Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, liakjim είπε

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/283875-a-c-in9btu-morris-wfin26166-loft-plus

Με δωρεάν εγκατάσταση και 120€ δωροεπιταγή. Η προσφορά λήγει σήμερα.

Είναι πολύ παλιό μοντέλο το συγκεκριμένο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, bilis1234 είπε

Είναι πολύ παλιό μοντέλο το συγκεκριμένο 

Νέας κοπής φασονάκι TCL με 8.5 seer τύπου miracle III. Θα πέφτει στα 70W λογικά.

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Νέας κοπής φασονάκι TCL με 8.5 seer τύπου miracle III. Θα πέφτει στα 70W λογικά.

Έχεις κάποιο λινκ? Νασε ρωτήσω κάτι? Το tesla που έβαλα παραπάνω πως το βλέπεις? 

6 λεπτά πριν, KOSTASMOUS είπε

Ευχαριστω,μηπως μιας και εχετε το 24αρι yukai μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποσο ειναι η καταναλωση w/h οταν απλως ειναι στη πριζα χωρις να λειτουργει?θα ηθελα πληροφοριακα να το συγκρινω με κατι αντιστοιχα 24αρια απο αλλες μαρκες που εχουν οι δικοι μου

Το sonoff pow r2 δεν μπορεί να το πιάσει, δείχνει 0W. Λογικά θα παίζει κάτω από 1W.

Μόλις τώρα, bilis1234 είπε

Έχεις κάποιο λινκ? Νασε ρωτήσω κάτι? Το tesla που έβαλα παραπάνω πως το βλέπεις? 

Entry level φασόν TCL με το τυπικό κακό 6.1 seer.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνω για αγορά κλιματιστικού 18000btu έως μαξ 700ε (μαζί με εγκατάσταση). Θα χρησιμοποιείται κυρίως για θέρμανση (όταν έχει αρκετό κρύο), αλλά όχι και συνέχεια γιατί χρησιμοποιούμε και το καλοριφέρ. Περιοχή Μαρούσι.

Σκέφτομαι για κάποιο από τα 2:

https://www.skroutz.gr/s/22642605/Tesla-TA53FFLL-1832IAW-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A-me-WiFi.html

https://www.skroutz.gr/s/15039194/TCL-Elite-TAC-18CHSA-XA51-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html

Τι θα μου προτείνατε;

Επίσης χρησιμοποιώ ήδη (σε άλλο διαμέρισμα) το Toyotomi Izuru Eco TRN TRG 856ZR (18αρι) το οποίο όταν λειτουργεί δεν πέφτει ποτέ κάτω από 900w (ακόμη και όταν έχει πιάσει τη θερμοκρασία που του έχω ορίσει - συνήθως 19-20).

Πιστεύετε ότι τα 2 παραπάνω θα μπορούν να δουλεύουν πιο χαμηλά σε watt και άρα πιο οικονομικά;;

Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από nio25

16 ώρες πριν, liakjim είπε

Το sonoff pow r2 δεν μπορεί να το πιάσει, δείχνει 0W. Λογικά θα παίζει κάτω από 1W.

Entry level φασόν TCL με το τυπικό κακό 6.1 seer.

Ναι αλλά με 10 χρόνια εγγύηση. 

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ισχύει. Το Morris έχει 5. Αν θέλεις παραπάνω εγγύηση υπάρχει το TCL miracle III.

Απλά λόγω μπατσετ με τελική τιμή το tesla 370 από public μαζί με εγγατασταση να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι αρκετά άλλα δεν ξέρω με έβαλες σε σκέψεις. 

3 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Απλά λόγω μπατσετ με τελική τιμή το tesla 370 από public μαζί με εγγατασταση να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι αρκετά άλλα δεν ξέρω με έβαλες σε σκέψεις. 

Πάρτο, το πολύ πολύ να καίει λίγο παραπάνω όπου για ένα μικρό δωμάτιο θα είναι και μικρή η επιβάρυνση ( μη με ρωτήσεις πόσο ).

• Thanks 1

5 ώρες πριν, nio25 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνω για αγορά κλιματιστικού 18000btu έως μαξ 700ε (μαζί με εγκατάσταση). Θα χρησιμοποιείται κυρίως για θέρμανση (όταν έχει αρκετό κρύο), αλλά όχι και συνέχεια γιατί χρησιμοποιούμε και το καλοριφέρ. Περιοχή Μαρούσι.

Σκέφτομαι για κάποιο από τα 2:

https://www.skroutz.gr/s/22642605/Tesla-TA53FFLL-1832IAW-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A-me-WiFi.html

https://www.skroutz.gr/s/15039194/TCL-Elite-TAC-18CHSA-XA51-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html

Τι θα μου προτείνατε;

Επίσης χρησιμοποιώ ήδη (σε άλλο διαμέρισμα) το Toyotomi Izuru Eco TRN TRG 856ZR (18αρι) το οποίο όταν λειτουργεί δεν πέφτει ποτέ κάτω από 900w (ακόμη και όταν έχει πιάσει τη θερμοκρασία που του έχω ορίσει - συνήθως 19-20).

Πιστεύετε ότι τα 2 παραπάνω θα μπορούν να δουλεύουν πιο χαμηλά σε watt και άρα πιο οικονομικά;;

Σας ευχαριστώ!

Κλασικό toyotomi...

Για να έχεις οικονομία σε χρήση  σε θέρμανση, θα πρέπει να φύγεις από τους κινέζους και να πας σε επώνυμο μηχάνημα δλδ daikin, toshiba, fujitsu. 

Οπότε ψάξε για καμιά προσφορά. Σαν μια all around λύση που συνδυάζει προτερήματα σε πολλές κατηγορίες είναι τα toshiba yukai ή arata (όπως το λέει ο κώτσος).

Αν πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις πιο χαμηλά σε τιμή, αλλά με επίπτωση στην οικονομία, τότε κοίτα το equation από leroy (φασόν haier) και τα haier γενικά ( προσοχή παίζει φουλ παραεισαγωγή, θα πρέπει να λέει 5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας).

• Like 1

Παιδιά έμπλεξα άσχημα με την αντιπροσωπεία του Panasonic κλιματιστικού Κοκοτας.

Αφου όπως ειπα φαγαμε όλα τα αέρια στο χώρο που εχει ποτίσει  και τα αναπνεύσαμε και καλα ηρθαν και το εφτιαξαν.

Αλλαξαν πλακέτα στο κλιματιστικό που κάηκε το πρώτο λεπτό!!

έκατσα ξανά ένα βράδυ αναπνεύσαμε πάλι όλη την μποχα (που ενας θεός ξέρει τι ηταν)  και συνειδητοποίησα ότι το wi-fi που δούλευε στην αρχή τώρα δεν δουλεύει

Έξτρα κερασμα η περσίδα που στραβόσανε αλλά έλεγα χαλάλι αν είχε φτιάξει τουλάχιστον..

τώρα θέλουν να ρθουμε να αλλάξουμε και την πλακέτα του wi-fi λέει και δώρο ένας χημικός καθαρισμός.

Τα παραπανω για κλιματιστικό που δούλεψε ένα λεπτό και με κρατάει μακριά από το σπίτι μου τόσο καιρό μιας και βγάλαμε το παλιό για να βάλουμε αυτό το χρεπι.

Μόνο οι βενζίνες που έχω δώσει για τοσα χιλιόμετρα..

πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω πώς αντιδρουν και σκέφτονται.

στέλνουν συνεργείο στην άλλη άκρη της αττικής δεύτερη φορά χωρίς να ξέρουμε αν θα τελειώσει εκεί για κάτι ΕΝΤΕΛΏΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΉ στις αγορές από το κατάστημα αυτό.

θα το γράψω και στις πλατφόρμες απλά περιμένω να τελειώσει να μπει όλο το story.

• Like 1

35 λεπτά πριν, 26ska είπε

Toshiba edge 18,έχει ξεσκιστει στα on-off.

IMG_5093.png

Χαμηλές απώλειες σε συνδυασμό με μηχάνημα που πέφτει μεν χαμηλά αλλά όχι τόσο χαμηλά όσο θα έπρεπε όπως κάποια άλλα:

image.png.e21483eec12b3b850256ce0f04e7a0dd.png

1 λεπτό πριν, coast2coast είπε

Παιδιά έμπλεξα άσχημα με την αντιπροσωπεία του Panasonic κλιματιστικού Κοκοτας.

Αφου όπως ειπα φαγαμε όλα τα αέρια στο χώρο που εχει ποτίσει  και τα αναπνεύσαμε και καλα ηρθαν και το εφτιαξαν.

Αλλαξαν πλακέτα στο κλιματιστικό που κάηκε το πρώτο λεπτό!!

έκατσα ξανά ένα βράδυ αναπνεύσαμε πάλι όλη την μποχα (που ενας θεός ξέρει τι ηταν)  και συνειδητοποίησα ότι το wi-fi που δούλευε στην αρχή τώρα δεν δουλεύει

Έξτρα κερασμα η περσίδα που στραβόσανε αλλά έλεγα χαλάλι αν είχε φτιάξει τουλάχιστον..

τώρα θέλουν να ρθουμε να αλλάξουμε και την πλακέτα του wi-fi λέει και δώρο ένας χημικός καθαρισμός.

Τα παραπανω για κλιματιστικό που δούλεψε ένα λεπτό και με κρατάει μακριά από το σπίτι μου τόσο καιρό μιας και βγάλαμε το παλιό για να βάλουμε αυτό το χρεπι.

Μόνο οι βενζίνες που έχω δώσει για τοσα χιλιόμετρα..

πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω πώς αντιδρουν και σκέφτονται.

στέλνουν συνεργείο στην άλλη άκρη της αττικής δεύτερη φορά χωρίς να ξέρουμε αν θα τελειώσει εκεί για κάτι ΕΝΤΕΛΏΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΉ στις αγορές από το κατάστημα αυτό.

θα το γράψω και στις πλατφόρμες απλά περιμένω να τελειώσει να μπει όλο το story.

Θα μίλαγα με τον όποιον υπεύθυνο και θα απαιτούσα αντικατάσταση της εσωτερικής μονάδας.

το βασικό ηταν μα στείλουν κάποιον οπως τους ειπα στην αρχη που να ειναι μεσα απο το κατάστημα του και οχι εξωτερικους συνεργάτες.

Το αντιμετώπιζαν οπβς είπαν πρώτη φορά και έστειλαν απλα ενα συνεργείο απο μια γειτονιά με 19 κριτικές και αυτές στα αρνητικά να αναφέρουν για ανικανότητα με πλακετες!!!

Νόμιζα οτι μου κάνουν πλάκα!

8 ώρες πριν, nio25 είπε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά 

IMG_0379.png

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...