Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, arvacon είπε

Απο ποτε η midea δινει 3 χρονια? Εγω στο site του Φιδακη βλεπω οτι αναφερει 10 χρονια.

Εγγύηση 10 χρόνια για τον συμπιεστή και 3 χρόνια για όλα τα μέρη

https://www.fgeurope.gr/product/midea-klimatistiko-toichou-all-easy-pro-18kbtu-h/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, arvacon είπε

Απο ποτε η midea δινει 3 χρονια? Εγω στο site του Φειδακη βλεπω οτι αναφερει 10 χρονια.
Επειδη τυγχανει να εχω κλιματιστικα και απ τις 2 εταιρειες, θα προτεινα στο φιλο να παρει Midea και οχι Inventor. Εχω δυο 12αρια, το midea xtreme save lite AG2eco και το Inventor neo n2uvi. Το midea εχει καλυτερους συντελεστες seer και scop, καθως και πιστοποιηση eurovent, ενω το inventor παρολο που ειναι σχεδον ιδιο κλιματιστικο μιας και ειναι φασον midea, δεν εχει eurovent και εχει χαμηλοτερους συντελεστες. Το midea μου αποδιδει πολυ καλυτερα απ το inventor και απο θεμα φασαριας, το inventor κανει σαν ελικοφορο αεροπλανο της Ολυμπιακης απ τα 90s, ενω το midea σχεδον δεν το ακους...

το neo nuvi δεν ειναι φασον Midea .......το Legend ειναι......10 χρονια δινουν στον συμπιεστη ,οχι σε ΟΛΟ το μηχανημα.......εγω εχω το Midea aurora 12 και το Inventor Legend 12 ........λιιιιγο καλυτερο το Midea ,αλλα το Legend ανταξιο και 10 χρονια εγγυηση.....

Μόλις τώρα, marmaris είπε

το neo nuvi δεν ειναι φασον Midea .......το Legend ειναι......10 χρονια δινουν στον συμπιεστη ,οχι σε ΟΛΟ το μηχανημα.......εγω εχω το Midea aurora 12 και το Inventor Legend 12 ........λιιιιγο καλυτερο το Midea ,αλλα το Legend ανταξιο και 10 χρονια εγγυηση.....

Κανεις λαθος φιλε μου, ειναι ολοιδιο με το midea που εχω. Φαντασου οτι δουλευουν και τα 2 με το ιδιο τηλεκοντρολ, μιας και τα τηλεκοντρολ τους ειναι ολοιδια κ αυτα, οπως και σχεδον ολα τα μερη της εσωτερικης και της εξωτερικης μοναδας.

3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε
Εγγύηση 10 χρόνια για τον συμπιεστή και 3 χρόνια για όλα τα μέρη

https://www.fgeurope.gr/product/midea-klimatistiko-toichou-all-easy-pro-18kbtu-h/

τον σοκαρες τωρα......δωστου λιγο νερο να αντεξει το σοκ.......

Μόλις τώρα, arvacon είπε

Κανεις λαθος φιλε μου, ειναι ολοιδιο με το midea που εχω. Φαντασου οτι δουλευουν και τα 2 με το ιδιο τηλεκοντρολ, μιας και τα τηλεκοντρολ τους ειναι ολοιδια κ αυτα, οπως και σχεδον ολα τα μερη της εσωτερικης και της εξωτερικης μοναδας.

και εμενα το ιδιο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αντικαταστήσω ενα 12αρι τογιοτομι με ενα 24αρι. Ο ψυκτικος μου δουλεύει μια συγκεκριμένη μάρκα, τα tcl. Είναι αξιόπιστα γενικά; Ένα μικρότερο που έβαλε στο δωμάτιο της μάνας μου είναι μια χαρά. Σε τέτοιες αγορές πάντα πηγαίνω βάσει κριτικών αλλά απ' ότι κατάλαβα, αν παραγγείλω ό,τι θέλω από Χ μαγαζί ας πούμε, θα χρεωθώ και τα (αυξημένα) μεταφορικά και σίγουρα θα φάω σημαντική καθυστέρηση στο να βρω διαθέσιμο ψυκτικό με ελεύθερο ραντεβου. Ενώ αν πω σε ψυκτικό ότι θέλω να αγοράσω και κλιματιστικό από αυτόν, θα με εξυπηρετήσει άμεσα. 

Τιμή μου είπε 1000 μαζί με τοποθέτηση. Απ ότι είδα, εκεί παίζουν οι τιμές για τα 24αρια tcl, άρα στην ουσία μου κάνει δώρο την τοποθέτηση. 

Επεξ/σία από 1comment

1 λεπτό πριν, marmaris είπε

γιαυτο τον κραταμε......μυστικα του που δεν μας λεει.........αλλα μας αρκει η παρουσια του.....

Μια τελευταία ερώτηση όσο ποιο μικρή είναι η κατανάλωση στην ψύξη και στην θέρμανση ....αυτό αυτόματα δεν το κάνει καλό το κλιματιστικό?

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Θέλω να αντικαταστήσω ενα 12αρι τογιοτομι με ενα 24αρι. Ο ψυκτικος μου δουλεύει μια συγκεκριμένη μάρκα, τα tcl. Είναι αξιόπιστα γενικά; Ένα μικρότερο που έβαλε στο δωμάτιο της μάνας μου είναι μια χαρά. Σε τέτοιες αγορές πάντα πηγαίνω βάσει κριτικών αλλά απ' ότι κατάλαβα, αν παραγγείλω ό,τι θέλω από Χ μαγαζί ας πούμε, θα χρεωθώ και τα (αυξημένα) μεταφορικά και σίγουρα θα φάω σημαντική καθυστέρηση στο να βρω διαθέσιμο ψυκτικό με ελεύθερο ραντεβου. Ενώ αν πω σε ψυκτικό ότι θέλω να αγοράσω και κλιματιστικό από αυτόν, θα με εξυπηρετήσει άμεσα. 

πας σε υπερδιαστασιολογηση και δεν ξερω αν πρεπει.....να γραψεις το ερωτηματολογιο πρωτα.....

18 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αγοραζουμε απο σκρουτζ απο οποιο καταστημα θελουμε; Γιατι για καποια αλλη μαρκα (δεν θυμαμαι ποια), ειχα διαβασει οτι ισχυει εγγυηση απο συγκεκριμενα καταστηματα μονο.

@marmaris για πες μου και εδω σε παρακαλω για να το κλεισουμε το θεμα μου :). Για το Legend λεω.

Μόλις τώρα, life is music είπε

Μια τελευταία ερώτηση όσο ποιο μικρή είναι η κατανάλωση στην ψύξη και στην θέρμανση ....αυτό αυτόματα δεν το κάνει καλό το κλιματιστικό?

νομιζω οτι καλο κλιματιστικο ειναι αυτο που τα συνδυαζει ολα......οικονομια,αθορυβο ,αξιοπιστια και ....εγγυηση!!!

• Like 1

Μόλις τώρα, marmaris είπε

νομιζω οτι καλο κλιματιστικο ειναι αυτο που τα συνδυαζει ολα......οικονομια,αθορυβο ,αξιοπιστια και ....εγγυηση!!!

Που εχεις μαγαζι? Διακρινω μια προδιαθεση για διαφημιση της inventor ή ιδεα μου ειναι?

• Confused 1

1 λεπτό πριν, marmaris είπε

Όλα παίζουν ρόλο ...για τα carrier τι γνώμη έχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

@marmaris για πες μου και εδω σε παρακαλω για να το κλεισουμε το θεμα μου :). Για το Legend λεω.

αν το θες κυριως για ψυξη ,κατ΄εμε παρτο αφοβα.......αν ειναι σωστα τα btu στον χωρο σου ,εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος......το Midea 95 watt ελαχιστη ,το Legend 110 watt.....χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.....7 χρονια διαφορα στην καλυψη της εγγυησης....

3 λεπτά πριν, arvacon είπε

Που εχεις μαγαζι? Διακρινω μια προδιαθεση για διαφημιση της inventor ή ιδεα μου ειναι?

το Toshiba edge λατρευω......και πραγματι life is music....

Επεξ/σία από marmaris

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...