Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά μηχανής με οδική ασφάλεια

panosdOUG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Morosana είπε

Έχε στο νου σου ότι για να σε φορτώσει η οδική της ασφάλειας πρέπει το όχημα να βρίσκεται στο δρόμο. Ούτε σε πυλωτη ούτε σε πάρκινγκ ούτε χωράφι ούτε  πουθενά αλλού.

ποιος το λεει αυτο ?

11 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν ήθελε να σε ταλαιπωρήσει και προφανώς ήταν εύκολη περίπτωση για αυτόν. Αν ήθελε μπορούσε να σου αρνηθεί η να σε έβαζε να το σπρώχνεις μέχρι να βγει στο δρόμο 

αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που λες. Αν το αμαξι βρισκεται σε χωρο που δεν υπαρχει τροπος να φορτωθει, δεν φορτωνεται. Οχι οτι δεν ισχυει η καλυψη της ΟΒ σε πυλωτη ή σε γκαραζ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, panosdOUG είπε

οδική της ασφάλειας

Εαν ειναι η φροντιδα ατυχηματος (1) οχι εαν ειναι χωριστη (2) ναι 

image.png.12f004b90f0076730e627a7d2aadff3c.png

Αλλα λεει και αυτο : 

image.jpeg.d421b06a959642648d474a6e442ddc59.jpeg

15 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ποιος το λεει αυτο ?

αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που λες. Αν το αμαξι βρισκεται σε χωρο που δεν υπαρχει τροπος να φορτωθει, δεν φορτωνεται. Οχι οτι δεν ισχυει η καλυψη της ΟΒ σε πυλωτη ή σε γκαραζ.

Το λένε αυτοί που βάζουν τους όρους και πάντα το αναφέρει και το τηλεφωνικό τους κέντρο. Η φράση κλειδί είναι στο bold

Αν το καλυπτόμενο όχημα ευρισκόμενο σε πορεία ακινητοποιηθεί από βλάβη ή ατύχημα, η εται ρία θα φροντίσει φτάνοντας στο σημείο ακινητοποίησης σε εύλογο χρονικό διάστημα ανάλογα με την απόσταση και τις συνθήκες που επικρατούν...

6 λεπτά πριν, Morosana είπε

Το λένε αυτοί που βάζουν τους όρους και πάντα το αναφέρει και το τηλεφωνικό τους κέντρο. Η φράση κλειδί είναι στο bold

Αν το καλυπτόμενο όχημα ευρισκόμενο σε πορεία ακινητοποιηθεί από βλάβη ή ατύχημα, η εται ρία θα φροντίσει φτάνοντας στο σημείο ακινητοποίησης σε εύλογο χρονικό διάστημα ανάλογα με την απόσταση και τις συνθήκες που επικρατούν...

δεν ξερω τι διαβαζεις και απο που το διαβαζεις, αλλα 30 χρονια τωρα δεν εχω πετυχει τετοιον ορο οδικης βοηθειας, και ουτε θα πετυχω στο μελλον. 

• Like 1

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

δεν ξερω τι διαβαζεις και απο που το διαβαζεις, αλλα 30 χρονια τωρα δεν εχω πετυχει τετοιον ορο οδικης βοηθειας, και ουτε θα πετυχω στο μελλον. 

Μεγάλη μπουκιά φάε...

Δεν ξέρω τι διαβάζεις ή τι μπορούσες να κατανοήσεις τα  30 χρόνια που λες . Φυσικά οι όροι της inter American είναι καρμπον με της Mondial,euro assistance κτλ 

Screenshot_2024-04-15-15-12-48-117.jpg

νομιζω μετραει πολυ και η ασφαλιστικη ασχετα με το τι λενε οι οροι. εγω ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος με anytime απο interamerican και παντα προσπαθουν να με εξυπηρετησουν με το κατι παραπανω. (ξερω ξερω σα σποτ διαφημισης ακουγεται, αλλα αφου ειναι αληθεια τι να πω? :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...