Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anageo1995 είπε

ειμαι ηλεκτρονικος 

ωραια, κατ αρχας η 10αρα ασφαλεια, θεωρω......   οτι γνωριζεις μεχρι ποσα W μπορει να σου δωσει.  οποτε αν και εφ' οσον εχεις εργαλειο, μετρητη ρευματος, βαλτο στην πριζα και κοιτα να δεις μεχρι ποσα W φτανουν να ζητανε οι συσκευες που τραβανε απο την συγκεκριμενη πριζα. αν υπερβαινουν το οριο που μπορει να σου δωσει η πριζα, τοτε φυσιολογικα πεφτει η ασφαλεια...........

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

ωραια, κατ αρχας η 10αρα ασφαλεια, θεωρω......   οτι γνωριζεις μεχρι ποσα W μπορει να σου δωσει.  οποτε αν και εφ' οσον εχεις εργαλειο, μετρητη ρευματος, βαλτο στην πριζα και κοιτα να δεις μεχρι ποσα W φτανουν να ζητανε οι συσκευες που τραβανε απο την συγκεκριμενη πριζα. αν υπερβαινουν το οριο που μπορει να σου δωσει η πριζα, τοτε φυσιολογικα πεφτει η ασφαλεια...........

το εχω κανει ηδη στην συγκεκριμενη πριζα απο την στιγμη που ανοιγω το διακοπτη του πολυμπριζου (εαν δεν πεσει η ασφαλεια) μετραω 150watt peak

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι το καλωδιο να κουμπωνει "χαλαρα" στην υποδοχή του εκτυπωτη και να κουνιεται, το επαθα και εγω 2-3 φορες στον δικο μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anageo1995 είπε

το εχω κανει ηδη στην συγκεκριμενη πριζα απο την στιγμη που ανοιγω το διακοπτη του πολυμπριζου (εαν δεν πεσει η ασφαλεια) μετραω 150watt peak

απο την συγκεκριμενη ασφαλεια, που μπορει τροφοδοτει κι αλλες πριζες, μονο αυτη η συσκευη παιρνει ρευμα...???  η ασφαλεια μπορει να καλυπτει αλλη μια-δυο πριζες. τις εχει υπολογισει..........??????? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

το πιο πιθανο ειναι το καλωδιο να κουμπωνει "χαλαρα" στην υποδοχή του εκτυπωτη και να κουνιεται, το επαθα και εγω 2-3 φορες στον δικο μου.

αλλαξα και καλωδιο μηπως και..

το ερωτημα μου ειναι το εξης.

επειδη εχω ενα πολυμπριζο που ειναι για ολες τις χωρες  και εχει ολα τα βυσματα , το δικο μας το σουκο καλωδιο με την γειωση 

δεν γειωνεται στο πολυπριζο, αρα δεν γειωνεται και ο εκτυπωης.. μηπως αυτο φταει ?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cabdik είπε

απο την συγκεκριμενη ασφαλεια, που μπορει τροφοδοτει κι αλλες πριζες, μονο αυτη η συσκευη παιρνει ρευμα...???  η ασφαλεια μπορει να καλυπτει αλλη μια-δυο πριζες. τις εχει υπολογισει..........??????? 

ειμαι 100% οτι  δεν υπερβαινει τα 3.6kw  το οριο της ασφαλειας 10αρα, 

αρα εγω κλεινω ειτε φταιει η ασφαλεια 

ειτε επειδη δεν γειωνεται ο εκτυπωτης λογο πολυμπριζου !

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Anageo1995 είπε

ειμαι 100% οτι  δεν υπερβαινει τα 3.6kw  το οριο της ασφαλειας 10αρα, 

ποια 3,6Kw................??   

2.3 - 2.4KW ειναι το οριο της 10αρας, 3,6Kw περιπου ειναι το οριο στη 16αρα ασφαλεια................ !!   Μηπως ειναι εκει το θεμα..........???? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, cabdik είπε

ποια 3,6Kw................??   

2.3 - 2.4KW ειναι το οριο της 10αρας, 3,6Kw περιπου ειναι το οριο στη 16αρα ασφαλεια................ !!   Μηπως ειναι εκει το θεμα..........???? 

ναι δικο μου λαθος , οπως και να εχει δεν τα περναει

τωρα δεν ξερω για το ρευμα εκκινησης , εαν το περναει για δευτερολεπτα .

κατα τα αλλα αποκλειεται

αναλυτικοτερα τι περιεχει αυτη η ασφαλεια 

1 μπριζα => το ρουτερ

2 μπριζα => υπολογιστης  (κλειστος αρα δεν τραβαει σχεδον τιποτα )

3 μπριζα -> εκτυπωτης μαζι με καμερα

4 μπριζα --> φορτιστης κινητου

και οτι φως εχει το δωματιο 

τιποτα αλλο

εχετε καμια καλη μαρκα για ασφαλεια να μου προτεινεται ? 

Επεξ/σία από Anageo1995
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anageo1995 είπε

Όχι με Κολλητήρη και θερμοσυστελλο το έκανα 

η αληθεια ειναι οτι δεν θελω πολυ να κουναω τον εκτυπωτη μην του κανω ζημια, 

το προβλημα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια. το κανει καποοιες φορες . οποτε εαν αλλαξω μπριζα , θα πρεπει να το αφησω καιρο ετσι και δεν γινεται γιατι θα φυγει παντοφλα 😛

Έχεις δοκιμάσει να κρύψεις τις παντόφλες;

• Sad 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Anageo1995 said:

εχετε καμια καλη μαρκα για ασφαλεια να μου προτεινεται ? 

Καλημέρα!

Όλες οι επίσημες μάρκες το ίδιο καλές είναι. Αν θες γράψε μας το μοντέλο του εκτυπωτή, να δούμε μήπως πρέπει να πάρεις ασφάλεια άλλης καμπύλης ( πχ B αντί για C).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, manos08 είπε

Καλημέρα!

Όλες οι επίσημες μάρκες το ίδιο καλές είναι. Αν θες γράψε μας το μοντέλο του εκτυπωτή, να δούμε μήπως πρέπει να πάρεις ασφάλεια άλλης καμπύλης ( πχ B αντί για C).

σκεφτηκα να παρω μια καλη με καμπυλη d ασφαλεια και ειμαι καλυμμενος 

ο εκτυπωτης που εχω ειναι ο creality ender 3 s1 pro

στη φωτογραφια δειχνω πια εχω τωρα 

28643daf-a3c7-4642-9d3c-6e0d356b6b09.jpg

Επεξ/σία από Anageo1995
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manos08 είπε

Βάλε καλύτερα μια 16Α, C. 

πιστευω οτι θα υπαρχει θεμα γιατι το σπιτι ειναι παλιο και τα καλωδια ειναι 1.5 αρια 

, μην εχω θεμα και παρουμε καμια φωτια 

28643daf-a3c7-4642-9d3c-6e0d356b6b09.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...