Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Opel007 είπε

Όχι φίλε μου ...

Και τώρα που σου απαντάω άναψα το ερκοντισιον πριν κανένα 3ωρο στους 27 και αυτόματο ανεμιστήρα και μόλις το πήγα στους 30 γιατί έχω παγώσει και ακόμα δουλεύει στο φουλ... 

Τηλέφωνο στο σέρβις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Ναι, μεγάλο το σκαλοπάτι από το 18άρι.

Την πατήσαμε και μάθαμε. Καλύτερα να έπαιρνα 16αρι σαλόνι και ένα 12αρι ανάμεσα από τα δωμάτια

• Sad 1

23 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τηλέφωνο στο σέρβις

Προσπαθώ... 

Αν και σήμερα δεν πήρα μιας και παρήγγειλα το tapo p110 να δω αύριο ολοήμερη κατανάλωση! 

• Like 1

Just now, energy52 said:

Τι στο καλο σε μενα τι να επαθε και δειχνει μονο του Ιουλιου...

καποια στιγμη το ειχε κανει σε ολους μας και επανηλθε μετα απο καποιες ωρες αν θυμαμαι...

• Like 1

30 λεπτά πριν, Kirmike είπε

Την πατήσαμε και μάθαμε. Καλύτερα να έπαιρνα 16αρι σαλόνι και ένα 12αρι ανάμεσα από τα δωμάτια

γιατί , νομίζεις με τις απώλειες που έχεις οτι τα 2 θα καίνε οικονομικότερα απο όσο καις τώρα ?

Spoiler
24 λεπτά πριν, Opel007 είπε

Προσπαθώ... 

αν δεν έστειλες χθες στο ΣτΚ , κάνε σήμερα . Μπορεί να πάρει και μήνα+ η υπόθεση

15 minutes ago, korakios said:

γιατί , νομίζεις με τις απώλειες που έχεις οτι τα 2 θα καίνε οικονομικότερα απο όσο καις τώρα ?

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, σε σύγκριση πάντα με το συγκεκριμένο 24άρι. Και με αποτέλεσμα στα δωμάτια που τώρα μάλλον είναι ελάχιστο.

Σημερα που εφυγε αυτη η φλογα και πεσαμε στους 36-37 με μεσο ορο 375w  εχω 27,5-28,2 σε 50τμ (με 24ωρη λειτουργια πλεον) πως το βλεπετε δεν ειναι καλα; Μενει να δω οταν θα μπει τεντα στο μισο σαλονι που το βαρα ο ηλιος κατακουτελα το πρωι τι διαφορα θα εχει..Εχω 2πλα τζαμια αλλα οχι ενεργειακα κουφωματα με 2 μεγαλες μπαλκονοπορτες και ο πανω οροφος ειναι γιαπι  με ταρατσα που ομως σιγουρα εχω καποιες απωλειες  απο εκει..

Περισυ με τετοιες θερμοκρασιες που δεν ειχα κανει τη θερμοπροσωψη δεν το θυμαμαι το 18αρι κατω απο 800-900w

• Like 1

1 ώρα πριν, Kirmike είπε

Δεν θα έπρεπε να το είχες κλείσει καθόλου.., ειδικά με τέτοια θερμοκρασία μέσα στο σπίτι, για να αποβάλλει τόση θερμότητα έπρεπε να το έχεις βάλει στο ελάχιστο (16/18) με φουλ ανεμιστήρα, να το άφηνες έτσι και το βράδυ να ρίξει την εσωτερική.., βλέπουμε στο γράφημα πως ρίχνει κατανάλωση το βράδυ..

Μικρό δεν είναι το 24αρι, απλά με 37 βαθμούς μέσα συν την θερμότητα αποθηκευμένη στα δομικά στοιχεία λογικό είναι να θέλει καμία μέρα να ψύξει το σπίτι.. 

27 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, σε σύγκριση πάντα με το συγκεκριμένο 24άρι. Και με αποτέλεσμα στα δωμάτια που τώρα μάλλον είναι ελάχιστο.

Σίγουρα θα έχω πιο άνετη ατμόσφαιρα στα δωμάτια και πιο γρήγορα αποτελέσματα. ίσως και ναι καλύτερη κατανάλωση. 

4 λεπτά πριν, energy52 είπε

Σημερα που εφυγε αυτη η φλογα και πεσαμε στους 36-37 με μεσο ορο 375w  εχω 27,5-28,2 σε 50τμ (με 24ωρη λειτουργια πλεον) πως το βλεπετε δεν ειναι καλα; Μενει να δω οταν θα μπει τεντα στο μισο σαλονι που το βαρα ο ηλιος κατακουτελα το πρωι τι διαφορα θα εχει..Εχω 2πλα τζαμια αλλα οχι ενεργειακα κουφωματα με 2 μεγαλες μπαλκονοπορτες και ο πανω οροφος ειναι γιαπι  με ταρατσα που ομως σιγουρα εχω καποιες απωλειες  απο εκει..

Περισυ με τετοιες θερμοκρασιες που δεν ειχα κανει τη θερμοπροσωψη δεν το θυμαμαι το 18αρι κατω απο 800-900w

Αμα κλείσεις τα παντζουρια εκεί που πέφτει ο ήλιος θα δεις άλλη κατανάλωση 

• Like 3

10 ώρες πριν, liakjim είπε

Περίεργα όλα αυτά. Πχ στο asyg24kmta αν το βάλω dry, η ταχύτητα του ανεμιστήρα πάει πιο κάτω από το low , δεν ανεβαίνει.

Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις ψύξη, 25C και χειροκίνητα ανεμιστήρα σε χαμηλή ταχύτητα;

Το συγκεκριμένο είναι καλό liakjim 

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC-25ZSP-W

35 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αμα κλείσεις τα παντζουρια εκεί που πέφτει ο ήλιος θα δεις άλλη κατανάλωση 

Θα το δοκιμασω! Το sensira διαπιστωνω εχει offset στην ψυξη +-1 ετσι ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, energy52 είπε

Θα το δοκιμασω! Το sensira διαπιστωνω εχει offset στην ψυξη +-1 ετσι ειναι;

Εμενα με την custom πλακέτα το atxc25b έχει 0,5 αλλα έχει σημασία ποσό ακριβές είναι το θερμόμετρο που μετράς 

Επεξ/σία από dimostr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...