mr42 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας, Μετά από αρκετά χρόνια το παλιό μου γραφείο τα έφτυσε και θα χρειαστεί να γίνει αγορά καινούριο. Αρκετά μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον adjustable γραφεία, που ανεβοκατεβαίνουν. Έχετε κάποια πρόταση για γραφείο μήκους τουλάχιστον 160cm με κατά προτίμηση δικό του cable management, ιδανικά να ανεβοκατεβαίνει το ύψος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το είχα ψάξει πριν ένα διάστημα, διότι και εγώ για adjustable κατευθυνόμουν, νομίζω ειναι must. Αλλά δεν το προχώρησα γιατί δεν έχω τα λεφτά. Αυτό που μου άρεσε (στη ξυλινη εκδοση) βέβαια εμένα ήταν 150 cm. Είχα βρεί το παρακάτω. Δεν κάνω διαφήμιση, και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω προιοντα απο εταιρείες. Αλλά αμα κοιτάξεις έχουν και άλλα, βάλε απο αριστερά στις επιλογές τις προτιμήσεις σου. https://www.polihome.gr/grafeio/grafeia/grafeio-moon-long-150.html Επεξ/σία 15 Απριλίου 2024 από Manefs23
haris_216 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 21 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Το είχα ψάξει πριν ένα διάστημα, διότι και εγώ για adjustable κατευθυνόμουν, νομίζω ειναι must. Αλλά δεν το προχώρησα γιατί δεν έχω τα λεφτά. Αυτό που μου άρεσε (στη ξυλινη εκδοση) βέβαια εμένα ήταν 150 cm. Είχα βρεί το παρακάτω. Δεν κάνω διαφήμιση, και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω προιοντα απο εταιρείες. Αλλά αμα κοιτάξεις έχουν και άλλα, βάλε απο αριστερά στις επιλογές τις προτιμήσεις σου. https://www.polihome.gr/grafeio/grafeia/grafeio-moon-long-150.html Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά έχω ακούσει γενικά παράπονα για την συγκεκριμένη εταιρία (όχι για το συγκεκριμένο γραφείο αλλά την εταιρία γενικότερα). Μάλιστα υπήρχε κι ένα (κλειστό πλέον) νήμα στο ινσόμνια. Και ακόμα και οι κριτικές στο σκρουτζ ή δεξιά-αριστερά δεν είναι οι καλύτερες. Οπότε ίσως θέλει προσοχή και ψάξιμο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δεν εχω αγοράσει πότε τίποτα απο αυτούς, απλά το είχα βρει ψάχνοντας, νομίζω μέσω σκρουτζ. Και σε ενα jysk μια φορά που είχα πάει, είχα βρει ένα τέτοιο γραφείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα