Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Ο τεχνικός

Ο τεχνικός ήταν της inventor και έγινε με αυτοψία του χώρου; Πως ξέρει ότι είναι τσακισμένη; Φαίνεται από κάπου; Αυτός που το εγκατέστησε δεν το είδε; Ποιος θα αναλάβει το κόστος της εγκατάστασης;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Ο τεχνικός ήταν της inventor και έγινε με αυτοψία του χώρου; Πως ξέρει ότι είναι τσακισμένη; Φαίνεται από κάπου; Αυτός που το εγκατέστησε δεν το είδε; Ποιος θα αναλάβει το κόστος της εγκατάστασης;

Ο ίδιος ο εγκαταστάτης που τα έβαλε την περασμένη εβδομάδα ήρθε και σήμερα. 

Για αυτό μου κάνει εντύπωση αφενός πως δεν το είδε αυτό κατά την εγκατάσταση και αφετέρου πόσο λογικό ειναι με τσακισμένη σωλήνωση να δούλεψε μια μέρα. 

Αυτά που μου είπε (μέσες-άκρες)

1. Στην ψύξη έκανε μέτρηση και πιάνει 21. Αρα υπάρχει πρόβλημα γενικό, όχι μόνο στη θέρμανση, Απλά δεν το καταλάβαινα στην ψύξη γιατί δούλευε ο ανεμιστήρας και έφερνε κρύο αέρα. (η αλήθεια ειναι πως μονο δοκιμαστικά έβαλα ψύξη, έφερνε όντως κρύο αέρα και δεν το τσεκαρα περισσότερο). 

2. Εβγαλε τα υγρά και το έκλεισε (προσωρινά) και φάνηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει τα υγρά πως κάπου ειναι τσακισμένη η προεγκατάσταση. 

Σχετικά με τα υπόλοιπα ερωτήματά σου:

Η inventor δεν έστειλε δικό της τεχνικό. Μου ζήτησε να έρθει πρώτα ο εγκαταστάτης για να δει πως όλα ειναι σωστά από πλευράς εγκατάστασης. 

Το κόστος θα το πληρώσω εγώ, γιατί θα γίνει νέα εγκατάσταση από το μηδέν και θα ακυρωθεί η προεγκατάσταση ως μη λειτουργική. 

6 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Ο ίδιος ο εγκαταστάτης που τα έβαλε την περασμένη εβδομάδα ήρθε και σήμερα. 

Για αυτό μου κάνει εντύπωση αφενός πως δεν το είδε αυτό κατά την εγκατάσταση και αφετέρου πόσο λογικό ειναι με τσακισμένη σωλήνωση να δούλεψε μια μέρα. 

Αυτά που μου είπε (μέσες-άκρες)

1. Στην ψύξη έκανε μέτρηση και πιάνει 21. Αρα υπάρχει πρόβλημα γενικό, όχι μόνο στη θέρμανση, Απλά δεν το καταλάβαινα στην ψύξη γιατί δούλευε ο ανεμιστήρας και έφερνε κρύο αέρα. (η αλήθεια ειναι πως μονο δοκιμαστικά έβαλα ψύξη, έφερνε όντως κρύο αέρα και δεν το τσεκαρα περισσότερο). 

2. Εβγαλε τα υγρά και το έκλεισε (προσωρινά) και φάνηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει τα υγρά πως κάπου ειναι τσακισμένη η προεγκατάσταση. 

Σχετικά με τα υπόλοιπα ερωτήματά σου:

Η inventor δεν έστειλε δικό της τεχνικό. Μου ζήτησε να έρθει πρώτα ο εγκαταστάτης για να δει πως όλα ειναι σωστά από πλευράς εγκατάστασης. 

Το κόστος θα το πληρώσω εγώ, γιατί θα γίνει νέα εγκατάσταση από το μηδέν και θα ακυρωθεί η προεγκατάσταση ως μη λειτουργική. 

Αυτά όλα είναι πολύ τεχνικά. @Klausx τι λες;

Καλησπερα . Εγινε αγορα με voucher το Daikin ATXC25C 9000 btu ,απο blue dealer με τελικη τιμη 520 ευρω  ,αγορα και εγκατασταση /απεγκατασταση παλιου. Εντυπωσεις απο εβδομαδα που θα γινει εγκατασταση

• Like 1

3 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Καλησπερα . Εγινε αγορα με voucher το Daikin ATXC25C 9000 btu ,απο blue dealer με τελικη τιμη 520 ευρω  ,αγορα και εγκατασταση /απεγκατασταση παλιου. Εντυπωσεις απο εβδομαδα που θα γινει εγκατασταση

Καλή τιμή.

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Μεταβάλλεται ο Ρυθμός ροής όταν χαμηλώνοτν τα βατ κατανάλωσης η χαμηλώνει ο βαθμός συμπίεσης του υγρού από τον συμπιεστή αφήνοντας την ταχύτητα ροής την ίδια ?

Όταν χαμηλώνουν τα βατ πέφτουν οι στροφές του συμπιεστή και οι βαλβίδες ροής στενεύουν έτσι ώστε να υπάρχει συμπίεση αλλά χαμηλότερη Ροη ψυκτικού υγρού στα στοιχεία 

45 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Νομίζω ότι θα έπρεπε να ελεγχθεί η στεγανότητα της προϋπάρχουσας διαδρομής ψύξης όταν έγινε η εγκατάσταση.

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλή τιμή ήταν τα 420€ εγκατεστημένο από κώτσο κάπου το φθινόπωρο, αρχές χειμώνα !

Δεν το θυμόμουν. Κάτι μου θυμίζει βέβαια τώρα που το λες.

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλή τιμή ήταν τα 420€ εγκατεστημένο από κώτσο κάπου το φθινόπωρο, αρχές χειμώνα !

Στον Κωτσο τωρα εβγαινε γυρω στα 460 αλλα με 3ετη εγγυηση. Προτιμησα την 5ετια της Blue deal

4 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Στον Κωτσο τωρα εβγαινε γυρω στα 460 αλλα με 3ετη εγγυηση. Προτιμησα την 5ετια της Blue deal

Με +99€ , δλδ 559€, θα μπορούσες να έχεις 10 χρόνια εγγύηση daikin. Θα το προτιμούσα.

• Like 1

Με +99€ , δλδ 559€, θα μπορούσες να έχεις 10 χρόνια εγγύηση daikin. Θα το προτιμούσα.

Μαλλον εχεις δικιο αλλα ουτε ο πωλητης με ενημερωσε για κατι τετοιο ουτε εγω το ειχα δει καπου.

3 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Μαλλον εχεις δικιο αλλα ουτε ο πωλητης με ενημερωσε για κατι τετοιο ουτε εγω το ειχα δει καπου.

Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο από 5->10; Μήπως να ρώταγες τη daikin;

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λογικά θα μπορεί να το κάνει επέκταση. Δεν ξέρω βέβαια αν για 5 χρόνια μόνο θα πρέπει να πληρώσει τα 99€.

θα το δω ,οταν με ειδοποιησουν για την εγκατασταση . Οπως και να εχει επιδη δεν εχω καλη εμπειρια απο τα συνεργεια του Κοτσο , ηταν αποτρεπτικος παραγοντας για την αγορα του απο εκει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...