Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να μαθω σχετικα με τις απαλλοτρίωσεις οικοπεδων.
μεσα στο οικοπεδο μου εχω ενα πυλωνα μεταλικο υψηλης τασης εδω και 50 χρονια  και ειχε απαλλοτρίωθει το συγκεκριμενο σημειο  για να γινει ο πυλωνας..
πριν μερικους μηνες  ηρθαν απο μια υπηρεσια η δεη η δεδδηε δεν γνωριζω συγκεριμενα..Αρχισαν και εκαναν εργασιες και  σκαψιματα γυρω απο τον πυλωνα και μου εφαγαν περιπου 500τ.μ απο το οικοπεδο μου.Θα ηθελα να ρωτησω σε ποιον/οια γνωριζει να μου πει εαν ειναι νομιμο και εαν χρειαζετε να κινηθω νομμικα για αποζημιωση.Επισης θελω να προσθεσω οτι  σε αυτο το οικοπεδο υπαρχει θερμοκηπιο 1.5 στρεμματα  και στο μελλον θα ηθελα να το επκτηνω αλλα απο τι φενεται δεν θα μπορεσω! 
Σας ευχαριστω εκ των προτερων. ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα μου.

Δημοσ.

Θα πρέπει να ακολουθήσεις νομική οδό, θα χρειαστείς μηχανικό και δικηγόρο να σε καθοδηγήσουν. Η ΔΕΔΔΗΕ ασχολείται με το δίκτυο, η ΔΕΗ πλέον είναι πάροχος ενέργειας μόνο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggospat είπε

καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να μαθω σχετικα με τις απαλλοτρίωσεις οικοπεδων.
μεσα στο οικοπεδο μου εχω ενα πυλωνα μεταλικο υψηλης τασης εδω και 50 χρονια  και ειχε απαλλοτρίωθει το συγκεκριμενο σημειο  για να γινει ο πυλωνας..
πριν μερικους μηνες  ηρθαν απο μια υπηρεσια η δεη η δεδδηε δεν γνωριζω συγκεριμενα..Αρχισαν και εκαναν εργασιες και  σκαψιματα γυρω απο τον πυλωνα και μου εφαγαν περιπου 500τ.μ απο το οικοπεδο μου.Θα ηθελα να ρωτησω σε ποιον/οια γνωριζει να μου πει εαν ειναι νομιμο και εαν χρειαζετε να κινηθω νομμικα για αποζημιωση.Επισης θελω να προσθεσω οτι  σε αυτο το οικοπεδο υπαρχει θερμοκηπιο 1.5 στρεμματα  και στο μελλον θα ηθελα να το επκτηνω αλλα απο τι φενεται δεν θα μπορεσω! 
Σας ευχαριστω εκ των προτερων. ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα μου.

Ποσα τετραγωνικά είχαν απαλλοτριωθεί?

10 ?

Δημοσ.

Κοίταξε στο σχεδιάγραμμα / τοπογραφικό του οικοπέδου , και κοίτα πόσα τετραγωνικά ειναι η απαλλοτρίωση. Μπορείς και ηλεκτρονικά στο https://maps.gov.gr/gis/map/ , θα πλοηγηθείς στο χωράφι σου και στο κουτάκι που λεει "θελω να δω" θα βαλεις "γεωτεμάχια κτηματολογίου". Εκεί θα δείς και τι τετραγωνικά προβλέπονται για τον πυλώνα. Αλλα στα εντυπα σχέδια θα αναφερονται με ακριβεια τα τετραγωνικά.

Εαν το τοπογραφικό προβλέπει πχ 3τμ και τώρα εκμεταλλεύτηκαν πχ 10τμ , τότε θές δικηγόρο.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...