Mitsp Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Χαιρετώ την ομάδα . Λοιπόν έχω έναν φίλο ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα Μ3 Ε46 , αυτό το αυτοκίνητο είναι μετατροπή σε Μ3 έχει τα πάντα και είναι πολύ περιποιημένο σε αρκετές εργασίες που έγιναν ήμουν και εγώ μπροστά οπότε το ξέρω σαν αμάξι το ιστορικό του κτλ το θέμα είναι ότι η μετατροπή είναι αδηλωτη σε σκάφος δηλωμένο 1.9 δεν είμαι στις μεγάλες πόλεις Αθήνα -Θεσσαλονίκη, ο φίλος θα μου το αφήσει σε πολύ καλή τιμή , βιάζεται να το δώσει γιατί περιμένει παιδάκι , ξέρω τι λέει ο νόμος για αδηλωτες μετατροπές , κατάσχεση , πρόστιμο , πληρωμή τα τέλη σαν φοροδιαφυγή κτλ τώρα θα μου πείτε αφού τα ξέρεις αυτά τι ρωτάς , το σκεπτικό μου είναι ότι στην Ελλάδα που ζούμε και ειδικά στις μικρότερες πόλεις είναι λίγο Κλάιν η αστυνομία , αξίζει λέτε η κίνηση να το πάρω το αμάξι με το σκεπτικό ότι δεν είναι 100% νόμιμο τι άποψη και εμπειρία έχετε να είστε ευγενικοί μαζί μου ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου αν χτυπησεις καποιον η ασφαλεια σε καλυπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsp Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 10 λεπτά πριν, tzotzo είπε αν χτυπησεις καποιον η ασφαλεια σε καλυπτει; Ε ναι σίγουρα θα σε καλύψει αν δεν ανοιχτεί το καπό που δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ανοιχτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 29 λεπτά πριν, Mitsp είπε Χαιρετώ την ομάδα . Λοιπόν έχω έναν φίλο ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα Μ3 Ε46 , αυτό το αυτοκίνητο είναι μετατροπή σε Μ3 έχει τα πάντα και είναι πολύ περιποιημένο σε αρκετές εργασίες που έγιναν ήμουν και εγώ μπροστά οπότε το ξέρω σαν αμάξι το ιστορικό του κτλ το θέμα είναι ότι η μετατροπή είναι αδηλωτη σε σκάφος δηλωμένο 1.9 δεν είμαι στις μεγάλες πόλεις Αθήνα -Θεσσαλονίκη, ο φίλος θα μου το αφήσει σε πολύ καλή τιμή , βιάζεται να το δώσει γιατί περιμένει παιδάκι , ξέρω τι λέει ο νόμος για αδηλωτες μετατροπές , κατάσχεση , πρόστιμο , πληρωμή τα τέλη σαν φοροδιαφυγή κτλ τώρα θα μου πείτε αφού τα ξέρεις αυτά τι ρωτάς , το σκεπτικό μου είναι ότι στην Ελλάδα που ζούμε και ειδικά στις μικρότερες πόλεις είναι λίγο Κλάιν η αστυνομία , αξίζει λέτε η κίνηση να το πάρω το αμάξι με το σκεπτικό ότι δεν είναι 100% νόμιμο τι άποψη και εμπειρία έχετε να είστε ευγενικοί μαζί μου ευχαριστώ!! Σε τρώει ο κwλος σου ε;Δεν περνάς κτέο,ανα πάσα στιγμή βλέπουν ότι είναι το 1,9 οπότε όταν σε σταμπάρουν δεν θα μπορείς να το κυκλοφορείς . Μακρυά,ας το φάει κάποιος άλλος ,μην πιστευεις τα περί παιδιού κλπ.Να το ξεφορτωθεί θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Ρε συ , εδώ οι μισοί κυκλοφορούν με 2λιτρα μοτέρ σε δηλωμένα 1.6 και περνούν και ΚΤΕΟ και ανησυχείς μήπως σε σταματήσει η αστυνομία; Η αστυνομία και γενικά το κράτος , είναι τα τελευταία που πρέπει να σε ανησυχούν. Άλλωστε κάποια στιγμή μπορείς να δηλώσεις τον υπερκυβισμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου και αυτοκόλλητο "M3 inside" να κολλήσεις στο καπω παλι δεν θα σε καταλάβουν. παρτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsp Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε τρώει ο κwλος σου ε;Δεν περνάς κτέο,ανα πάσα στιγμή βλέπουν ότι είναι το 1,9 οπότε όταν σε σταμπάρουν δεν θα μπορείς να το κυκλοφορείς . Μακρυά,ας το φάει κάποιος άλλος ,μην πιστευεις τα περί παιδιού κλπ.Να το ξεφορτωθεί θέλει. Ποιο ΚΤΕΟ μας λες βρε αδερφέ το μόνο εύκολο(για εμένα) είναι και δεν θα πω κάτι περαιτέρω . Και άσε τα θέλει να το ξεφορτωθεί και τα σχετικά χωρίς να ξέρεις, ο άνθρωπος είναι αδερφός και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για το αμάξι αν δεν το πάρω εγώ θα το βάλει σε ακινησία δεν τον νοιάζει να φύγει. 30 λεπτά πριν, bill999r είπε Ρε συ , εδώ οι μισοί κυκλοφορούν με 2λιτρα μοτέρ σε δηλωμένα 1.6 και περνούν και ΚΤΕΟ και ανησυχείς μήπως σε σταματήσει η αστυνομία; Η αστυνομία και γενικά το κράτος , είναι τα τελευταία που πρέπει να σε ανησυχούν. Άλλωστε κάποια στιγμή μπορείς να δηλώσεις τον υπερκυβισμο. Μόνο την αστυνομία φοβάμαι να σου πω την αλήθεια αυτό με κρατάει κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Mitsp είπε Ποιο ΚΤΕΟ μας λες βρε αδερφέ το μόνο εύκολο(για εμένα) είναι και δεν θα πω κάτι περαιτέρω . Και άσε τα θέλει να το ξεφορτωθεί και τα σχετικά χωρίς να ξέρεις, ο άνθρωπος είναι αδερφός και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για το αμάξι αν δεν το πάρω εγώ θα το βάλει σε ακινησία δεν τον νοιάζει να φύγει. Μόνο την αστυνομία φοβάμαι να σου πω την αλήθεια αυτό με κρατάει κάπως Εχεις βγάλει διπλωμα;Γιατί απαντάς σαν 15χρονος.Πόσο στο χαρίζει ο αδελφός; Αν το πάρεις πες μας που κυκλοφορείς να έχουμε το νου μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 16 Απριλίου από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 56 λεπτά πριν, Mitsp είπε Μόνο την αστυνομία φοβάμαι να σου πω την αλήθεια αυτό με κρατάει κάπως ρεαλιστικα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ασχοληθουν εκτος αν εχεις φουλ μαυρα τζαμια σε μωβ περλε αμαξωμα, εξατμιση που ακουγεται 2 πολεις πιο περα και κανεις ντονατς στην πλατεια μερα μεσημερι. αν εισαι τοσο καγκουρας ε καποια στιγμη μαλλον θα σε ψαξουν λιγο παραπανω. αν το αμαξι και εσυ δεν φωνάζετε "ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΛΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΤΕΕΕΕΕ" δεν θα σε σταματησουν ουτε για διπλωμα. Μαζεψε το να μοιαζει νορμαλ δλδ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Mitsp said: ο φίλος θα μου το αφήσει σε πολύ καλή τιμή , βιάζεται να το δώσει γιατί περιμένει παιδάκι 1 hour ago, Mitsp said: το αμάξι αν δεν το πάρω εγώ θα το βάλει σε ακινησία δεν τον νοιάζει να φύγει. Ότι να ναι. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsp Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις βγάλει διπλωμα;Γιατί απαντάς σαν 15χρονος.Πόσο στο χαρίζει ο αδελφός; Αν το πάρεις πες μας που κυκλοφορείς να έχουμε το νου μας. Φιλε μου για πιο λόγο γίνεσαι τοξικός και προδικαζεις καταστάσεις χωρίς να έχεις γνώση, νομίζω ότι χρειάζεται να κάτσεις να σκεφτείς πριν γράψεις κάτι το οποίο είναι προσβλητικό για κάποιον , εσένα πως θα σου φαινόταν να σου πει ένας άγνωστος ότι ο άνθρωπος που είστε φίλοι 25 χρόνια θέλει να σε κοροϊδέψει; Δεν χρειάζεται νομίζω να γράψω κάτι περαιτέρω αφού είσαι εριστικός και απλά θες να κάνεις μανουρα στα σχόλια . Btw μακάρι να ήμουν πάλι 15 😉 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε ρεαλιστικα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ασχοληθουν εκτος αν εχεις φουλ μαυρα τζαμια σε μωβ περλε αμαξωμα, εξατμιση που ακουγεται 2 πολεις πιο περα και κανεις ντονατς στην πλατεια μερα μεσημερι. αν εισαι τοσο καγκουρας ε καποια στιγμη μαλλον θα σε ψαξουν λιγο παραπανω. αν το αμαξι και εσυ δεν φωνάζετε "ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΛΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΤΕΕΕΕΕ" δεν θα σε σταματησουν ουτε για διπλωμα. Μαζεψε το να μοιαζει νορμαλ δλδ. Σωστός θεωρώ ! Το αμάξι είναι πολύ κομπλέ ούτε χαμηλωμένο δεν είναι ουτε φασαριοζικο είναι όσο ένα μαμά Μ3 δηλαδή είναι ένα πολύ ωραίο μαζεμένο αμάξι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις