Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 3

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, UlveRz είπε
  1. Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 400-500€
  2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Αντικατάσταση παλιού με voucher 40% αντικατάστασης..
  3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Κωτσόβολος 
  4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): Και τα δυο
  5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: αποκλειστική ψυξη αλλά και θέρμανση σε μεγάλο βαθμο
  6. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Πετρέλαιο 
  7. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : ενιαίος χώρος σαλοτραπεζαρια με απώλειες αρκετές 
  8. Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) Άργος ξηρό σχετικά κλίμα αρκετή ζέστη το καλοκαίρι (40οc) και κρύο το χειμώνα..
  9. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής,  μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: δε με ενδιαφέρουν κάποια ιδιαίτερα feat, σίγουρα με ενδιαφέρει το vfm η οικονομία σίγουρα πρόκειται σγια σπίτι μεγάλων σε ηλικία ανθρωπων.
  10. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Κακή μόνωση παλιά κουφώματα αρκετές απώλειες χώρος που επικοινωνεί με τα 2 υπνοδωμάτια χωρίς να κλείνει με πόρτα..
  11.  

Στο περίπου χωρίς να γνωρίζω και φοβερές λεπτομέρειες για θερμικές απώλειες έχω τα παρακάτω..

Θερμικές Απώλειες

9506.97 Watt

8176.00 KCal/h

158.45 Watt/m2

136.27 KCal/h/m2

Θες παραπάνω από μία μονάδα.

Τα στοιχεία που έβαλες βγαίνουν κάπου στα 32.000btu.

60τμ είναι το σαλόνι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, nikmarg89 είπε

Καλημερα σας, ψάχνω να αλλάξω 5 μονάδες, 1 24αρι και 4 9αρια. Είναι για το εξοχικό και τα θέλω να είναι για το καλοκαίρι αλλά και για την θέρμανση τον χειμώνα, Το κόστος δεν είναι πρόβλημα. Μπορείτε να μου προτείνετε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά;

Ο τεχνικός που μου έκανε service αυτά που έχω τώρα μου έδωσε προσφορά για Fujitsu.

Περιοχή; Να φανταστώ λόγω εξοχικού θα ήθελες κάτι με WiFi για να τα ανάβεις λίγες ώρες πριν πας για να έχει νορμάλ θερμοκρασία ο χώρος;

Daikin Perfera (θα σου πούνε κωδικούς τα παιδιά δεν τους ξέρω ακριβώς στα Daikin)

Είσαι σίγουρος για 24αρι; Μήπως σου φτάνει κάτι μικρότερο;

Fujitsu στα 9αρια δεν νομίζω να αξίζει, 24αρι έχει ένα ο @liakjim να σου πει γνώμη.. (ASYG24KMTA νομίζω;)

12 ώρες πριν, Tol1as είπε

Γεια σας ενδιαφέρομαι για αγορα κλιματιστικου για υπνοδωμάτιο 15 τμ.

1. Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 800€
  2. Νέα αγορά
  3. Κατάστημα Θεσσαλονίκης
  4. Περίπου 70% ψύξη, 30% θέρμανση.
  5. Συχνότητα χρήσης: Με ενδιαφέρει βασικά η ψύξη τις νύχτες Ιουλίου-Αυγούστου (κάποιες φορές είναι απλά αδύνατον να κοιμηθεις λόγω συνδυασμού ζέστης+υγρασίας) και η περιστασιακή θέρμανση.Τις πολύ κρύες νύχτες του χειμώνα χρειάζεται μια "ώθηση".
  6. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου.: Το σπίτι είναι καλα μονωμένο και θερμαίνεται με λέβητα+σώματα, αλλά το συγκεκριμμένο υπνοδωμάτιο δεν έχει σώμα. Με ανοιχτή την εσωτερική πόρτα θερμαίνεται σχετικα ΟΚ, αλλα όπως είπα τις πολύ κρύες μέρες χρειάζεται μια βοήθεια.
  7. Χώρος που θα τοποθετηθεί: υπνοδωμάτιο
  8. Τοποθεσία: Κατερίνη, Πιερία. Γενικά ήπιο κλίμα αλλά συχνά τεράστια ποσοστά υγρασίας. Θερμοκρασίες παρόμοιες με της Θεσσαλονίκης (κοντινοτερος μετεορολογικός -> Κορινός Πιερίας) υψόμετρο=15μέτρα περίπου και συχνα ΠΟΛΛΗ υγρασία.
  9. Απαραίτητα φίλτρα αέρα, χαμηλός θόρυβος, χαμηλή κατανάλωση.
  10. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό: Το δωμάτιο είναι νότιο(μπαλκονόπορτα), μονωμένο απου παντού, ανατολικά-δυτικά-βόρεια συνορεύει με άλλα δωμάτια. Κουφώματα 5ετίας συνθετικά, ενεργειακά τζάμια. Από πάνω υπάρχει ταράτσα με μόνωση 7cm και σκεπή με πάνελ.
  11. Θερμικές απώλειες:
  1.   Απόκρυψη περιεχομένων

304092922_.jpg.4457246bb57fc15745fc6f9e12e55bf7.jpg

Με τόσο λίγες απώλειες μάλλον ένα Toshiba Yukai/Arata 7000btu θα είναι υπεραρκετό, είναι και για υπνοδωμάτιο οπότε βολεύει μιας και έχουμε ακούσει καλά λόγια στο θέμα του θορύβου.

Ξέρετε κανέναν ψυκτικό στη Θεσσαλονίκη που να έχει απόθεμα ψυκτικού υγρού για παλιά κλιματιστικά;

νομίζω ότι θέλει το 410.

Τι γίνεται σε περιπτώσεις που θέλει συμπλήρωμα μετά απο 20 χρόνια αλλά δεν υπάρχει στην αγορά το 410?

Αν βάλουμε το οικολογικό θα  πέσει η απόδοσή του και είναι κρίμα

16 λεπτά πριν, marioboni είπε

Το μεγάλο θα μπει ακριβώς πάνω από την πόρτα με μέτωπο στον διάδρομο 

Θεσσαλονίκη είναι η περιοχή δεν έχει τόσο θέμα γενικά 

Θέρμανση σχεδόν αποκλειστικά αλλά θα βάλω και λέβητα που θα δουλέψει περιστασιακά 

Επειδή ο χώρος σου έχει λίγες απώλειες, για τα δωμάτια σίγουρα θα σε καλύψουν 9αρια, υπέρ-αρκετά θα είναι..

Έχω ένα μικρό ενδοιασμό για τη σαλοκουζίνα, στα 3.8kW ένα 13αρι θα σε καλύψει σε γενικές γραμμές, απλά σε τυχόν παγωνιές, ίσως να ζοριστεί λίγο, αλλά "βοηθώντας" το με τα άλλα των δωματίων πιστεύω δεν θα έχεις θέμα.., ειδικά αν έχεις εναλλακτική κεντρική θέρμανση..

Στη θέρμανση χρησιμοποιείς τα μηχανήματα 24/7 (συνεχή λειτουργία), για να πετύχεις καλύτερη απόδοση/άνεση..

Δεν ξέρω τι φέρνει το praktiker,  αλλά μήπως να κοιτούσες και καμιά καλύτερη σειρά της toshiba (edge ή edge white/black), νομίζω έχουν καλύτερη απόδοση..

Ας πουν και οι υπόλοιποι καμία ιδέα..

16 λεπτά πριν, blanka είπε

Ξέρετε κανέναν ψυκτικό στη Θεσσαλονίκη που να έχει απόθεμα ψυκτικού υγρού για παλιά κλιματιστικά;

νομίζω ότι θέλει το 410.

Τι γίνεται σε περιπτώσεις που θέλει συμπλήρωμα μετά απο 20 χρόνια αλλά δεν υπάρχει στην αγορά το 410?

Αν βάλουμε το οικολογικό θα  πέσει η απόδοσή του και είναι κρίμα

Ψυκτικό βάζεις ότι παίρνει το μηχάνημα,  όχι κοκτέιλ.. 

Δεν υφίσταται το "συμπλήρωμα", όποιος στο λέει, λέει χαζομάρες.

Αν θελει συμπλήρωμα κάθε τόσο, έχει διαρροή, βρες τη διαρροή, φτιάξε τη και μετά κάνε σωστή πλήρωση.. 

Το 410 παράξενο μου φαίνεται να μην βρίσκεις.. 

11 ώρες πριν, UlveRz είπε
  1. Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 400-500€
  2. Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Αντικατάσταση παλιού με voucher 40% αντικατάστασης..
  3. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Κωτσόβολος 
  4. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): Και τα δυο
  5. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: αποκλειστική ψυξη αλλά και θέρμανση σε μεγάλο βαθμο
  6. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Πετρέλαιο 
  7. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : ενιαίος χώρος σαλοτραπεζαρια με απώλειες αρκετές 
  8. Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) Άργος ξηρό σχετικά κλίμα αρκετή ζέστη το καλοκαίρι (40οc) και κρύο το χειμώνα..
  9. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής,  μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: δε με ενδιαφέρουν κάποια ιδιαίτερα feat, σίγουρα με ενδιαφέρει το vfm η οικονομία σίγουρα πρόκειται σγια σπίτι μεγάλων σε ηλικία ανθρωπων.
  10. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Κακή μόνωση παλιά κουφώματα αρκετές απώλειες χώρος που επικοινωνεί με τα 2 υπνοδωμάτια χωρίς να κλείνει με πόρτα..
  11.  

Στο περίπου χωρίς να γνωρίζω και φοβερές λεπτομέρειες για θερμικές απώλειες έχω τα παρακάτω..

Θερμικές Απώλειες

9506.97 Watt

8176.00 KCal/h

158.45 Watt/m2

136.27 KCal/h/m2

Mitsubishi Heavy SRK80ZR-W, αλλά αρκετά πάνω σε σχέση με τα λεφτά που αναφέρεις.., λίγες οι επιλογές με τόσες απώλειες..

Η οικοδομή του πότε είναι;

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/06/2023 at 10:17, jimmysss! said:

Να επανελθω και να ξαναρωτησω τι προτεινετε μιας και ειδα οτι τρεχει μια προσφορα με τα Praktiker και ισως εχει αλλαξει κατι στις διαθεσιμες επιλογες

Προφανως ισχύουν τα ιδια και δεν θελω κατι πολυ ακριβο

1. Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : Δεν εχω αποψη αλλα οχι κατι πολυ ακριβο
  2. Νέα αγορά
  3. Επιθυμητό κατάστημα: Αδιαφορο
  4. Χρήση κλιματιστικού : 90+% ψυξη
  5. Συχνότητα χρήσης: Αποκλειστική πηγή ψύξης οταν εχει καυσωνες κλπ, περιστασιακή σε θέρμανση (και αν..)
  6. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Υπαρχει και λεβητας πετρελαιου που το αναβουμε να σπασει το κρυο το χειμωνα
  7. Χώρος που θα τοποθετηθεί: Υπνοδωμάτιο
  8. Αγια Παρασκευη/Χολαργος - 203μ Υψόμετρο - (-1) ως 37 Βαθμους θερμοκρασια για το 2022 , η εξωτερική μονάδα θα είναι εκτεθειμένη στο νοτια.
  9. Επειδη θα το χρησιμοποιω για να κοιμηθω θα ηταν καλο να ηταν αθορυβο. Επισης επειδη εχω αλλεργιες δεν ξερω αν κανει διαφορα ο ιονιστης κλπ αλλα δε νομιζω να ειναι και deal breaker.
  10. εξωτερικη θερμοπροσωψη, γωνιακο δωματιο, τελευταιο οροφος (μονωση στη ταρατσα ), Νοτιοσ προσδιορισμος με μια μπαλκονοπορτα, η μια πλευρα του δωματιου εχει ντουλαπες και απο πισω ειναι το μπανιο (αν εχει αυτο σημασια)
  11. επιθυμητή θερμοκρασία= 18 καθως εχει γινει focused στην ψυξη.   
  12. Θερμικές Απώλειες
  13.  

2037.36Watt

1752.13KCal/h

145.53Watt/m2

125.15KCal/h/m2

Γενικα επειδη ειναι τελευταιο οροφος παρολου που εχει τη μονωση με τις πλακες επανω ψιλοβραζω..

Η μπαλκονοπορτα παρολο που ειναι διπλα αλουμινιου ειναι αρκετα παλια και εχουν απωλειες.

Το δωματιο ειναι γθρω στα 13-14τμ και υπαρχει και ανεμιστηρας οροφης (της πλακας απο σκλαβενιτη)

Με νοιαζει να μην καιει πολυ το κλιματιστικο ωστε να μην λυπαμαι και να το αναβω πιο ευκολα

Επεξ/σία από jimmysss!

Καλημέρα και από εμένα!

Μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα σε αυτά τα 2:

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252395-a-c-in13-toshiba-ras13cavg-e-b13ckvg-e

https://www.mediamarkt.gr/product/klimatismos-thermansi/air-condition/klimatistika/inventor-legend-ldvi-12wfildvo-12-klimatistiko-inverter-12000-btu-aa-me-ionisti-wifi/1712521

Έχω κάνει το ερωτηματολόγιο , έχω βγάλει συμπέρασμα τι χρειάζομαι αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα 2.

Η χρήση θα είναι κατά 99% ψύξη (Υπάρχει εγκατάσταση φυσικού αερίου για θέρμανση.) και θα γίνει χρήση της επιδότησης. 

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!!!! (συμπληρώστε αν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή που μου έχει ξεφύγει )

11 λεπτά πριν, xazoulis είπε

Καλημέρα και από εμένα!

Μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα σε αυτά τα 2:

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252395-a-c-in13-toshiba-ras13cavg-e-b13ckvg-e

https://www.mediamarkt.gr/product/klimatismos-thermansi/air-condition/klimatistika/inventor-legend-ldvi-12wfildvo-12-klimatistiko-inverter-12000-btu-aa-me-ionisti-wifi/1712521

Έχω κάνει το ερωτηματολόγιο , έχω βγάλει συμπέρασμα τι χρειάζομαι αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα 2.

Η χρήση θα είναι κατά 99% ψύξη (Υπάρχει εγκατάσταση φυσικού αερίου για θέρμανση.) και θα γίνει χρήση της επιδότησης. 

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!!!! (συμπληρώστε αν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή που μου έχει ξεφύγει )

Αφού το θες 99% ψύξη, θα έλεγα να πήγαινες στο inventor legend..

Καλημέρα. Μόλις έγινε η εγκατάσταση του κλιματιστικού legend. Επειδή ήταν δωρεάν έως 3 μέτρα χαλκοσωλήνα. Χρειάστηκε να βάλουν 4 μέτρα. Και μου χρέωσαν 30€ για το +1μετρο.

Λογική τιμή?

29 λεπτά πριν, Kirmike είπε

Καλημέρα. Μόλις έγινε η εγκατάσταση του κλιματιστικού legend. Επειδή ήταν δωρεάν έως 3 μέτρα χαλκοσωλήνα. Χρειάστηκε να βάλουν 4 μέτρα. Και μου χρέωσαν 30€ για το +1μετρο.

Λογική τιμή?

καλώς ή κακώς αυτή είναι η ταρίφα...και μένα τόσο μου έχουν πει, άνω των 3 μέτρων κάθε μέτρο 30 ευρά

31 λεπτά πριν, Kirmike είπε

Λογική τιμή?

Περίπου τόσο πάει, σωστή είναι η χρέωση..

Εσύ δεν ήσουν με την 20αρα ασφάλεια σε 2.5αρι καλώδιο; Αν ναι άλλαξε την ΑΜΕΣΑ με 16αρα (ιδανικά L + N)

5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Περίπου τόσο πάει, σωστή είναι η χρέωση..

Εσύ δεν ήσουν με την 20αρα ασφάλεια σε 2.5αρι καλώδιο; Αν ναι άλλαξε την ΑΜΕΣΑ με 16αρα (ιδανικά L + N)

Γιατί? Ηλεκτρολόγος μου είπε ότι είναι οκ.

4 λεπτά πριν, Kirmike είπε

Γιατί? Ηλεκτρολόγος μου είπε ότι είναι οκ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά πες του ηλεκτρολόγου σου 2.5αρι καλώδιο με 20Α ασφάλεια, δεν πάνε μαζί και ας αφήσει τα είναι ΟΚ, σίγουρα το ξέρει αλλά είναι από τους (έλα μωρέ)

20Α βάζουμε σε 4αρι καλώδιο..

Τα παρακάτω από την Inventor, μέχρι 14Α πάει το μηχάνημα σου:

image.png.0fdf9c74d1345b46d60a4a145f464295.png

On 19/06/2023 at 09:12, triantaepta said:

Λοιπόν, έχει βγάλει προσφορά το Praktiker -20% με κάρτες Eurobank και δωρεάν εγκατάσταση. Βρήκα αυτό και αυτό που προφανώς είναι καλύτερα από το Arielli που είχα επιλέξει και στο ανεκτό +100€ συνολικά, αγορά και εγκατάσταση. Αλλά, ο ενδοιασμός μου είναι ο εξής: επειδή διαβάζω γενικά ότι η μισή δουλειά είναι η καλή εγκατάσταση ενός κλιματιστικού, ενώ με το Arielli θα τον επιλέξω εγώ τον μάστορά (θα ψάξω να βρω και θα βρω έναν καλό), με την προσφορά του Praktiker θα μου στείλουν αυτοί, που δεν θα ξέρω πόσο καλός είναι.

Οπότε, toyotomi ή juro-pro με τυχαίο μάστορα για εγκατάσταση και +100€ που σίγουρα αξίζει όσον αφορά το προϊόν ή Arielli με εγκατάσταση από σίγουρα καλό μάστορα και -100€;

Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση, ελπίζω να μην πρόλαβες να κάνεις τη χαζομάρα του Πράκτικερ. 😛

Τα δύο κλιματιστικά που έστειλες είναι τα ίδια (μπορεί και χειρότερα) από το arielli και κάνουν 2πλάσια χρήματα. Προφανώς πας για 2 του ισοπ με δικό σου εγκαταστάτη της προκοπής.

Για να έχεις μία εικόνα, αφού δεν έχεις βάουτσερ, πας ελεύθερα στο skroutz και βάζεις δικό σου εγκαταστάτη. Η ιδανική λύση για το σπίτι σου θα ήταν -θεωρώ- 2 τέτοια. Από εκεί και πέρα πέφτεις, ανάλογα με τις δυνατότητές σου, είτε στο finlux που σου παρέθεσα προηγουμένως (415 + 415), είτε στα arielli, που μπορεί να είναι τελευταίος τροχός της οικονομικής αμάξης, αλλά με σωστή εγκατάσταση και λελογισμένη λειτουργία, θα σε πάνε χρόνια (τσιμπώντας βέβαια λίγο παραπάνω λογαριασμούς ρεύματος σε σχέση με τις άλλες 2 επιλογές).

29 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά πες του ηλεκτρολόγου σου 2.5αρι καλώδιο με 20Α ασφάλεια, δεν πάνε μαζί και ας αφήσει τα είναι ΟΚ, σίγουρα το ξέρει αλλά είναι από τους (έλα μωρέ)

20Α βάζουμε σε 4αρι καλώδιο..

Τα παρακάτω από την Inventor, μέχρι 14Α πάει το μηχάνημα σου:

image.png.0fdf9c74d1345b46d60a4a145f464295.png

Βρέθηκε διαρροή στην εσωτερική μονάδα. Οπότε περιμένω να μου στείλουν άλλη εσωτερική μονάδα από mediamarkt. Ευτυχώς το βρήκε και δεν έφυγε αφήνοντάς το με πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...