Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποτε ξανα Panasonic.

10 ώρες προσπαθώ να συνδεθώ και είναι σαν να.μην υπάρχει.

Δεν φαίνεται τίποτα.

Η εφαρμογή ειναι ότι χειρότερο και εκτός απο αυτο την δοκίμασα σε τοσες συσκευές, ακομα και σε work profile, αλλαξα κανάλια , ρούτερ, ssid,διαγραφες δεδομένων, browser που ανοίγει, απεγκατασταση καθε τυπου.

Δεν φαίνεται το ρημάδι πουθενά.

Δεν πρέπει να παίρνει ρεύμα καθολου η μοντούλα του δικτύου.

Μπορεί και κανα καλώδιο να εμεινε εκτός κατα την αλλαγή πλακέτας?

Ακούσατε ποτέ κατι τέτοιο?

Μήπως θέλει κάποιο mode πχ κρύο όπως κάποια tesla που ακουσα για να συνδεθεί?

Αν και τα δοκίμασα όλα.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Panasonic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, coast2coast είπε

το πιο πιθανό ,

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις ασφάλεια απο τον πίνακα (όχι όταν λειτουργεί) , να το αφήσεις μισό λεπτό και να ξαναδώσεις ρεύμα

1 ώρα πριν, coast2coast είπε

ποτε ξανα Panasonic.

10 ώρες προσπαθώ να συνδεθώ και είναι σαν να.μην υπάρχει.

Δεν φαίνεται τίποτα.

Η εφαρμογή ειναι ότι χειρότερο και εκτός απο αυτο την δοκίμασα σε τοσες συσκευές, ακομα και σε work profile, αλλαξα κανάλια , ρούτερ, ssid,διαγραφες δεδομένων, browser που ανοίγει, απεγκατασταση καθε τυπου.

Ακούσατε ποτέ κατι τέτοιο?

Μήπως θέλει κάποιο mode πχ κρύο όπως κάποια tesla που ακουσα για να συνδεθεί?

Αν και τα δοκίμασα όλα.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Panasonic.

Γύρισες το wifi να εκπέμπει μόνο σε 2.4GHz;

Ποιο panasonic έχεις;

Υπάρχουν και κάποια video

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

το πιο πιθανό ,

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις ασφάλεια απο τον πίνακα (όχι όταν λειτουργεί) , να το αφήσεις μισό λεπτό και να ξαναδώσεις ρεύμα

τα εκανα ολα.

κοιμήθηκα στις 2 και ξύπνησα στις 5 να προσπαθώ πάλι.

ΤΟ μονο που καταφερα ειναι οτι αλλάζοντας κλειδιά και Ssid στα router Να ΠΆΡΟΥΝ αυτόματα όλες οι iot συσκευές στο σπιτι και να γίνει χαμός.

Με την επαναφορά στο αρχικό ssid μονο ελάχιστες επανήλθαν!

Προσπαθώ να φτιαξω τώρα και αυτό.

Εφιάλτης!

Κάποιες συσκευές ειμαι σε σημεία που δεν φτανεις με τίποτα εκεί.

Καταστροφή αυτο το Panasonic.

καλα μου το ελεγαν..

Και μεσα σε ολα η βρώμα, δεν ξερω τι αναπνέω .

7 ώρες πριν, liakjim είπε

Γύρισες το wifi να εκπέμπει μόνο σε 2.4GHz;

Ποιο panasonic έχεις;

Υπάρχουν και κάποια video

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ολα τα εχω δει και κανει.

αφου σου λεω , με το κινητό (πχ wifiman) διπλα στο άχρηστο κλιματιστικό και δεν βγαινει τίποτα σε Bluetooth η wifi ssid η hidden. καμία στάθμη σήματος ακομα και με reset οπως λεει αυτο στα manual και video

cs-z35zkew Panasonic 

εχω φύγει απο το σπίτι μου και κανω τοσα χιλιόμετρα καθε λιγο για να πλύνω τα ρουχα και για λοιπές δουλειές.

Ειμαι η μόνη θέρμανση καθως έβγαλα.το παλιό.

καίω ρεύμα σαν να.εζω σομπα για να φυγει η βρώμα.

Τοθς ειλα σρον ΚΟΚΟΤΑ ολα αυτα όπως και οτι οεριμενα να δω οχι απλα τα καλα παιδιά που ηρθαν αλλα κάποιους που γνωριζουν συγκεκριμένα για το/τα μηχανήματα.

Μου ειπαν οτι ειναι verified.

Σε ερώτησεις ομως στοχευμένες για να μου λύσουν απορίες δείχνουν τα παιδιά οτι ξέρουν την δουλειά τους αλλα μέχρι εκει, απλα ενα συνεργείο είναι που ισως καποια στιγμή άνοιξαν ενα.pamasοnic του Κοκοτα και μεχρι εκει.

Συγκεκριμένες.ερωτησεις για το συγκεκριμένο κλιματιστικό δεν ειχαν κανονική απάντηση.

Φευγω παλι απο το σπιτι τι να κανω..?

Επεξ/σία από coast2coast

50 λεπτά πριν, coast2coast είπε

τα εκανα ολα.

ΤΟ μονο που καταφερα ειναι οτι αλλάζοντας κλειδιά και Ssid στα router Να ΠΆΡΟΥΝ αυτόματα όλες οι iot συσκευές στο σπιτι και να γίνει χαμός.

Εφιάλτης!

καλα μου το ελεγαν..

αφου σου λεω , με το κινητό (πχ wifiman) διπλα στο άχρηστο κλιματιστικό και δεν βγαινει τίποτα σε Bluetooth η wifi ssid η hidden. καμία στάθμη σήματος ακομα και με reset οπως λεει αυτο στα manual και video

cs-z35zkew Panasonic 

εχω φύγει απο το σπίτι μου και κανω τοσα χιλιόμετρα καθε λιγο για να πλύνω τα ρουχα και για λοιπές δουλειές.

Τοθς ειλα σρον ΚΟΚΟΤΑ ολα αυτα όπως και οτι οεριμενα να δω οχι απλα τα καλα παιδιά που ηρθαν αλλα κάποιους που γνωριζουν συγκεκριμένα για το/τα μηχανήματα.

Σε ερώτησεις ομως στοχευμένες για να μου λύσουν απορίες δείχνουν τα παιδιά οτι ξέρουν την δουλειά τους αλλα μέχρι εκει, απλα ενα συνεργείο είναι που ισως καποια στιγμή άνοιξαν ενα.pamasοnic του Κοκοτα και μεχρι εκει.

Συγκεκριμένες.ερωτησεις για το συγκεκριμένο κλιματιστικό δεν ειχαν κανονική απάντηση.

Για να σου άλλαξαν πλακέτα προφανώς αναγνώρισαν την μυρωδιά, αφού επιμένει γιατί δεν ζητάς αντικατάσταση με άλλη μάρκα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coast2coast είπε

ολα τα εχω δει και κανει

στο wifi σου εχεις wpa2 ή wpa ? Δοκιμασε με wpa κλειδωμα και οχι 2.

Για ευκολια, φτιαξε ενα 2ο wifi SSID με wpa και προσπαθησε εκει.

Επεξ/σία από andreaspA

31 λεπτά πριν, Klausx είπε

Για να σου άλλαξαν πλακέτα προφανώς αναγνώρισαν την μυρωδιά, αφού επιμένει γιατί δεν ζητάς αντικατάσταση με άλλη μάρκα;

κοίτα αυτό θα γίνει στην πορεία περιμένω να δω πότε θα πάρουνε μπρος αυτοι.

για να λέμε και την αλήθεια από το τηλέφωνο με δύο διαφορετικούς ανθρώπους που μίλησα από διαφορετικά πόστα ο ένας εσωτερικός και ο άλλος εξωτερικός συνεργάτης δεν είπανε κάτι κακό προχωράμε και βλέπουμε είπαν.

απλά δύο πράγματα που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν

πρώτον είναι η βασική μου κατοικία και λειπω από το σπίτι μου τόσες μέρες.

δεύτερον και το σημαντικότερο για μένα είναι τα μικρά ψέματα.

όταν εγώ εξήγησα ότι λόγω της μόνιμης κατοικίας και της απόστασης αυτός που θα έρθει θα έπρεπε να είναι κάποιος μόνιμος υπάλληλος του εισαγωγεία Κόκοτα μου απάντησαν ότι είναι veryfied.

όταν είπα ότι βλέπω και είναι ένα απλό μαγαζί με 19 κριτικές στο λεκανοπέδιο εκεί μου απάντησαν το ίδιο.

τα παιδιά ήταν άριστα άκρως τυπικά μπράβο τους πραγματικά θα τους προτιμήσω στο μέλλον και θα τους δώσω και μία μεγάλη δουλειά που σκέφτομαι αλλά σίγουρα θα τους προτιμήσω σαν ψυκτικούς όχι panasonic verified.

μπορεί οι λεπτομέρειες να είναι μηδαμινές αλλά είναι αυτές που με κρατάνε μακριά από το σπίτι μου αυτό το διάστημα.

το εξήγησα δεν είμαι στη διπλανή τους πόρτα για να έρχονται κάθε μέρα να το παρακολουθούνε.

έπρεπε να ρθει κάποιος μέσα από την ίδια την εταιρεία.

ειδικά όταν αναφέρεις προβλήματα που σου λένε ότι είναι καινούργια για αυτούς.

το σίγουρο είναι ότι εκτός από το wi-fi μετά από ώρες που δουλεύει.. η μυρωδιά μένει παντού, αλλάζεις δωμάτιο και όταν επανέρχεσαι είναι σαν να έχεις καινούργια καφετιέρα made in china 

3 λεπτά πριν, coast2coast είπε

κοίτα αυτό θα γίνει στην πορεία περιμένω να δω πότε θα πάρουνε μπρος αυτοι.

για να λέμε και την αλήθεια από το τηλέφωνο με δύο διαφορετικούς ανθρώπους που μίλησα από διαφορετικά πόστα ο ένας εσωτερικός και ο άλλος εξωτερικός συνεργάτης δεν είπανε κάτι κακό προχωράμε και βλέπουμε είπαν.

απλά δύο πράγματα που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν

πρώτον είναι η βασική μου κατοικία και λειπω από το σπίτι μου τόσες μέρες.

δεύτερον και το σημαντικότερο για μένα είναι τα μικρά ψέματα.

όταν εγώ εξήγησα ότι λόγω της μόνιμης κατοικίας και της απόστασης αυτός που θα έρθει θα έπρεπε να είναι κάποιος μόνιμος υπάλληλος του εισαγωγεία Κόκοτα μου απάντησαν ότι είναι veryfied.

όταν είπα ότι βλέπω και είναι ένα απλό μαγαζί με 19 κριτικές στο λεκανοπέδιο εκεί μου απάντησαν το ίδιο.

τα παιδιά ήταν άριστα άκρως τυπικά μπράβο τους πραγματικά θα τους προτιμήσω στο μέλλον και θα τους δώσω και μία μεγάλη δουλειά που σκέφτομαι αλλά σίγουρα θα τους προτιμήσω σαν ψυκτικούς όχι panasonic verified.

μπορεί οι λεπτομέρειες να είναι μηδαμινές αλλά είναι αυτές που με κρατάνε μακριά από το σπίτι μου αυτό το διάστημα.

το εξήγησα δεν είμαι στη διπλανή τους πόρτα για να έρχονται κάθε μέρα να το παρακολουθούνε.

έπρεπε να ρθει κάποιος μέσα από την ίδια την εταιρεία.

ειδικά όταν αναφέρεις προβλήματα που σου λένε ότι είναι καινούργια για αυτούς.

το σίγουρο είναι ότι εκτός από το wi-fi μετά από ώρες που δουλεύει.. η μυρωδιά μένει παντού, αλλάζεις δωμάτιο και όταν επανέρχεσαι είναι σαν να έχεις καινούργια καφετιέρα made in china 

Βγάλε τα φίλτρα ενεργού άνθρακα για αρχή και απενεργοποίησε ιονιστή κτλ αν έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστώ πολύ που βοηθάς.

δεν μπορώ θα φύγω.

ένα πλυντήριο θα βάλω ακόμα και εξαφανίστηκα.

θα σου πω μόνο τη παρότι φυσάει έβγαλα το σκύλο βόλτα στη θάλασσα και μετά από ένα τέταρτο στα μποφόρ ακόμα μου μυρίζει η πλαστικήλα μέσα μου.

δεν αντέχω.

στην αρχή λες μυρίζει λίγο μετά από ώρες όμως είναι παντού.

Επεξ/σία από coast2coast

20 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Κακώς πάντως. Ειδικά στο πρόγραμμα που είσαι κοιτάς πρώτα να επενδύσεις στην παθητική εξοικονόμηση. Εσύ το πήρες ανάποδα.

Και πάλι κερδισμένος είσαι, αλλά καταλαβαίνεις πως το λέω. Η παθητική εξοικονόμηση ισχύει στο διηνεκές και χωρίς πάγια κόστη.

Πολύ καλά τα λες. Με αυτά που ξέρω τώρα σίγουρα θα έβαζα θερμοπροσοψη αλλά τότε εμπιστευτηκα τον μηχανικό που μου έτρεξε την αίτηση. 

Ερωτήσεις

Όλα τα παρακάτω είναι ίδια ή υπάρχουν διάφορες?

https://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter/m/202/Toshiba/f/407350/24000-btu.html?keyphrase=edge&o=toshiba+edge

Ίδια ερώτηση και για τα παρακατω

https://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter/m/73273/Mitsubishi-Heavy-Industries/f/407350/24000-btu.html

• Like 1

2 ώρες πριν, coast2coast είπε

τα εκανα ολα.

Εφιάλτης!

καλα μου το ελεγαν..

cs-z35zkew Panasonic 

Νομίζω ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί η εσωτερική μονάδα. Απλή διαδικασία, 15-20'.

14 λεπτά πριν, 123Loukas123 είπε

Πολύ καλά τα λες. Με αυτά που ξέρω τώρα σίγουρα θα έβαζα θερμοπροσοψη αλλά τότε εμπιστευτηκα τον μηχανικό που μου έτρεξε την αίτηση. 

Ερωτήσεις

Όλα τα παρακάτω είναι ίδια ή υπάρχουν διάφορες?

https://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter/m/202/Toshiba/f/407350/24000-btu.html?keyphrase=edge&o=toshiba+edge

Ίδια ερώτηση και για τα παρακατω

https://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter/m/73273/Mitsubishi-Heavy-Industries/f/407350/24000-btu.html

Θέλουμε edge white/black. Στο site της Toshiba θα βρεις τους κωδικούς.

Στα heavy θέλουμε αυτό που τελειώνει με W. Αν θέλεις και WiFi, ψάχνεις αυτό με WF.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ομάδα να το θέσω αλλιώς έχω κάνει μελέτη και ξέρω ότι 9.000 BTU με καλύπτουν θα ήθελα γνώμες για κληματιστικα με μπατσετ το πολύ 400 ευρώ έχω δει αυτό μαζί με εγκατάσταση ξέρει κάποιος κάτι για τα συγκεκριμένα? https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/tesla-classic-tt26ex21-0932ia-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa/1842010

2 ώρες πριν, bilis1234 είπε

Επεξ/σία από bilis1234

57 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Καλημέρα ομάδα έχει κάποιος να μου προτείνει κληματιστικο για 20 τετραγωνικά δωμάτιο χωρης μονοση πιο πολύ για ψύξη στην θέρμανση πολύ σπάνια θα δουλεύει. Οικονομικό? 

Έχω βάλει στο μάτι αυτό 

TESLA Classic TT26EX21-0932IA Κλιματιστικό Inverter 9.000 ΒΤU A++/A+++

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο που θα βρεις εδώ.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...