Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Λοιπόν:

1) Το σπίτι γύρω γύρω είμαι γυμνό, δεν ακουμπάει με άλλη κατοικία 

2) Έχει αλουμίνια και στον χώρο που θα μπει το κλιματιστικό έχει 4 παράθυρα και μαζί με την πόρτα 5.

3) Το σπίτι είναι σύνολο 85τμ αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι είναι στην σαλοκουζίνα όπου και θα μπει το κλιματιστικό 

4) Ύψος από πάτωμα μέχρι ταβάνι δεν ξέρω, αλλά σίγουρα είναι ψηλοτάβανο

5) Μόνωση δεν ξέρω αν διαθέτει, αλλά κρύο μέσα δεν μπάζει. Επίσης, ζέστη αν έχουμε κλειστά παράθυρα δεν βάζει πολύ. 

Ελπίζω να σε βοήθησαν κάπως. 

Συμπλήρωσε τα πεδία που χρειάζονται και κάνε screenshot

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, yazidis είπε

Συμπλήρωσε τα πεδία που χρειάζονται και κάνε screenshot

Δεν μπορώ να τα συμπληρώσω όλα γιατί δεν γνωρίζω να απαντήσω σε όλα και δεν με αφήνει να απαντήσω μόνο σε όσα γνωρίζω. 

1 ώρα πριν, Actinidio είπε

Θα μπει πίσω από το τοίχο σε προστατευόμενο χώρο από τον ήλιο γύρω στο 1.5 μέτρο κάτω από την εσωτερική μονάδα , ρωτάω για να έχω πάτημα στην τοποθέτηση, πχ την αντλία κενού την γράφει ξεκάθαρα, όπως και τις αποστάσεις από τοίχους 

Θα έλεγα να βάλουν τουλάχιστον 2 μέτρα (η κάθε σωλήνα) δική τους, συν το μήκος που έχει οι σωλήνες της εσωτερικής μονάδας.., ας τα κάνουν λίγο στο πλάι ή κουλούρα πίσω από την εξωτερική.., κάτω από 2 μέτρα δικής τους σωλήνας μη δεχθείς εγκατάσταση.., επίσης να ζητήσεις καλό κενό 8-10' τουλάχιστον, με σωστές ενδείξεις..

Αν δεν δεχθούν αυτά δεν αποδέχεσαι την εγκατάσταση..

"Δωρεάν εγκατάσταση" είναι από πολυκατάστημα ή εσύ τους βρήκες για να στο τοποθετήσουν;

16 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Δεν μπορώ να τα συμπληρώσω όλα γιατί δεν γνωρίζω να απαντήσω σε όλα και δεν με αφήνει να απαντήσω μόνο σε όσα γνωρίζω. 

Του πότε είναι το οίκημα; Αν είναι πολυκατοικία ταβάνι λογικά στα 2.80 κάπου εκεί

Καλημέρα η εξωτερική μοναδα κλιματισκου ειναι στη ταρατσα, το χτυπαει ο ήλιος και πιθανον επάνω να φθάνει η θερμοκρασια παραπανω απο 45,  υπάρχουν σκέπαστρα και κουκουλες με τρύπες στα σημεία που πρεπει πλάγια και φυσικά μπροστα για τη φτερωτη...να το τολμήσω? η θα το παρω στο χέρι?

2 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Καλημέρα η εξωτερική μοναδα κλιματισκου ειναι στη ταρατσα, το χτυπαει ο ήλιος και πιθανον επάνω να φθάνει η θερμοκρασια παραπανω απο 45,  υπάρχουν σκέπαστρα και κουκουλες με τρύπες στα σημεία που πρεπει πλάγια και φυσικά μπροστα για τη φτερωτη...να το τολμήσω? η θα το παρω στο χέρι?

Άστο όπως είναι..

Εμενα ηρθε το σερβις της τοσιμπα και για το κενο το εκανε 2 λεπτα..και μου λεει αφου το εδειξε η μετρηση οτι ειναι οκ, δεν εχει νοημα παραπανω.

Λετε να εγινε @$#@ ή ολα οκ;

2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εμενα ηρθε το σερβις της τοσιμπα και για το κενο το εκανε 2 λεπτα..και μου λεει αφου το εδειξε η μετρηση οτι ειναι οκ, δεν εχει νοημα παραπανω.

Αν έχει καλή αντλία κενού και 2-3 μέτρα σωλήνες τόσο θέλει, εφόσον η ένδειξη είναι σωστή.., απλά λέμε παραπάνω χρόνο γιατί δεν ξέρεις με τι δουλεύει ο καθένας..

• Like 1

1 minute ago, Kozanitis1 said:

Αν έχει καλή αντλία κενού και 2-3 μέτρα σωλήνες τόσο θέλει, εφόσον η ένδειξη είναι σωστή.., απλά λέμε παραπάνω χρόνο γιατί δεν ξέρεις με τι δουλεύει ο καθένας..

3,1Μ μου ειπε οτι εβαλε και η εξωτερικη μοναδα ειναι στο ταρατσακι ( τελευταιος οροφος γαρ)

*Οι ψυκτικοι της πρακτικερ ειναι τουλαχιστον ερασιτεχνες... κατι πιτσιρικια

6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

To σερβις της toshiba γιατι ηρθε?

Δεν σου ειχαν κανει κενο στην εγκατασταση?

• Like 1

4 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

3,1Μ μου ειπε οτι εβαλε και η εξωτερικη μοναδα ειναι στο ταρατσακι ( τελευταιος οροφος γαρ)

*Οι ψυκτικοι της πρακτικερ ειναι τουλαχιστον ερασιτεχνες... κατι πιτσιρικια

Δεν είναι της πρακτικερ.

4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

To σερβις της toshiba γιατι ηρθε?

Δεν σου ειχαν κανει κενο στην εγκατασταση?

Από το στόμα μου το πήρες.

11 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Μήπως σου μέτρησαν πιέσεις στη λειτουργία; Τι κενό να κοιτάξουν στο σέρβις; Μάλλον μπερδεύεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε δικιο, σας μπερδεψα

ειχαν ερθει οι συνεργαζομενοι της πρακτικερ να κανουν την εγκατασταση και δε τα καταφεραν να κανουν κενο αερος ( δεν εβαλαν καν αντλια γιατι λενε υπηρχε προβλημα)..

Κατοπιν συνεννόησης με αντιπροσωπια, ηρθε το σερβις της τοσιμπα να ολοκληρωσει την εγκατασταση και αυτοι εκαναν το κενο αερος.

Επεξ/σία από jimmysss!
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εχετε δικιο, σας μπερδεψα

ειχαν ερθει οι συνεργαζομενοι της πρακτικερ να κανουν την εγκατασταση και δε τα καταφεραν να κανουν κενο αερος ( δεν εβαλαν καν αντλια γιατι λενε υπηρχε προβλημα)..

Κατοπιν συνεννόησης με αντιπροσωπια, ηρθε το σερβις της τοσιμπα να ολοκληρωσει την εγκατασταση και αυτοι εκαναν το κενο αερος.

Τωρα καταλαβαμε κομπλε!!Πληρωσες κατι οταν ηρθε το σερβις της toshiba?

Eπισης μετα απο ποσες μερες ηρθε το σερβις απο toshiba ετσι να γνωριζουμε?

Επεξ/σία από johnnyman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι οχι ηταν στα πλαισια της εγγυησης (αφου οι αλλοι τεχνικοι ειχαν δηλωσει ελαττωματικο )

Το μονο θεμα ειναι πως δεν ξερω αν τα εχουν κανει σωστα.. ουτε εξυπνες μπριζες εχω ουτε θερμομετρα

Επεξ/σία από jimmysss!
  • Like 1

Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

οχι οχι ηταν στα πλαισια της εγγυησης (αφου οι αλλοι τεχνικοι ειχαν δηλωσει ελαττωματικο )

α επειδη δεν μπορεσαν να βαλουν αντλια δηλωσαν ελαττωματικο??

Πω ρε φιλε..

Και εγω αναμενω δωρεαν απο κωτσο αλλα τπτ ακομη...

• Like 1

12 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Μεταξύ του πρώτου συνεργείου και του δεύτερου το κλιματιστικό το δούλευες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...