Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

To ΅θα τολμουσες΅ πως μεταφραζετε, υπονοια ρισκου?

Κάποιοι δυσκολεύονται να πάνε σε κινέζικο έχοντας καλό παλιό επώνυμο ( ψυχολογικοί λόγοι ).

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μάλλον για εκεί είμαι!

Άλλωστε με περίπου 550€ μαζί με την εγκατάσταση γιατί να πάω σε κάτι άλλο?

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές με αξιώσεις σε αυτό το επίπεδο τιμής.

Προσωπικά διαισθάνομαι ότι το παρακάτω θα είναι πιο ανεκτικό σε χώρο με μικρές απώλειες σε ψύξη:

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/tcl-miracle-iii-09chsdtpg21i-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-ionisti-wifi/1820669

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να ξέρω οπότε παίζεις μπάλα.

• Like 1
  • Thanks 2

Αν ειχατε να επιλεξετε μεταξυ των παρακατω, τι θα επιλεγατε? Η ερωτηση μου εχει να κανει καθαρα ως προς τη συγκριση των συγκεκριμενων κλιματιστικων και εταιρειων, ως προς την αξιοπιστια, το θορυβο κλπ (μη μου πειτε για ερωτηματολογιο παλι, δε ρωταω αν θα καλυψουν το χωρο μου..). Με ενδιαφερει και η εφαρμογη στο κινητο να ειναι αξιολογη, γιατι θα χρησιμοποιω το wifi.

Για καποιο λογο βλεπω οτι πολλοι τεινουν προς midea, αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι. Η TCL πχ δεν ειναι κατασκευαστης? H Hisense?
Τι παραπανω εχει η midea?

https://www.welcomestores.gr/product/3847021-tcl-elite-premium-ii-12chsdxac1i-klimatistiko-toixou.html

https://www.welcomestores.gr/product/3601706-midea-xtreme-eco-ag2eco-12nxd0-i12n8d0-o-klimatistiko-toixou.html?page=2

https://www.welcomestores.gr/product/3066793-hisense-easy-smart-ca35yr4fgca35yr4fw-klimatistiko-toixou.html?filters=7250-10001-14000-btu#texnika-xaraktiristika

Καλησπέρα σε όλους,

Ανάμεσα σε Yukai και Edge 10αρι για υπνοδωμάτιο και μικρή σχετικά χρήση θα άξιζαν 120€ περισσότερο για το δεύτερο; 

Ευχαριστώ 

3 ώρες πριν, arvacon είπε

Αν ειχατε να επιλεξετε μεταξυ των παρακατω, τι θα επιλεγατε? Η ερωτηση μου εχει να κανει καθαρα ως προς τη συγκριση των συγκεκριμενων κλιματιστικων και εταιρειων, ως προς την αξιοπιστια, το θορυβο κλπ (μη μου πειτε για ερωτηματολογιο παλι, δε ρωταω αν θα καλυψουν το χωρο μου..). Με ενδιαφερει και η εφαρμογη στο κινητο να ειναι αξιολογη, γιατι θα χρησιμοποιω το wifi.

Για καποιο λογο βλεπω οτι πολλοι τεινουν προς midea, αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι. Η TCL πχ δεν ειναι κατασκευαστης? H Hisense?
Τι παραπανω εχει η midea?

https://www.welcomestores.gr/product/3847021-tcl-elite-premium-ii-12chsdxac1i-klimatistiko-toixou.html

https://www.welcomestores.gr/product/3601706-midea-xtreme-eco-ag2eco-12nxd0-i12n8d0-o-klimatistiko-toixou.html?page=2

https://www.welcomestores.gr/product/3066793-hisense-easy-smart-ca35yr4fgca35yr4fw-klimatistiko-toixou.html?filters=7250-10001-14000-btu#texnika-xaraktiristika

Ψύξη;

2 ώρες πριν, rkb είπε

θα άξιζαν 120€ περισσότερο για το δεύτερο;

Δεν νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, arvacon είπε

Ναι, για ψύξη με ενδιαφέρει.

Τα μοντέλα που έχεις βάλει είναι χαμηλομεσαιας κατηγορίας κινέζικα κλιματιστικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος αξιόπιστα να σου πει ποιο υπερτερεί σε ψύξη, απλά από feedback εδώ προτείνουμε midea. Από την άλλη έχουμε δει τώρα τελευταία πολύ καλά δείγματα από τη tcl των οποίων οι καλές σειρές πχ miracle iii ή και φασόν τύπου morris winfin είναι πολύ αποδοτικες και μάλιστα σε καλή τιμή όπου βρίσκουμε μέτρια midea.

Εν κατακλείδι, για Hisense δεν έχουμε feedback, tcl θα χτύπαγα φουλ αρκεί να είναι καλή σειρά και μετά midea επίσης καλή σειρά βλέπε easy pro, inventor legend και leon.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1

Λοιπόν, ήρθε η ώρα μου για ερωτηματολόγιο καθώς είμαι (μάλλον) μεταξύ Inventor Legend ή TCL Miracle III, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος και χωρίς να ξέρω την κατάλληλη επιλογή σε BTU

Η τοποθέτηση θα γίνει στο υπνοδωμάτιο, η μονάδα θα κοιτάει προς την πόρτα του δωματίου και δίπλα και κάθετα από αυτή την πόρτα είναι η πόρτα του γραφείου που είναι ένας δεύτερος χώρος ο οποίος θέλω να καλύπτεται και αυτός από την ψύξη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο "διάδρομος" που είναι κοινός σε αυτούς τους 2 χώρους θα είναι απομονωμένος από το υπόλοιπο σπίτι με όλες τις πόρτες κλειστές - αλλά δεν παύει να είναι και αυτός ένας χώρος 2m² που θα πρέπει να ψυχθεί.

Κρεβατοκάμαρα 11m²

1,146.36 Watts =
3,911.5421 BTUs per Hour

Γραφείο 9m²

656.43 Watts =
2,239.8318 BTUs per Hour

900
Νέα αγορά
Skroutzομάγαζο / μεγάλη αλυσίδα
Αποκλειστική ψύξη
Αποκλειστική πηγή ψύξης
Υπνοδωμάτιο που δίπλα έχει χώρο γραφείου
https://penteli.meteo.gr/stations/ampelokipoi/
Αθόρυβο

image.png.cd30ffd7524a3674742660a0977e50de.png

Ευχαριστώ προκαταβολικά 🙏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον τυχόν ψάχνει, το 10άρι yukai τοποθετημένο στα 599€ (με κάρτα eurobank έμμεσα στα 480€) από praktiker.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι ότι είχατε πει καλύτερα να έχουμε στο max fan speed  και όχι στο auto, για ποιο λόγο όμως; Στο auto κάποιες φορές όταν πιάνει θερμοκρασία ρίχνει τελείως στροφές ενώ στην άλλη περίπτωση τρέχει στο φουλ όλη την ώρα. Τι είναι πιο οικονομικό;

Επεξ/σία από Witcher1st

4 ώρες πριν, turbat0s είπε

Για όποιον τυχόν ψάχνει, το 10άρι yukai τοποθετημένο στα 599€ (με κάρτα eurobank έμμεσα στα 480€) από praktiker.

Εχει ενα μεγαλο θεμα το πρακτικερ εκει που ανακοινωνει προσφορες και λες δεν γινεται καλυτερα ,παντα μα παντα στις τελευταιες μερες της προσφορας ολο βαζει και εξτρα προσφορες και λες τι χαζος ημουν το πηρα πριν και που δεν το πηρα πιο φθηνα.Πηρα τηλεφωνο να το αγορασω χθες( χωρις δωρεαν εγκατασταση) και μου λεει οτι η εγκατασταση θα πρεπει να γινει υποχρεωτικα απο αυτους συνολο 130 ευρω συν εξτρα νομιζω 25 το μετρο γιατι δεν ειναι 3 μετρα σωληνωσεις και τελικα λεω αστο να το σκεφτω.

Και σημερα βαζει και εξτρα εγκατασταση... Νομιζω απο 20% επιστροφη και 670 το πηγαν στα 599 και τωρα βαζουν και δωρεαν εγκατασταση,Θα παρω τηλεφωνο στις 8 το πρωι νταν να το κλεισω και ελπιζω μεχρι τις 2 του μηνα που θα ληξει η επιστροφη να μην μειωσουν και αλλο την τιμη και μου σπασουν τα νευρα..

• Like 1

To toyotomi Umi Eco UTN/UTG-09AP σε ψύξη δωματίου 10τμ λειτουργεί στα 130w σταθερά!!!!

Επίσης για όσους το έχουν μέσω εφαρμογής κινητού έχει ρύθμιση χαμηλου θορύβου που δεν ακούς τιποτα μέσα&έξω.

στο τηλεχειριστήριο δεν το έχω βρει.....

Επίσης το nuvele 9000btu από πλαίσιο, δουλεύει στα 240w και ψύχει γκαρσονιέρα 34τμ!!!!!

• Like 1

Να κάνω μια χαζή ερώτηση, συγκριτικά ενός καινούργιου κλιματιστικόυ Κίνας καραφθηνο τύπου shakai με ένα general electric 12ετιας στις ίδιες μονάδες δεν θα είναι κοντά σε κατανάλωση?

Για να δουλέψει ψύξη κάνα 3ωρο σε υπνοδωμάτιο. 🤔

10 ώρες πριν, liakjim είπε

Τα μοντέλα που έχεις βάλει είναι χαμηλομεσαιας κατηγορίας κινέζικα κλιματιστικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος αξιόπιστα να σου πει ποιο υπερτερεί σε ψύξη, απλά από feedback εδώ προτείνουμε midea. Από την άλλη έχουμε δει τώρα τελευταία πολύ καλά δείγματα από τη tcl των οποίων οι καλές σειρές πχ miracle iii ή και φασόν τύπου morris winfin είναι πολύ αποδοτικες και μάλιστα σε καλή τιμή όπου βρίσκουμε μέτρια midea.

Εν κατακλείδι, για Hisense δεν έχουμε feedback, tcl θα χτύπαγα φουλ αρκεί να είναι καλή σειρά και μετά midea επίσης καλή σειρά βλέπε easy pro, inventor legend και leon.

Ναι αλλά, είναι δυνατόν το tcl miracle iii να έχει Seer 8.5? Τι να πιστέψεις χωρις eurovent?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...