Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, komatoza είπε

Συγνώμη αλλά εγώ βλέπω στο legend seer 8.5 και scop 6, στο perfera seer 8.5 scop 5.1. Τελικά πως βλέπουμε τι είναι καλύτερο? Γιατί εδώ δείχνει ότι το legend  είναι καλύτερο 

Καταρχήν το 5.10 που βλέπεις είναι στη μέση ζώνη οπότε καμία σχέση 

Αλλά δε χρειάζεται κανένα νούμερο η σύγκριση για να πούμε ότι το perfera είναι καλύτερο και στο λέω εγώ που έχω δηλώσει σε αυτό το θέμα ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε συνδετήρα που να γράφει daikin 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, κάποιος διάβασε στο sticky 30μετρα ελάχιστα αντί για 3 και έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του ψυκτικού, δεν εξηγείται αλλιώς 😅

https://m.facebook.com/groups/1200268266840931/permalink/2171115386422876/?ref=share

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Confused 1

Ok. Εγώ που θέλω για το μικρό υπνοδωμάτιο ένα 9ακι για θέρμανση που να κρατάει τα πιο χαμηλά watts να πάω σε yukai? Το λέω γιατί σε διπλανό χώρο δουλεύει Mitsubishi HI 18αρι και όσο να ναι κάτι περνάει μέσα.

11 λεπτά πριν, komatoza είπε

Ok. Εγώ που θέλω για το μικρό υπνοδωμάτιο ένα 9ακι για θέρμανση που να κρατάει τα πιο χαμηλά watts να πάω σε yukai? Το λέω γιατί σε διπλανό χώρο δουλεύει Mitsubishi HI 18αρι και όσο να ναι κάτι περνάει μέσα.

Αφού θες για θέρμανση και μικρό κλιματιστικό δε πας σίγουρα σε midea gree και τα φασον αυτών , τώρα το θέμα είναι τα λεφτά που διαθέτεις , 

23 λεπτά πριν, komatoza είπε

Η εφαρμογή πόσες απώλειες σου βγάζει;

το ξέρω ότι μπορεί να έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά μια σύντομη γνώμη θα ήθελα: τι γνώμη έχετε για το 24αρι Inventor comfort?

Μόλις τώρα, for4 είπε

το ξέρω ότι μπορεί να έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά μια σύντομη γνώμη θα ήθελα: τι γνώμη έχετε για το 24αρι Inventor comfort?

Σε Τι χώρο είναι να μπει??τρέξε το εργαλείο...και επίσης τι λεφτά δίνεις??

23 λεπτά πριν, for4 είπε

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

34 λεπτά πριν, komatoza είπε

1700

Αν έχεις τα λεφτά πας σε daikin perfera.

Σε πιο οικονομικό πας σε toshiba arata/yukai.

Σε εγκατάσταση 18000 btuκλιματιστικού η εξωτερική μονάδα βολεύει να τοποθετηθει είτε 1,5-2,0 μέτρα ψηλότερα από την εσωτερική ή 2 μετρα χαμηλοτερά. Και στις δύο περιπτώσεις οι σωληνώσεις θα είναι 8-9 μέτρα. Υπάρχει κάποιο όφελος στην μια ή στην άλλη περίπτωση ή δεν έχει καμία σημασία;

16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν έχεις τα λεφτά πας σε daikin perfera.

Σε πιο οικονομικό πας σε toshiba arata/yukai.

Η διαφορά τον 400€ πως δικαιολογείται? Καταλαβαίνω ότι είναι ανώτερο μηχάνημα (μάλλον πρέπει να συγκρίνετε με edge) αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι όσο οικονομία και να κάνει θα θέλω 10 χρόνια για την διαφορά. Η κάνω λάθος?

20 λεπτά πριν, komatoza είπε

Η διαφορά τον 400€ πως δικαιολογείται? Καταλαβαίνω ότι είναι ανώτερο μηχάνημα (μάλλον πρέπει να συγκρίνετε με edge) αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι όσο οικονομία και να κάνει θα θέλω 10 χρόνια για την διαφορά. Η κάνω λάθος?

Είναι ανώτερο από edge και Haori. Αλλά ναι, απόσβεση; Μάλλον όχι.

Για να βγω και εγω λίγο off topic πάντως να αναφέρω οτι η εξωτερική μονάδα του FUJITSU Ecolandia ASY/AOYG071KLCA, είναι τελείως αθόρυβη, σε σημείο που πρέπει να πας δίπλα της για να καταλάβεις ότι λειτουργεί. Θερμοκρασία εσωτερική 22 και άνοιγμα του κλιματιστικού όταν νιώσουμε κρύο ή  είμαστε σπίτι.

Δεν έχω ακούσει ποτέ το θόρυβο που είχε στα βίντεο ο liakjim, φαντάζομαι θα κάνει θόρυβο στην απόψυξη, δεν το έχω πετύχει. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο θέμα το δικό του.

Από την άλλη η εσωτερική κάνει θόρυβο στις μεγάλες ταχύτητες, έχοντας την όμως στο auto εξαλείφεις και το αυτό το πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...