Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τέσσερις τρόποι.

Μετρητής πίνακα πχ sonoff elite R3 ( αρκεί το κλιματιστικό να είναι σε δικιά του ασφάλεια).

Επαγωγικός μετρητής πχ Shelly EM ( επίσης θα πρέπει να είναι σε δικιά του ασφάλεια).

Κόβεις το καλώδιο που πάει στην εξωτερική μονάδα και παρεμβάλεις μετρητή είτε γραμμής πχ shelly 1PM , sonoff pow R2 , sonoff power R3 , ή βάζεις στα άκρα φις και πρίζα και βάζεις μετρητή πρίζας πχ tapo p110.

Πας στο μπουατ που δίνει στο κλιματιστικό και βάζεις μετρητή γραμμής πχ το shelly 1PM που είναι μικρό και θα στριμωχτει εκεί μέσα.

ΥΓ Πιθανώς να χρειαστείς ηλεκτρολόγο αν δεν ξέρεις τι κάνεις.

Εγώ στο 18αρι Mitsubishi έκοψα το καλώδιο έβαλα φις και tapo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 hours ago, Grim Ripper said:

Budget.

επειδη ειναι για εκμεταλλευση ψαχνω δυο οικονομικα κοντα στα 300,μιας και μετα θα δωσω και αλα 150-200 για εγκατασταση.

7 ώρες πριν, Tsamjunior είπε

Καλημέρα σας! Μετά από αναζητηση από τις προτάσεις σας, επανέρχομαι με μια λίγο διαφορετική απορία. Από όμιλο Τουρνικιώτη έχουμε κάποια εικόνα; Υπάρχει; Προοσπαθώ να τους βρω στο τηλέφωνο και σε mail εδώ και μία βδομάδα και δεν υπάρχει απολύτως καμία απάντηση.Κάποιο feedback για την αξιοπιστία ή έστω την ύπαρξη τους; Το google τους βγάζει κλειστά.

Είναι επίσημοι αντιπρόσωποι midea, mitsubishi, tcl κτλ, είναι δυνατόν να είναι τόσο δυσεύρετοι;

Συγγνώμη για την παρεμβολή πάλι, αλλά μήπως έχει κάποιος καποια εμπειρία να μοιραστεί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ababa641 said:

Στην περίπτωση που το κλιματιστικό συνδέεται απευθείας με καλώδια από το κουτί χωρίς πρίζα, πως μπορούμε να μετρήσουμε την κατανάλωση?

Βάλε μπρίζα πάνω στο καλώδιο που συνδέεται το AC.

Αν μέχρι τώρα είχες χρησιμοποιήσει στην πρίζα κάτι τέτοιο

Big-hiter-1-copy-scaled.jpg

τότε η συγκεκριμένη μπρίζα και γραμμή έχει αντέξει (περάσει) και χειρότερα.

Επεξ/σία από yiannis_1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε

Συγγνώμη για την παρεμβολή πάλι, αλλά μήπως έχει κάποιος καποια εμπειρία να μοιραστεί; 

Καταρχήν https://www.tournikiotisgroup.gr/contact/ τώρα γιατί δεν απαντάνε αυτό είναι άλλο θέμα 

η midea έχει την fg europe αντιπρόσωπο 

Επεξ/σία από dimostr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Καταρχήν https://www.tournikiotisgroup.gr/contact/ τώρα γιατί δεν απαντάνε αυτό είναι άλλο θέμα 

η midea έχει την fg europe αντιπρόσωπο 

Ευχαριστώ πολύ! Λάθος μου για την midea.. 

Αυτό το σαιτ βρήκα και εγώ και εδώ και μια βδομάδα κανένα από τα τηλέφωνα, κανένα μέιλ τίποτα, απολύτως καμία απάντηση.. 

Γι αυτό λέω αν έχει κάποιος συμφορουμιτης κάποια εμπειρία από τον εν λόγω όμιλο 

Επεξ/σία από Tsamjunior

1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε

Εγκαταστάτη δεν έχεις???

Ή θές να βάλεις σε κάποιο παλιό?

Και τα δυο...υπάρχει ένα ήδη και θα βάλω και ένα καινούργιο.

Απλά η φώτο βοηθάει.

1 ώρα πριν, liakjim είπε

0-02-05-fd11310056698248bd3351db3c08c750

Βέβαια στην περίπτωση μου επειδή μπήκε η θερμοπρόσοψη δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω από πάνω... έπρεπε να το είχα ρωτήσει 10 μέρες νωρίτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...