CKSK Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Αρχες του μηνα είχε μία προσφορά 15% στο Allsmart σε ολα τα προιόντα, κι εκανα το λάθος να παραγγείλω ένα καναπέ που βρήκα. (1 Απριλίου) Την αμέσως επόμενη μέρα με παίρνουν απο ACS ότι κατά τις 10 θα μου την παραδώσουν! Κατα τις 12 τους παίρνω πίσω αφού κλασικά δεν είχαν εμφανιστεί και μου λένε ότι κάτι έτυχε και τροχαίο κτλ και δεν προλαβαίνουν σήμερα και θα με ξαναπάρουν αύριο. (2 Απριλίου) Μέχρι 12 Απριλίου, καμία εξέλιξη, δεν έχει συμβεί τίποτα και ξαφνικά σκάει το mail "Η παραγγελία σου παραδόθηκε με επιτυχία!" μολις το βλεπω τους παιρνω τηλ, λεω που παραδοθηκε? εγω δεν εχω λαβει τιποτα! -Οχι μου λενε, μην ανησυχειτε, αυτο το mail είναι ότι η παράδοση έγινε απο μας στον courier οχι σε σας! (ο,τι να ναι) (12 Απριλιου) Αποκορύφωμα σήμερα, μου έρχεται mail "Η επιστροφική παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί" παιρνω πάλι τηλέφωνο να μάθω τι εννοει ο ποιητής -Ενταξει μου λενε έχουμε λάβει το αίτημα επιστροφής και θα αποδεσμευτεί το ποσό σας τις επόμενες μέρες -Ποιο αίτημα? εγω δεν ζήτησα να γίνει καμία επιστροφή! Αφού το ψάχνει λιγο - Α ναι έχετε δίκιο, έχει γίνει επιστροφή από τον Courier! Και ρωτάω κι εγώ για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό και δεν έχω παραλάβει ακόμα μετά από τόσες μέρες. Και στην τελική πότε θα μου το στείλετε? - Αααα δεν γίνεται να σας το στείλουμε τωρα, πρεπει να ξανακανετε τη διαδικασια απ την αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------- Και ρωτώ, είναι δυνατόν ?????? Μου εχουν δεσμευσει ένα ποσό χρημάτων για πόσες μέρες...μου ακυρώνουν την παραγγελία χωρίς ενημέρωση με το ετσι θέλω ενώ επρεπε να είχα παραλάβει μια βδομάδα νωρίτερα και μου λενε να ξαναπαραγγείλω με το +15% που υποτιθεται οτι ήταν και ο λογος που παρήγγειλα εξαρχής από δαύτους!!!!
user2163 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Απο τις 2/4 μέχρι τις 12/4 απλά περίμενες; Αφού ήξερες ότι ο καναπές είναι στην κούριερ και άρα αν δεν παραληφθεί θα πρέπει να γίνει επιστροφή. Η κούριερ όφειλε να κάνει παράδοση αλλά έπρεπε να πας από εκεί ή έστω να τους ενοχλήσεις ξανά τηλεφωνικά ή στο τοπικό κατάστημα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2024 από user2163
CKSK Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 22 hours ago, user2163 said: Απο τις 2/4 μέχρι τις 12/4 απλά περίμενες; Αφού ήξερες ότι ο καναπές είναι στην κούριερ και άρα αν δεν παραληφθεί θα πρέπει να γίνει επιστροφή. Η κούριερ όφειλε να κάνει παράδοση αλλά έπρεπε να πας από εκεί ή έστω να τους ενοχλήσεις ξανά τηλεφωνικά ή στο τοπικό κατάστημα. Μα εγώ δεν είχα τηλέφωνο της μεταφορικής , απο κινητό με πήραν και υποτιθεται οτι θα με ξαναέπαιρναν για να ορισουμε νέα μέρα παράδοσης. Δηλαδή έπρεπε να παίρνω καθε μερα τον υπαλληλο της μεταφορικης που με πηρε να τον ρωταω που ειναι ο καναπες μου? Να δειξω οτι θελω να τον παραλαβω ε? Λες και δεν ηταν σαφες με την τοποθετηση της παραγγελιας... Κι ας πουμε αν επαιρνα τηλ τι πιστευεις οτι θα γινοταν, αν το σηκωνε, θα μου ελεγαν μια νεα μερα παραδοσης, δεν θα ερχονταν, μια νεα , παλι δεν θα ερχονταν κοκ Δεν ξερω πως γινεται εστω και στο ελαχιστο να φταιω εγω ενω ολη η διαδικασια εγινε χωρις δικη μου υπαιτιότητα! Δεν είναι οτι ηρθαν σπιτι και δεν με βρηκαν ή οτι προσπαθησαν να επικοινωνησουν μαζι μου και δεν ηταν εφικτο, επομενως δεν ξερω τι συζηταμε...οποιαδηποτε σοβαρη εταιρεια θα εκανε την παραδοση κανονικα.. Το 0,2/5* στο skroutz προφανως δεν ειναι τυχαιο, αν θες μπες και δες σχολια και μετα πες μου αν συνεχιζεις να πιστευεις οτι ηταν ΚΑΙ δικο μου λαθος Το μονο λαθος μου ηταν που δεν εψαξα πρωτα αξιολογησεις κι εχασα το χρονο μου και τα χρηματα μου για λιγες μερες με δαυτους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα