Ronnie1985 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αν και γενικά Live photo δε χρησιμοποιώ, το έχω μόνιμα στο off. Σήμερα σε μια βόλτα στην εξοχή έβγαλα φωτό ένα λουλούδι που μου άρεσε και πάνω του μια μέλισσα, και είπα να την κάνω live photo σε πολύ κοντινή λήψη (macro) Πηγαίνοντας μετά στο άλμπουμ και την άνοιξα, στη προεπισκόπηση ήταν μια χαρά φωτεινή και όπως έπρεπε. Πατώντας όμως μετά το δάχτυλο πάνω στη φωτο και κρατώντας το πατημένο για να "παίξει" τα 2-3 δευτερόλεπτα της live photo, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά "σκοτεινιασμενο" λες και δεν είχε ήλιο. Καμιά ιδέα γιατί το δείχνει ετσι; Όλες οι ρυθμίσεις στη κάμερα είναι default εκτός από το HDR στη καταγραφή βίντεο που το έχω Off λόγω του ότι περνάω βιντεάκια στο pc και δε θέλω να είναι HDR γιατί τα δείχνει μετά ξεθωριασμένα στην απλή οθόνη του υπολογιστή. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2024 από Ronnie1985
CheOnWeb Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, που έχω το Video HDR ενεργό. Υποθέτω ότι μόνο η key photo της live είναι HDR, οι υπόλοιπες όχι. Επίσης, το macro ή όχι, λογικά δεν παίζει ρόλο. Εγώ τράβηξα κανονική. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2024 από CheOnWeb 1
Ronnie1985 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Υποθέτω ότι μόνο η key photo της live είναι HDR, οι υπόλοιπες όχι. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, λογικά θα ισχύει αυτό που λες με την key photo. Είπα να ρωτήσω μήπως ήταν κάποια ρύθμιση αλλά προφανώς είναι normal συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα