Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά μηχανής με οδική ασφάλεια

panosdOUG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα αγόρασα μια μηχανή η οποία δεν παίρνει μπρος καθώς ήταν ακίνητη για καιρό, έκανα μεταβίβαση,ασφάλεια και θέλω να τη μεταφέρω σπίτι μου ώστε να ασχοληθώ σιγά σιγά και να τη φτιάξω.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την οδική της ασφάλειας για τη μεταφορά η με το που θα δουν ότι η μηχανή καθόταν καιρό και ότι δεν παίρνει μπρος θα φάω άκυρο?

Ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια φωτό τη μηχανή να δούμε τη κατάσταση μοντέλο;

πόσο καιρό ακίνητη;

λες οτι θα τη φτιάξεις....και δε σου βρίσκεται ένα πολύμετρο να τσεκάρεις τάση μπαταρίας;

πως θα τη φτιάξεις χωρίς εργαλεία;

με επικλήσεις στο θεό των 2 τροχών;

Επεξ/σία από greekfragma

Καλημέρα χρειάζεται αλλαγή λαιμού καρμπυρατέρ και σωληνάκια βενζίνης τα έχω παραγγείλει και περιμένω μίζα ρεύμα δουλεύουν κανονικά απλά δεν έχω τα ανταλλακτικά αυτή τη στιγμή για να δουλέψει.

Το ότι θα φάω άκυρο από την ασφαλιστική είναι σίγουρο?

52 λεπτά πριν, panosdOUG είπε

ναι. Τυχαιο και απροβλεπτο γεγονος ασφαλιζουν. Οχι να κουβαλησουν το χρεπι που ηταν παρατημενο.

Αν εισαι αττικη, στειλε μου μηνυμα να σου δωσω 2-3 τηλεφωνα με 30-40€ να στην μεταφερουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτοκινητο που ηταν σε ακκινησια ενα χρονο με ηλεκτρονικη ακκινησια μια χαρα το πηγε η anytime στο συνεργειο για επισκευη .

Αν εχει σημασια ηταν στην ιδια εταιρεια πριν την ακκινησια  ασφαλισμενο με οδικη βοηθεια 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

1 hour ago, panosdOUG said:

Όχι δεν είναι σίγουρο, αν θες να μάθεις τι προβλέπει η ασφαλιστική σου διάβασε τους όρους.

• Like 1

Ευχαριστώ για τις συμβουλές θα δω τι προβλέπει η ασφαλιστική και θα πράξω ανάλογα 20 χιλιόμετρα πρέπει να μεταφερθεί δεν είναι κάτι τραγικό.

Από τη στιγμή που έχεις οδική τους παίρνεις τηλ και λες ότι έμεινες (πες κόλλησε το μοτέρ ή ότι σου ερθει) και θες μεταφορά στο συνεργείο ή όπου εσύ επιθυμείς. Ο οδηγός της οδικής δεν θα ασχοληθεί παραπάνω εκτός από το να σε φορτώσει και να σε πάει στο σημείο. Αν κάθεται πολύ καιρό ρίξε ένα νερό να μην φαίνεται barn find

• Like 10

17 λεπτά πριν, Morosana είπε

Από τη στιγμή που έχεις οδική τους παίρνεις τηλ και λες ότι έμεινες (πες κόλλησε το μοτέρ ή ότι σου ερθει) και θες μεταφορά στο συνεργείο ή όπου εσύ επιθυμείς. Ο οδηγός της οδικής δεν θα ασχοληθεί παραπάνω εκτός από το να σε φορτώσει και να σε πάει στο σημείο. Αν κάθεται πολύ καιρό ρίξε ένα νερό να μην φαίνεται barn find

αυτό ακριβώς.

Έχε στο νου σου ότι για να σε φορτώσει η οδική της ασφάλειας πρέπει το όχημα να βρίσκεται στο δρόμο. Ούτε σε πυλωτη ούτε σε πάρκινγκ ούτε χωράφι ούτε  πουθενά αλλού.

• Like 1

• Moderators
40 λεπτά πριν, Morosana είπε

Έχε στο νου σου ότι για να σε φορτώσει η οδική της ασφάλειας πρέπει το όχημα να βρίσκεται στο δρόμο. Ούτε σε πυλωτη ούτε σε πάρκινγκ ούτε χωράφι ούτε  πουθενά αλλού.

Από ποτέ? Πριν ξανά μήνα πήγα να βάλω μπρος ένα vmax που έχω έσπασε η καδένα του τους πήρα τηλέφωνο θέλει να το βγάλεις στο δρόμο μιας και το φορτηγό δεν μπορεί να μπει στην πυλωτή, πρέπει να είμαι κάπου που να έχει πρόσβαση να έρθει το φορτηγό

Νομίζω ότι πάντα ίσχυε αυτό. Η λογική είναι ότι έπαθες βλάβη στο δρόμο και θα σε φορτώσει και όχι να σε τραβήξει πχ από το υπόγειο πάρκινγκ που θα πρέπει να το αναλάβει ιδιώτης.

1 ώρα πριν, Morosana είπε

Σε υπαιθριο parking με  κεραμυδια  απο πανω μια χαρα το τραβηξε.Βεβαια το parking ηταν στην ιδια ευθεια με τον δρομο

Δεν ήθελε να σε ταλαιπωρήσει και προφανώς ήταν εύκολη περίπτωση για αυτόν. Αν ήθελε μπορούσε να σου αρνηθεί η να σε έβαζε να το σπρώχνεις μέχρι να βγει στο δρόμο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...