elgol Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Ενα Levi's απο τα 18 μου το χρυσοπληρωσα κραταει ακομη αλλα εχω αλλαξει 12 νουμερα απο τοτε και βγηκε αχρηστο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Πολλα επαγγελματικα εργαλεια κρατανε για παντα (αν δεν τα ριξεις στη θαλασσα). Τα καλα ηχεια επισης κρατανε για πολλα χρονια Και το toyota starlet. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 ώρες πριν, kr0m είπε ναι, αγορασα ενα θερμος των 65 ευρω, που προφανως κανει και ολοιδια δουλεια με ενα των 10 απο τα jumbo! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Οποιος παρακολουθεί τις ανακλήσεις που κανει ο ΕΦΕΤ δεν αγοραζει τιποτα που έχει σχέση με τρόφιμα από εκει. 2 ώρες πριν, $Gkuts είπε Τάπερ της Tupperware Μερικά της μητέρας μου έχουν προλάβει την μεταπολίτευση. Πάντως ισχύει ο σχεδιασμός με χρόνο ζωής... Ως μηχανικός σχεδιάζουμε με τέτοια πρόβλεψη. επταετία θες να πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση spectaculator Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Απριλίου Φωτογραφική Nikon FM. Την αγόρασε ο πατέρας μου το 1979 και μ' αυτήν τρέχω κι εγώ σαν τρελός μες τους δρόμους (Την βουτάει που και που κι ο γιος για να το παίξει σοφιστικέ) Μια χύτρα ΣΕΒ Και μια γυναίκα. Την ψώνισα πριν 20 χρόνια και κρατά ακόμη! 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Μαχαιροπίρουνα είτε τα αγοράσεις απ το Christofle ή απ' το ικεα θα σιχαθείς να τα βλέπεις και δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα. Επίσης είτε πάρεις πιάτο Bernardaud είτε vicko το ίδιο σπάνε 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Ειχα παρει μια φορμα puma στο λυκειο ΕΙναι απιστευτο οτι ειναι σαν καινουρια ενω την εχω φορεσει (δε θα πω ποσες δεκαετιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Οι ελβετικοί σουγιάδες, ειδικά της Victorinox που είναι και οι "επίσημοι". Πραγματικά αγορά για μια ζωή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Ειχα παρει μια φορμα puma στο λυκειο ΕΙναι απιστευτο οτι ειναι σαν καινουρια ενω την εχω φορεσει (δε θα πω ποσες δεκαετιες) Α, εχω αυτην Spoiler ακομα απο το 1996-97 που μου την καναν δωρο. Τοτε μου ηταν τεραστια, τωρα ειναι οριακη. Το λαστιχο εχει χαλασει βεβαια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Οι τηλεοράσεις και τα δισκοπαιχτικά της Πανασόνικ. (Οτιδήποτε ιαπωνικό ηλεκτρονικό μέχρι το 90 είναι αθάνατο). Οι φωτογραφικές μηχανές της νίκον (και οι φακοί). Οι συσκευές miele. Τα επαγγελματικά εργαλεία (εγώ bosch έχω). Οι ψήκτρες και οι ανεμιστήρες της noctua. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου παπούτσι γυμναστηρίου άρσης βαρών admiral τα πήρα 60 ευρώ πριν 9 χρόνια και ξένοιασα από αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Τα ακουστικά της Koss που έχουν lifetime warranty. Αν είσαι Αθήνα, τα πας στο σέρβις και στα επισκευάζουν δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Κατσαρολα Blue Dream της Fissler. Πιστευω πρώτα θα πεθανω εγώ και μετα αυτη. Επισης, τα ταπερ που αναφερθηκαν πριν. ΑΘΑΝΑΤΑ. Το Gameboy, η Amiga κλπ. Συσκευές Ιζολα και Εσκιμο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 18 λεπτά πριν, *nenya* είπε Gameboy Εχω ενα και θελει επισκευη 37 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε παπούτσι γυμναστηρίου άρσης βαρών admiral τα πήρα 60 ευρώ πριν 9 χρόνια και ξένοιασα από αυτό το θέμα Nike romaleos 2, μια απ τα ιδια! Τα εχω απο το 2016 αν θυμαμαι καλα. Και knee sleeves SBD παλι απο το 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου τα ρομαλεος καναν ενα 200αρι αν θυμαμαι σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ πάντως έχω κατι ρουχα που τα είχα πάρει πριν από 20 χρόνια όπως μπλούζες,βερμούδες κλπ που δεν έχουν πάθει τίποτα ακόμη μέχρι και σήμερα από τα φοράω στη δουλειά και λοιπά! Τότε που τα πήρα δεν ήξερα ότι θα κρατούσαν "μία ζωή" σε σχέση με τα αντίστοιχα σημερινά όπου σε ένα-δύο χρόνια η φθορά κάνει τα σημάδια της έντονα... Είχα πάρει και ένα τσαντάκι μέσης eastpak το οποίο και αυτό έβγαλε την εικοσαετία.. Γενικά αν το καλοσκεφτείς απλά πράγματα που παίρναμε πριν από κάποια χρόνια έδειξαν την αντοχή τους στο χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις