμό) θα αποζημιωθείς με βάση του τι γράφει η άδεια κυκλοφορίας και ή θα χρειαστεί να το παραχωρήσεις στην ασφαλιστική όπως έκανε ο φίλος μου, ή θα το πληρώσεις τελικά από την τσέπη σου για να το κρατήσεις.

Αν συνυπολογίσεις την παλαιότητά του, το γεγονός ότι δεν είναι original αλλά μετατροπή (επομένως χαμηλή μεταπώληση ή πώληση για να γίνει "δωρητής" σε original) το ότι μπορείς κάλλιστα να βρεθείς μπλεγμένος σε περίπτωση ατυχήματος, μάλλον ασύμφορη κρίνεται η αγορά του.

Από την άλλη αν σκοπεύεις απλά να βγάλεις το άχτι σου για κάποια χρόνια και μετά να το πετάξεις (ή να το κάνεις track car) τότε προχωράς. Εσύ θα το κρίνεις.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/4/2024 στις 5:23 ΜΜ, Alx1998 είπε

Καλησπέρα . 

Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό να προχωρήσω στην αγορά μιας bmw m3 e46 , το αμάξι είναι ενός πολύ καλού μου φίλου αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι δηλωμένο 1.9 , είναι πολύ προσεγμένο και σε πολλές εργασίες που έγιναν στο πρότζεκτ ήμουν και εγώ παρών , τι προτείνετε και ποια είναι η εμπειρίας σας με αδηλωτες μετατροπές 

Πόσο το πουλάει ο καλός σου φίλος;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 2MM είπε

Συμφωνω με την 1η παραγραφο 

Διαφωνω με την 2η. Δεν γραψαμε ολοι ανουσια σχολια ουτε για να κοροιδεψουμε . Αν ειναι αχρηστες οι αποψεις μας, μιλα μονος σου 

Κακως ασχοληθηκαμε κιολας 

Δεν λέω ότι είπατε όλοι λάθος σχόλια απλά στάθηκα στον φίλο nebuko  που θεωρώ το σχόλιο του το πιο σωστό χωρίς να μειώσω αλλά σχόλια που ήταν εξίσου σωστά όπως και στο σκέλος των τοξικών δεν αναφέρομαι μονάχα σε έναν αλλά και στα υπόλοιπα σχόλια για αυτό είμαι εδώ για να ακούσω εμπειρίες και να κάνουμε μια ωραία συζήτηση τώρα όταν μπαίνει ο καθένας και γράφει κάτι απλά και μόνο για να κοροϊδέψει όπως έγραψα παραπάνω το θεωρώ προβληματικό , όπως και ο πιο πάνω έγραψε να πάρω ένα αμάξι να κάνω την δουλειά αφού θεώρησε με το σχόλιο μου περί παντιλικια σε αλάνα ότι είμαι κάποιου είδους καγκουρα που θα δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους υπόλοιπους , έβγαλε άμεσα συμπέρασμα χωρίς να με γνωρίζει ενώ αν ήξερε το επάγγελμα που ασκώ θα μου μιλούσε κατά πάσα πιθανότητα στο πληθυντικό στον έξω κόσμο γιατί είμαστε μια προβληματική κοινωνία που φοράει προσωπεία και βγάζει τον πραγματικό της εαυτό πίσω από το πληκτρολόγιο στην ασφάλεια της ανωνυμίας . 

3 ώρες πριν, Timour21 είπε

Αν σε βοηθάει κάπου, αρχές της χιλιετίας, ένας φίλος έφερε ένα τροπέτο από 405 t16 (αρκετά σπάνιο) για να το "περάσει" σε ένα αντίστοιχο 405 1.6 που είχε. Τόσο το τροπέτο όσο και η μετατροπή του πήγαν υπερδιπλάσια λεφτά από το κόστος του αυτοκινήτου του, αν το πούλαγε μεταχειρισμένο. Όταν η τελείωσε η μετατροπή, νόμιζες ότι έβλεπες γνήσιο T16, καμία διαφορά (πέραν του αριθμού πλαισίου) με το original. Επίσης δηλώθηκε κανονικά ως δίλιτρο και πέρναγε κανονικά και κτέο.

Κάποια χρόνια μετά, έπεσε απο πίσω του ένας, και του έχωσε όλο το πορτπαγκάζ μέσα. Του έκανε δήλωση κανονικά και η ασφάλεια του είπε, η εμπορική αξία σου (ως μεταχειρισμένο) είναι στα 2200 ευρώ, η επισκευή ξεπερνάει τα 2500 επομένως πάρε 2200 και φέρε το αμάξι να το κόψω ανταλλακτικά (ή ότι άλλο τα κάνουν).

Αν ήταν γνήσιο το αμάξι, θα είχε αποζημιωθεί κανονικά, και θα το είχε και σήμερα.

Αντίστοιχα σε εσένα, σε περίπτωση ατυχήματος (όχι απαραίτητα με τραυματία, γιατί εκεί ίσως και να μπλέξεις αν ο πραγματογνώμονας διαπιστώσει αδήλωτο υπερκυβισμό) θα αποζημιωθείς με βάση του τι γράφει η άδεια κυκλοφορίας και ή θα χρειαστεί να το παραχωρήσεις στην ασφαλιστική όπως έκανε ο φίλος μου, ή θα το πληρώσεις τελικά από την τσέπη σου για να το κρατήσεις.

Αν συνυπολογίσεις την παλαιότητά του, το γεγονός ότι δεν είναι original αλλά μετατροπή (επομένως χαμηλή μεταπώληση ή πώληση για να γίνει "δωρητής" σε original) το ότι μπορείς κάλλιστα να βρεθείς μπλεγμένος σε περίπτωση ατυχήματος, μάλλον ασύμφορη κρίνεται η αγορά του.

Από την άλλη αν σκοπεύεις απλά να βγάλεις το άχτι σου για κάποια χρόνια και μετά να το πετάξεις (ή να το κάνεις track car) τότε προχωράς. Εσύ θα το κρίνεις.

Σωστό σχόλιο η αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελα και εγώ από το αμάξι ενα fun car και σε καμία περίπτωση όχι καθημερινό , η τιμή στην οποία θα μου το αφήσει εμένα ,δεν μπορώ να την αναφέρω, είναι τόσο χαμηλή που πραγματικά δεν θα τα κλάψω τα χρήματα μου αν δεν καταφέρω να το δώσω σε κάποια χρόνια . Τώρα όπως είπες στο σκέλος του ατυχήματος αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει και ένας τυχαίος έλεγχος με λίγες πιθανότητες να συμβεί θεωρώ εγώ μπορεί να κάνω και λάθος 

2 ώρες πριν, jmmys είπε

Πόσο το πουλάει ο καλός σου φίλος;

Δεν μπορώ να το αναφέρω γιατί έτσι μου το ζήτησε οπότε καταλαβαίνεις υποθέτω αλλά είναι αρκετά χαμηλή σαν να παίρνεις ένα απλό e46

Δημοσ.

Τη στιγμη που ξερεις τους κινδυνους εχω την αισθηση οτι απλα ψαχνεις να παρεις το πράσινο φως. Γενικως "κοιταζει καποιος για παραθυρακια στο νομο αν σκοπευει να τον παραβει". Αυτο που σου εχω σε εισαγωγικα δεν ειναι για να στην πω, σε καμμια περίπτωση, ελπιζω να μην παρεξηγησεις το σχολιο μου. Καταλαβαινω οτι εχεις ψηθει με το συγκεκριμενο αμαξι και οτι αντιστοιχη εμπειρία με αδηλωτη μετατροπή σου πει κάποιος εδω μεσα, ειτε καλη ειτε κακη δεν σημαινει οτι αλλαζει κατι στα δεδομενα που ηδη εχεις. Σε αλλους μπορει να εχουν παει καλα τα πραγματα, σε αλλους οχι, επι της ουσιας ομως, σε εσενα δεν δινει λυση ουτε εγγυηση καμμια εμπειρια αλλουνου. Ειναι ρισκο και το ξερεις και με αυτα τα δεδομενα πορευεσαι. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gazp είπε

Τη στιγμη που ξερεις τους κινδυνους εχω την αισθηση οτι απλα ψαχνεις να παρεις το πράσινο φως. Γενικως "κοιταζει καποιος για παραθυρακια στο νομο αν σκοπευει να τον παραβει". Αυτο που σου εχω σε εισαγωγικα δεν ειναι για να στην πω, σε καμμια περίπτωση, ελπιζω να μην παρεξηγησεις το σχολιο μου. Καταλαβαινω οτι εχεις ψηθει με το συγκεκριμενο αμαξι και οτι αντιστοιχη εμπειρία με αδηλωτη μετατροπή σου πει κάποιος εδω μεσα, ειτε καλη ειτε κακη δεν σημαινει οτι αλλαζει κατι στα δεδομενα που ηδη εχεις. Σε αλλους μπορει να εχουν παει καλα τα πραγματα, σε αλλους οχι, επι της ουσιας ομως, σε εσενα δεν δινει λυση ουτε εγγυηση καμμια εμπειρια αλλουνου. Ειναι ρισκο και το ξερεις και με αυτα τα δεδομενα πορευεσαι. 

Σωστός ισχύει ότι έχω ψηθεί και το ψάχνω για το πράσινο φως αλλά με κρατάει λιγάκι ότι είναι επί της ουσίας και κάτι επικίνδυνο και έχει πιθανότητες να την πατήσεις 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alx1998 είπε

Σωστός ισχύει ότι έχω ψηθεί και το ψάχνω για το πράσινο φως αλλά με κρατάει λιγάκι ότι είναι επί της ουσίας και κάτι επικίνδυνο και έχει πιθανότητες να την πατήσεις 

Ναι, αυτο ειναι και το point μου: οτι και να σου πουμε, τα δεδομενα αυτα που αναφερεις δεν αλλαζουν. Ειτε δεν προχωρας σε αγορα ειτε εις γνωσιν σου το αγοραζεις... Κατα βαθος ξερεις τι δεν "πρέπει" να κανεις αλλα θελεις τοσο πολυ να το κανεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...