Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, liakjim είπε

στοκ του Σείριου

Τα στοκ πού ακριβώς είναι; Στη γέφυρα εκεί στο Σείριο πάνω στην εθνική; εκεί δεν έχουν κλείσει πλέον σχεδόν όλα; δουλεύουν ακόμα;

Εκθεσιακά είναι τα κομμάτια εκεί / με μικροφθορές ή απλά λόγω στοκ τα δίνουν φθηνότερα;

Είναι να περάσω από εκεί σε λίγες μέρες, λες να ρίξω μια ματιά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Τα στοκ πού ακριβώς είναι; Στη γέφυρα εκεί στο Σείριο πάνω στην εθνική; εκεί δεν έχουν κλείσει πλέον σχεδόν όλα; δουλεύουν ακόμα;

Εκθεσιακά είναι τα κομμάτια εκεί / με μικροφθορές ή απλά λόγω στοκ τα δίνουν φθηνότερα;

Είναι να περάσω από εκεί σε λίγες μέρες, λες να ρίξω μια ματιά;

Εχω να πάω από τέλη Ιουνίου. Εκεί που λες είναι. Η γέφυρα έχει πάρει τα πάνω της, πλέον έχει κόσμο. Νομίζω ότι το στοκάδικο του Κώτσου έχει πάει στο υπόγειο που έχει χώρο (δεν χώραγαν στον 2ο).

10 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Εκθεσιακά, ανοιγμένα, χτυπημένα κτλ. Από όλα έχει. Θέλει ψάξιμο. Στις αρχές που άνοιξε είχε φοβερές ευκαιρίες (όπως το asyg24kmta που το χτύπησα στα 700€). Σιγά σιγά έβλεπα να κλείνει η ψαλίδα.

• Thanks 1

58 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παίδες πόση ώρα παίρνει η εγκατάσταση κλιματιστικου?? (θα; αντικαταστήσω το παλιό) 

Απο μισή ώρα έως τέσσερις ώρες εξαρτάται 

• Like 1

1 ώρα πριν, costacurta είπε

Παίδες πόση ώρα παίρνει η εγκατάσταση κλιματιστικου?? (θα; αντικαταστήσω το παλιό) 

Συνήθως γύρω στην ώρα αν δεν υπάρξει καμιά αναποδιά.

• Like 1

1 λεπτό πριν, komatoza είπε

Καλημέρα. Αντλία κενού πόση ώρα χρειάζεται το λιγότερο? Για παράδειγμα σε ένα λεπτό κάνεις δουλειά?

Έχουμε πει ότι δεν πάμε με χρόνο αλλά όταν πιάσουμε το κενό αυτό συνήθως θα γίνει μέσα σε δύο τρία λεπτά ή μπορεί και λίγο παραπάνω πχ 10-15' αν η αντλία είναι χάλια και οι σωλήνες μεγάλες.

• Like 1

Άρα σε εμένα δεν παίζει να έκανε σωστή δουλειά. Εγώ ήμουν από πάνω του όταν την σύνδεσε και την έβαλε μπροστά και εκείνη την στιγμή πετάχτηκα στο διπλανό παράθυρο που γινόταν καθαρισμός του mitsubishi και όπως μου φάνηκε την αντλία την κράτησε ένα λεπτό ( το μηχάνημα ήταν χάλια).

Εγγυηση Daikin και απαιτουμενες ενεργειες

Συγχωρεστε με αν μες τον ορυμαγδο των πληροφοριων, αυτο που ειχα ρωτησει απαντηθηκε. Μου κανει εντυπωση, αυτο το νημα, αν εχω να μπω καποιες ωρες, έχει ηδη γραψει 3-4 νεες σελιδες για πλακα...

Ειχα ρωτησει λοιπον, αν δεν κανω απολυτως καμια ενεργεια, επειτα απο την αγορα των νεων daikin, αν ισχυει η εγγυηση, αν την χρειαστω, για 3 χρονια οπως μου ειπατε. Και ειχα κανει την παρομοιωση με τον εκτυπωτη, που τον αγοραζεις, εχει εγγυηση, αλλα δεν χρειαζεται να κανεις κατι αν δεν προκυψει προβλημα, τοτε μετα το προβλημα δινεις οτι στοιχεια σου ζητησουν.

Ειναι υποχρεωτικο να κανω κατι για το θεμα της εγγυησης, και αν ναι τι, και αν δεν το κανω....δεν θα εχω εγγυηση;

Νομίζω πως όχι. Για τα κλασικά 3 χρόνια δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εκτός από αυτά που λέει στους όρους εγγύησης. Για την επέκταση ναι. Αλλά το πιο απλό είναι να πάρεις τηλέφωνο daikin Hellas είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενική και λύθηκαν η απορίες σου. Εξάλλου θα εμπιστευτείς το φόρουμ η την εταιρεία?

• Like 1

Είναι το gree ico 18ρι το νέο μοντέλο. Μου λέει ο τεχνικός παρόμοιο είναι. Το παράγγειλε ο νοικαρης και μάλλον ο ψυκτικός του είπε θα σου φέρω παρόμοιο 

1 λεπτό πριν, komatoza είπε

Είναι σαν να παραγγέλνεις Volkswagen και παραλαμβάνεις Skoda η το αντίθετο...

Ποιο από τα δύο είναι το θέμα. 

27 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παίδες ΣΟΣ. Περίμενα toyotomi και έφερε gree. Παίζει ρόλο? Και δεν έχει wifi 

Τα toyotomi ειναι φασον των Gree οπότε μη τρελαίνεσαι 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...