SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Μόλις τώρα, PtolemaiosUltraChad είπε τα ρομαλεος καναν ενα 200αρι αν θυμαμαι σωστά Τα ειχα παρει οταν ημουν Σκωτια καπου £120 χωρις αποδειξη, κανονικα ειχαν £160. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κελεπούρι Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Και τα βιβλία θεωρητικά κρατάνε μία ζωή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου ποδηλατο (με τη προυποθεση να μη βρεχεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 hours ago, adi32 said: Ειχα παρει μια φορμα puma στο λυκειο ΕΙναι απιστευτο οτι ειναι σαν καινουρια ενω την εχω φορεσει (δε θα πω ποσες δεκαετιες) Έχω μια φόρμα της Nike από το γυμνάσιο. Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Έχει πολύ περίεργο ύφασμα. Γυαλιστερό με μικρές φολίδες. Δεν ξανά βρήκα ποτέ παρόμοια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Τοyota Yaris ιαπωνικό (2001-2002) φτιαγμένο για μια ζωή. Όσοι τα συντηρούν σωστά τα έχουν σαν καινουργια με πραγματικά μηδενικές βλάβες πλην αναλώσιμων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 8 hours ago, kr0m said: επειδη δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα, ειπα να ανοιξω ενα. σκοπος του θεματος αυτου ειναι να καταγραφουν προιοντα, καθημερινης χρησης, αλλα οχι και τοσο καθημερινης ισως, που θεωρητικα τα αγοραζεις μια φορα στη ζωη σου και ξεμπερδευεις, ή που τελος παντων θα τα ξαναγορασεις μετα απο μια δεκαετια τουλαχιστον. ξεκιναω με το Stanley Legendary, 3 χρονια τωρα και πραγματικα αξιζε με το παραπανω τα χρηματα του. Ανοίγεις ΠΟΛΥ μεγάλο θέμα, αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να ξεχωρίσεις τι εννοείς "για μια ζωή". Το θερμός, ο ελβετικός σουγιάς και άλλα τέτοια δεν είναι ότι κατασκευάζονται για μια ζωή, απλά (όπως και στα υπόλοιπα) έχουν διαφορετικό κοινό που απευθύνονται. Το stanley είναι για αντίξοες συνθήκες (ορειβάτες, στρατιώτες κλπ) και στους υπόλοιπους "κοινούς θνητούς" είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλό σε σχέση με αυτό που πραγματικά χρειάζονται (πχ ένα θερμός από τα starbucks, που και πάλι είναι σχετικό αυτό). Σε γενικές γραμμές Jumbo + κινέζικα (και όλα τα 1-2€ stores και το TEMU) είναι ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. Μόνο για να μολύνουν το περιβάλλον και να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιοκτητών. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις αξίζουν, αλλά θα είχαμε έναν καλύτερο και πιο οικολογικό κόσμο, αν δεν υπήρχαν καθόλου. Από εκεί και πέρα, όταν έρχεται η ώρα να αγοράσεις, ισχύει το ρητό "Το φθηνό το πληρώνεις ακριβά". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 33 minutes ago, kalmik said: Τοyota Yaris ιαπωνικό (2001-2002) φτιαγμένο για μια ζωή. Όσοι τα συντηρούν σωστά τα έχουν σαν καινουργια με πραγματικά μηδενικές βλάβες πλην αναλώσιμων. Yaris mk1 ακριβως οπως λες αθανατο....Το αμαξι της οικογενειας....300κ δεν εχει κανει κιχ και απο μενα προσωπικα εχει φαει πολυ ξυλο...Σκεψου τωρα που πηγα σε 4χ4 τις μισες διαδρομες τις ειχα κανει και με το yaris....Τωρα πηγε παλι πισω στην μαμα και ησυχασε Xd. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου rolex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Σωστό και για Rolex με μόνο αρνητικο το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ service υποχρεωτικά στην αντιπροσωπεία λόγω ανταλλακτικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatz1983 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Αγορασμενη το 1997 είναι σαν καινούρια ακόμα(1000 φορεμένη κιόλας)..κ βλέπω να αντέχει άλλα 50 χρονια😛 9 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Fun fact: Θερμός είναι μάρκα και όχι προϊόν. Οπότε ναι τα υπόλοιπα είναι παγούρια με μόνωση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Κατσαρολικα της AMC 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ είμαι (μάλλον από τους λίγους) που δεν εκτιμούν το "για μια ζωή". Αύριο μπορεί να θέλω κάτι καλύτερο από αυτό που πήρα, ή απλά να το βαρεθώ και να θέλω άλλο... σχέδιο. Δε βλέπω λογικό να πληρώσω τόσο πολύ περισσότερο το «για μια ζωή» για κάτι που εξ' ορισμού δεν είναι (υποχρεωτικά) για μια ζωή (ακόμα και αν αντέξει τόσο). Προτιμώ να πάρω κάτι ικανοποιητικό κ' απροβλημάτιστο, κι ας ξέρω ότι έχει Χ χρόνο ζωής. Δε μ' ενοχλεί το planned obsolescence. Μ' ενοχλεί όμως να δένομαι με το ζόρι με κάτι, απλά επειδή το αγόρασα πανάκριβα. Επ' ευκαιρίας αυτό τον καιρό σκέφτομαι μήπως σουτάρω το (πλήρως λειτουργικό) πλυντήριό μου, για να πάρω κανένα με πιο πολλά φίτσουρς (και πιο όμορφο). 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μαγειρικα σκευη AMC https://amchellas.club/ (Γερμανιας) τα εχουμε απο την δεκαετια του 80 και ακομα κρατανε μια χαρα με εξαιρεση καποια χερουλια που σπασανε απο δικη μας απροσεξια ή θερμοστατες τα οποια ομως βρισκεις ακομα και σημερα σαν ανταλλακτικα Επεξ/σία 16 Απριλίου από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 8 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Καθόλου SPAM! ΟΛΑ δυστυχώς τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης και ημερομηνία φθοράς. Και συγκεκριμένα για το stanley που έχει πάρει, το έχω αγοράσει και εγώ από την Νορβηγία που ζούσα το 2015. Σε πληροφορώ ότι το 2020 άρχισε να φαίνεται η φθορά και σε σημεία που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Δεν έκανα κακή χρήση και μάλιστα μόνο νερό έβαζα που είχα στο γραφείο. Ίσως το εξωτερικό κλίμα της Νορβηγίας να το επηρέασε γιατί το είχα πάντα σε backpack έξω. Τι φθορά σου έβγαλε σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησες χρήση; Τα Στάνλεϊ έρχονται με life time εγγύηση, εν μέρη κάτι που τα κάνουν bifl. Στο θέμα, θα έβαζα τα καλά δερμάτινα ρούχα, δλδ μπουφάν, ζώνη και παπούτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις