Panos.Powers Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Καλησπέρα, Άτομο του κύκλου μου άλλαξε πάροχο internet εδώ και 2 μήνες και η Cosmote του ζήτησε τώρα επιστροφή του Router το οποίο και έχει πετάξει. Ειπώθηκε πως αν δεν επιστραφεί θα υπάρξει χρέωση 60 ευρώ. Δεν θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί όταν έγινε η αλλαγή; Ισχύει αυτό με τις χρεώσεις; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Ισχύει, υπάρχει στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μπαίνεις αγγελία κ βρισκεις ένα με τα μισα... Να υποθέσω πως άλλαξε παροχο πριν το 24μηνο? Επεξ/σία 16 Απριλίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ισχύει, υπάρχει στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε στην αρχή. Όλοι να στα πάρουν θέλουν, δεν λέω πως δεν πρέπει να τηρείται μια σύμβαση, αλλά είναι όλα κομμένα και ραμμένα στο να σου ξεφύγει κάτι και να σε χρεώσουν. Π.χ. στην περίπτωση που αναφέρω είχε λήξει το συμβόλαιο και αυτομάτως στείλανε χρέωση άλλο πακέτο από τον επόμενο μήνα πιο ακριβό χωρίς ενημέρωση. Ήταν ένας από τους λόγους που έγινε αλλαγή παρόχου πέραν των συνεχών αποσυνδέσεων. Είναι απαράδεκτο να σε κυνηγάνε μήνες μετά αφήνοντας πιθανόν σκόπιμα ένα διάστημα για να έχει γίνει το <λάθος>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Εδώ σε αντικατάσταση router που μου κάνανε από μόνοι τους χωρίς να έχω ζητήσει κάτι, ούτε αναβάθμιση γραμμής, ενώ ούτε κάν με ενημέρωσαν ότι θα λάβω νέο ρουτερ. Κάποιο μήνυμα μου ήρθε νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψω το παλιό αλλιώς θα χρεωθώ. Ευτυχώς είμαι ρακοσυλλέκτης και τα κρατάω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Ιδια περιπτωση με το κολλητο μου. 1-2 χρονια μετα που αλλαξε παροχο, επικοινωνησε μαζι του η cosmote και του ζητησε το παλιο, οπου δεν ειχε πλεον. Του εδωσα ενα ξεχασμενο που ειχα απο καποτε, η κοπελα του Γερμανου οπου επιστραφηκε εκει, ουτε καν το εβρισκε στο συστημα. Προφασιστηκε οτι αυτο του εδωσαν στο νησι του και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Μια βολτα στον ελαιωνα την κυριακη, παιρνεις 5 ρουτερ με 2 ευρω το κομματι και τους τα πας τους τα δινεις να τα καμαρωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα