Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είχα πάρει από μια παλιά προσφορά που είχε βγάλει το Media Markt (RIP) κι είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτά. Παρόλο που είναι εξαιρετικά όμορφα, σε όλα είχα θέματα με τουλάχιστον 1 από τις πρίζες. Πάντα κάτι χαλούσε. Είχα πάρει 5-6 και πλέον μου έχει μείνει μόνο αυτή που ήταν smart. Τις είχα πάρει στα 5,5€ αν θυμάμαι καλά. Δε θα τις πρότεινα. Και μάλιστα σε όλες έκανα χρήση φόρτισης κινητού, ένα φωτιστικό στο κρεβάτι κλπ. Δεν έβαζα καν μεγάλα φορτία πάνω.

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, XI21N said:

Παρε αυτο και απολαυσε  αγωγιμότητα (!)

Για λιγες μπρίζες καλυτερο ναι. Το αλλο δινει 5 και ειναι κ ομορφοτερο. Για ακριβες συσκευες(τηλεορασεις…) αυτο που εβαλες.

Δημοσ.

Και εμένα σταμάτησε να δουλεύει αυτή των public, περίπου στον 1,5 χρόνο. Έχω πολύμπριζα που πρέπει να είναι 15-20 χρονών, συνεπώς για εμένα -εφόσον δεν είναι μεμονωμένη η βλάβη και έχει χαλάσει και σε άλλους- το συγκεκριμένο είναι κακή αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει και εγώ από media markt.ολα δουλεύουν μια χαρά εκτός από ένα με οθόνη που απλά χάλασε η οθόνη αλλά κατά τα άλλα δουλεύει, έχουν ωραία design αλλά όχι την καλύτερη ποιότητα 

Δημοσ.

Βαζεις απο την μια πλευρα συσκευη και απο την αλλη δεν μπαινει.......Ειχα παρει πριν 3-4 χρονια 5 τετοιες, η μια ραγισε γιατι δεν εμπαιναν οι συσκευες καλα.....Μαπα το καρπουζι αν και ναι, ειναι ομορφα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, TheStranger80 said:

Βαζεις απο την μια πλευρα συσκευη και απο την αλλη δεν μπαινει.......Ειχα παρει πριν 3-4 χρονια 5 τετοιες, η μια ραγισε γιατι δεν εμπαιναν οι συσκευες καλα.....Μαπα το καρπουζι αν και ναι, ειναι ομορφα.

Τι εννοείς συσκευή; Να κουμπώσεις δύο cube το ένα πάνω στο άλλο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...