geomrk Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Σκοπεύω να πάρω δώρο μια απ'τις παραπάνω συσκευές στην κοπέλα μου και έχω το εξής δίλημμα με τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής: iphone 14 pro:Μεγάλο υπέρ τα 120hz. Προσωπικά,δεν μπορώ να ωθήσω σε κανέναν να πάρει κινητό με 60hz οθόνη το 2024 δεδομένου οτί θα το κρατήσει σίγουρα 2-3 χρόνια. Iphone 15: Ερχόμενη από ένα παλιό android δεν θα καταλάβει διαφορά όσων αφορά τα hz της οθόνης οπότε δεν θα ξέρει τι χάνει. Μεγάλο υπέρ το usb c για την διάρκεια που θα το κρατήσει το κινητό,εφόσον θα εξαλείψει σιγά σιγά το lightning port. 1
enlightened Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, geomrk said: Σκοπεύω να πάρω δώρο μια απ'τις παραπάνω συσκευές στην κοπέλα μου και έχω το εξής δίλημμα με τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής: iphone 14 pro:Μεγάλο υπέρ τα 120hz. Προσωπικά,δεν μπορώ να ωθήσω σε κανέναν να πάρει κινητό με 60hz οθόνη το 2024 δεδομένου οτί θα το κρατήσει σίγουρα 2-3 χρόνια. Iphone 15: Ερχόμενη από ένα παλιό android δεν θα καταλάβει διαφορά όσων αφορά τα hz της οθόνης οπότε δεν θα ξέρει τι χάνει. Μεγάλο υπέρ το usb c για την διάρκεια που θα το κρατήσει το κινητό,εφόσον θα εξαλείψει σιγά σιγά το lightning port. σε τι τιμή βρίσκεις το ένα και σε τι το άλλο; Εγώ μόνο λόγω USB C θα πήγαινα στο 15. Επίσης το 15 έχει χρώματα όπως ροζ και κίτρινο που μια γυναίκα θα εκτιμήσει περισσότερο από τα 120Hz Επεξ/σία 15 Απριλίου 2024 από enlightened 1
geomrk Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 9 λεπτά πριν, enlightened είπε σε τι τιμή βρίσκεις το ένα και σε τι το άλλο; Εγώ μόνο λόγω USB C θα πήγαινα στο 15. Επίσης το 15 έχει χρώματα όπως ροζ και κίτρινο που μια γυναίκα θα εκτιμήσει περισσότερο από τα 120Hz Σε αγγελίες εδώ μέσα και τα 2 παίζουν στο ~700αρι. Θα μπει σε θήκη άρα δεν νομίζω ότι έχει σημασία το χρώμα της συσκευής. Δεν ξέρω,νομίζω πως τα 120hz είναι τεράστιο QoL upgrade
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 23 λεπτά πριν, geomrk είπε Σκοπεύω να πάρω δώρο μια απ'τις παραπάνω συσκευές στην κοπέλα μου και έχω το εξής δίλημμα με τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής: iphone 14 pro:Μεγάλο υπέρ τα 120hz. Προσωπικά,δεν μπορώ να ωθήσω σε κανέναν να πάρει κινητό με 60hz οθόνη το 2024 δεδομένου οτί θα το κρατήσει σίγουρα 2-3 χρόνια. Iphone 15: Ερχόμενη από ένα παλιό android δεν θα καταλάβει διαφορά όσων αφορά τα hz της οθόνης οπότε δεν θα ξέρει τι χάνει. Μεγάλο υπέρ το usb c για την διάρκεια που θα το κρατήσει το κινητό,εφόσον θα εξαλείψει σιγά σιγά το lightning port. Η λογική λέει να πας στο νεότερο μιας και οι τιμές είναι κοντά.... Ανεξάρτητα το ότι το ένα είναι Pro με 3πλη κάμερα και το άλλο όχι... Προσωπικά θα πήγαινα σε 15
geomrk Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, kormos είπε Η λογική λέει να πας στο νεότερο Γιατί όμως? δεν είναι iphone 14 vs iphone 15 έχουν μεγαλύτερες διαφορές από 1 έτος διαφορά 1
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, geomrk είπε Γιατί όμως? δεν είναι iphone 14 vs iphone 15 έχουν μεγαλύτερες διαφορές από 1 έτος διαφορά Φυσικά και έχουν!
aces Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, geomrk είπε Σκοπεύω να πάρω δώρο μια απ'τις παραπάνω συσκευές στην κοπέλα μου και έχω το εξής δίλημμα με τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής: iphone 14 pro:Μεγάλο υπέρ τα 120hz. Προσωπικά,δεν μπορώ να ωθήσω σε κανέναν να πάρει κινητό με 60hz οθόνη το 2024 δεδομένου οτί θα το κρατήσει σίγουρα 2-3 χρόνια. Iphone 15: Ερχόμενη από ένα παλιό android δεν θα καταλάβει διαφορά όσων αφορά τα hz της οθόνης οπότε δεν θα ξέρει τι χάνει. Μεγάλο υπέρ το usb c για την διάρκεια που θα το κρατήσει το κινητό,εφόσον θα εξαλείψει σιγά σιγά το lightning port. 14 Pro καλυτερα υλικα/ποιοτητα κατασκευης 3 καμερες 120hz πιο βαρυ κρατημα κλπ λογω υλικων 15 usb-c χρωματα ελαφρυτερο στο χερι επειδη ειναι κοντα κ σε τιμες οποιο και να αγορασει θα δει διαφορες με την παλαιοτερη συσκευη αφου η εμπειρια χρησης ειναι ιδια...... +14 pro 2
koutsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 2 hours ago, geomrk said: Σκοπεύω να πάρω δώρο μια απ'τις παραπάνω συσκευές στην κοπέλα μου και έχω το εξής δίλημμα με τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής: iphone 14 pro:Μεγάλο υπέρ τα 120hz. Προσωπικά,δεν μπορώ να ωθήσω σε κανέναν να πάρει κινητό με 60hz οθόνη το 2024 δεδομένου οτί θα το κρατήσει σίγουρα 2-3 χρόνια. Iphone 15: Ερχόμενη από ένα παλιό android δεν θα καταλάβει διαφορά όσων αφορά τα hz της οθόνης οπότε δεν θα ξέρει τι χάνει. Μεγάλο υπέρ το usb c για την διάρκεια που θα το κρατήσει το κινητό,εφόσον θα εξαλείψει σιγά σιγά το lightning port. Εννοείται 14 pro βρε παιδιά. Το συζητάμε καν; πολύ καλύτερη κάμερα και οθόνη. Το 15 δεν έχει τίποτα καλύτερο! 1 1
thodoris20s Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Εάν κρίνω από την δικιά μου το 15 θα το εκτιμούσε περισσότερο λόγω χρωμάτων, θύρας Type C και μπαταρίας. Αλλά το 14 pro για εμένα είναι σαφώς καλύτερη συσκευή λόγω καμερών και οθόνης. Επίσης σου προσφέρει την αίσθηση του premium η οποία δυστυχώς εξαλείφεται λόγω θήκης. 1
Georgebek2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Μη ψαχνεις διαφορες. Θα της παρεις το 15 (δλδ το τελευταιο) γιατι αλλιως θα της εχεις παρει το 14 (δλδ το περσινο). 3 3
koutsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 19 minutes ago, Georgebek2 said: Μη ψαχνεις διαφορες. Θα της παρεις το 15 (δλδ το τελευταιο) γιατι αλλιως θα της εχεις παρει το 14 (δλδ το περσινο). Δεν είναι όλες οι γυναίκες εντελώς ηλίθιες όπως πιθανόν νομίζεις... 1
Georgebek2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 2 minutes ago, koutsis said: Δεν είναι όλες οι γυναίκες εντελώς ηλίθιες όπως πιθανόν νομίζεις... Μη κρινεισ εξ ιδιων τα αλλοτρια.
CarbonFibre Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Να πάρεις αυτό που θα φέρει την καλύτερη αντίδραση από την κοπέλα σου! Από και πέρα όπως έχουν πει και άλλοι εδώ πρέπει να σκεφτείς τι εκτιμά η κοπέλα σου πιο πολύ. Καλύτερες κάμερες, οθόνη, υλικά ή μπαταρία, usb-c, χρώμα. Εάν δεν θέλεις να είναι έκπληξη καλύτερα να τη ρωτήσεις. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2024 από CarbonFibre 1
Ronnie1985 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Εφόσον προέρχεται από παλιό android και δεν είχε ποτέ iPhone ας ξεκινήσει σαν πρώτη της συσκευή με τo regular 15αρι το οποίο απευθύνεται και είναι ήδη υπεραρκετό για τους περισσότερους χρήστες στο κόσμο. Και αν το αγαπημένο της χρώμα (φαντάζομαι το ξέρεις) υπάρχει στη σειρά 15 θα έχεις ακόμα ένα μπόνους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα