Προς το περιεχόμενο

UPS Ιnfoguard & Atlantis

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα infoguard ups που τα διαθετει η oktabit τα ξέρει κανεις? Τα έχει δοκιμάσει?

Επίσης ένας άλλος μου είπε για μάρκα Atlantis.

Εχω στο σπιτι μου ενα mge(merlin gerin) 500 pulsar elipse premium και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές.

Oσο για το νεο ups που θα αγοράσω θελω να μαθω απο εσας τυχον εμπειρια, αν εχετε ακουσει κατι, αξιοπιστικα. Τα τεχνικα χαρ/κα είναι βασικά και τα έχουν όλοι, δηλαδή το πιο βασικό είναι να είναι line interactive και το πληρούν όλα τα ups(mge,infoguard,atlantis).

Infoguard και Atlantis τι λένε? Καλά ή ...μούφα?

Δημοσ.

Παιδια, κι αν δεν τα γνωριζετε, πειτε μου.

Ουτε εγω τα εχω ξανακουσει. Αν δεν τα εχετε ακουσει ουτε εσεις, δεν νομιζω να τα εμπιστευτω.

Δημοσ.

Καλλίτερα να πάρεις κάποιο επώνυμο κυρίως APC ή MGE. Εγώ με ένα infom guard 1200 VA (το οποίο φτιάχνεται στην Τουρκία) κόντεψα να πάρω φωτιά στο σπίτι. Μετά από 3 περίπου ώρες λειτουργίας το UPS λαμπάδιασε και πυκνός καπνός έβγαινε από τις γρίλιες του σασί του.

Δημοσ.

Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με Hardware , και ωφείλω να πω ότι πρώτη φορά ακούω αυτές τις εταιρίες.

Προτείνω APC , MGE ( Merlin Gerlin ).

Μακριά από άλλες μάρκες UPS ( μιλάω για τα normal UPS , και όχι Active των 1500+ VA ) [ γιατί εκεί παίζουν μπάλα άλλες 2 καλές μάρκες )

Δημοσ.

Indormguard 1200ap στα 115ευρώ έχει βγει άριστη αγορά σε συγκριτικό του ram

Έχει δύο χρόνια εγγύηση η συσκευή και η μπαταρία και είναι και line interactive

Το αγόρασα για ένα φίλο και για την κοπέλα μου τον φεβρουάριο που πέρασε . Και οι δύο είχαν προβλήματα με τάσεις στο σπίτι . Το ups δεν έχει παρουσιάσει κανένα μα κανένα πρόβλημα και κρατάει έναν

athlon xp 2600

400wat psu

2x 256 ddr400

80gb hd

9600pro

17 crt monitor samsung

dvd rom

cdr-w

audigy 2

άνετα για 20 λεπτά και με το τρομερό black out που έγινε προ 2 εβδομάδων δεν κάηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά τα λιγα :D

Δημοσ.

"Indormguard 1200ap στα 115ευρώ έχει βγει άριστη αγορά σε συγκριτικό του ram"

Αν εμπιστευόμαστε τα... "φτιαγμένα" compares / reviews...

Έχεις μετρήσει τις τάσεις εξόδου του?

Έχεις δοκιμάσει την "ανεκτηκότητά" του σε τάσεις εισόδου?

Τα όρια V , που δίνει ρεύμα από την μπαταρία?

Αν όχι , φυσικά και δεν μπορούμε να το προτείνουμε σαν λύση.

"άνετα για 20 λεπτά και με το τρομερό black out που έγινε προ 2 εβδομάδων δεν κάηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά τα λιγα"

Και όλα αυτά δεν λένε τίποτα.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας?

Επίσης , μπορεί στο επόμενο black-out ή κάποια στιγμή με κανά Spike να βρεθείς χωρίς UPS & χωρίς PC... ( έξω και μακριά )

So...

MGE & APC for now.

( + την εγγύηση που σου δίνουν αυτές οι δύο εταιρίες σε περίπτωση απώλειας εξοπλισμού λόγω του UPS )

Δημοσ.

Φίλτατε billpeppas

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν μπορεί να βασίζεται 100% στα συγκριτικά των περιοδικών και σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε όλοι ικανοί να τεστάρουμε ένα τροφοδοτικό, ένα ups είτε λόγω τεχνολογικών μέσων είτε λόγω έλλειψης τεχνολογικής κατάρτισης.

Το μόνο τεστ που του έκανα έγώ προσωπικά ήταν το εξής:

Αφού φόρτισε για 24 ώρες χωρίς φορτίο, το σύνδεσα στον εν λόγω υπολογιστή και έβαλα το προγραμματάκι της μητρικής που έδειχνε τις τάσεις και έκλεινα την παροχή ρεύματος από το διακοπτάκι του πολύμπριζου ανά τακτά χρονικά διαστήματα (30sec) για δέκα φορές περίπου. Οι τάσεις σταθερές και το pc δεν έκανε restart

Εμένα προσωπικά αυτό το τεστ συν το συγκριτικό του ram με κάλυψε ως

:D ΑΣΧΕΤΟ :D

Δεν κάνω επίθεση αλλά για τα λεφτά 115 (σχέση απόδοσης τιμής), τα χαρακτηριστικά του (line interactive, 1200 ap) και την εγγύηση της αντιπροσωπίας 2 ετή (μπαταρία + συσκευή) εγώ την θεωρώ καλή αγορά για τα δικά μου μέτρα

Δημοσ.

"Οι τάσεις σταθερές και το pc δεν έκανε restart"

Αυτό δεν δείχνει τίποτα για το UPS.

( No offense )

Φτηνό είναι όπως λες , όντως.

Αλλά αν πάθει κάτι αυτό ( και ο εξοπλισμός σου ) , δεν έχεις κάτι.

Ένω με MGE & APC έχεις αποζημίωση εξοπλισμού ως 100.000euro.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον billpeppas στο ότι πρέπει κάποιος να βασίζεται και στην αξιοπιστία της κάθε εταιρίας.

'Αλλά αν πάθει κάτι αυτό ( και ο εξοπλισμός σου ) , δεν έχεις κάτι.

Ένω με MGE & APC έχεις αποζημίωση εξοπλισμού ως 100.000euro.'

Αν και πλέον εγώ βασίζομαι μόνο στην APC λόγω του ότι η MGE δεν τα πάει καλά με τις μπαταρίες της τα τελευταία χρόνια...

Δημοσ.

ΟΚ δεν θα το τραβήξω το θέμα άλλο γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά

Η αλήθεια είναι ότι το ups line interactive χρειάζεται πλέον έστω και ένα τυπικό

Ο καθένας άλλωσε κάνει αγορές ανάλογα με τις δικιές του προτεραιότητες και με τα λεφτά που διαθέτει!!!

Πάντως σας παρακαλώ μόνο και μόνο για την γκαντεμιά της συζήτησης το συγκεκριμένο φτύστε το γιατί έτσι και πάθει κάτι πάει ο υπολογιστής της δικιάς μου και ο υπολογιστής του φίλου μου που είναι και γκρινιάρης μετά ποιός τους ακούει

Όλοι λοιπόν μαζί μια ρ@χ@λ@

:D LOL :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...