Odysseas_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Γεια και χαρά σε όλους, θα ήθελα παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε κάποια παραλία για ελεύθερο καμπινγκ στο πήλιο που μπορω να στήσω τη σκηνη μου για 1-2 μέρες. Να έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο και να μπορω να παρκαρω καπου σχετικά κοντά (ας ειναι και 500-800 μετρα μακρια)
basilis_k6 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 τετοια εποχη λογικα ολες οι παραλιες που ειναι μακρια απο πολη θα ειναι κομπλε. βεβαια τετοια εποχη επισης η ανατολικη πλευρα θα ειναι λιγο αγρια. δες πρωτα αερα γιατι αν εχει, θα πρεπει να πας στις δυτικες. φακιστρα πχ ειναι μια χαρα και κοντα. λαμπινου, κομμος.. εχει παρα πολλες.
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε φακιστρα Ειχα παει πριν 20 χρονια. Αξιζε πολυ αλλα ηθελες μιση ωρα να κατεβεις Ακομα ετσι κατεβαινεις ?
janus5555 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2024 στις 1:38 ΜΜ, Odysseas_ είπε Γεια και χαρά σε όλους, θα ήθελα παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε κάποια παραλία για ελεύθερο καμπινγκ στο πήλιο που μπορω να στήσω τη σκηνη μου για 1-2 μέρες. Να έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο και να μπορω να παρκαρω καπου σχετικά κοντά (ας ειναι και 500-800 μετρα μακρια) Στις 14/4/2024 στις 1:53 ΜΜ, basilis_k6 είπε τετοια εποχη λογικα ολες οι παραλιες που ειναι μακρια απο πολη θα ειναι κομπλε. βεβαια τετοια εποχη επισης η ανατολικη πλευρα θα ειναι λιγο αγρια. δες πρωτα αερα γιατι αν εχει, θα πρεπει να πας στις δυτικες. φακιστρα πχ ειναι μια χαρα και κοντα. λαμπινου, κομμος.. εχει παρα πολλες. Όντως θα'ναι άδειες αυτή την περίοδο και (λογικά) δε θα παίζει θέμα με αστυνομία. Καλό θα είναι να επιβεβαιώσεις κάπως την κατάσταση της παραλίας στην οποία θα αποφασίσεις να πας. Πχ ο κομός πρέπει να έχει χαλάσει πολύ απ'τις καταιγίδες του σεπτεμβρίου, ομοίως και η φακίστρα που ούτως ή άλλως είχε αλλάξει πολύ τα τελευταία χρονιά, από τον ιανό ακόμα. 2 ώρες πριν, makiss8 είπε ξινοβρυση επισης ειναι ερημια αυτο το καιρο ξινόβρυση aka ποτιστικά πριν/μετά τον daniel.. Spoiler Επεξ/σία 15 Απριλίου 2024 από janus5555 1
makiss8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, janus5555 είπε Όντως θα'ναι άδειες αυτή την περίοδο και (λογικά) δε θα παίζει θέμα με αστυνομία. Καλό θα είναι να επιβεβαιώσεις κάπως την κατάσταση της παραλίας στην οποία θα αποφασίσεις να πας. Πχ ο κομός πρέπει να έχει χαλάσει πολύ απ'τις καταιγίδες του σεπτεμβρίου, ομοίως και η φακίστρα που ούτως ή άλλως είχε αλλάξει πολύ τα τελευταία χρονιά, από τον ιανό ακόμα. ξινόβρυση aka ποτιστικά πριν/μετά τον daniel.. Απόκρυψη περιεχομένων μαλιστα δεν ειχα εικονα, παει η παραλια..
basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Τετοια ζημια εκανε ο ντανιελ. Παλι καλα που πηγα πριν συμβει. Φακιστρα δεν θυμάμαι δυσκολη προσβαση αλλα εγώ γουσταρω ορειβασία οποτε μπορει να ειχε και δυσκολη απλα να το εχω διαγραψει τελειως απο τη μνημη μου.
ekrepali Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, janus5555 said: ξινόβρυση aka ποτιστικά πριν/μετά τον daniel.. Παρόμοια βόμβα και στο Χορευτό έχω ακούσει... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2024 από ekrepali
janus5555 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Τετοια ζημια εκανε ο ντανιελ. Παλι καλα που πηγα πριν συμβει. Φακιστρα δεν θυμάμαι δυσκολη προσβαση αλλα εγώ γουσταρω ορειβασία οποτε μπορει να ειχε και δυσκολη απλα να το εχω διαγραψει τελειως απο τη μνημη μου. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο αυτή η παραλία αλλά σίγουρα δε θυμάσαι καλά! Είναι ένας κλασσικός δύσκολος κατηφορικός δρόμος μέχρι να φτάσεις στο σημείο που αφήνεις το αμάξι, όπου ξεκινάς να κατεβαίνεις σκαλιά. Και δεν είναι που κατεβαίνεις περίπου 6 ορόφους σκαλιά, είναι που είναι μεγάλα. Και δεν είναι τόσο το κατέβασμα όσο το ανέβασμα μετά το μπάνιο μες στη ζέστη! Στα σοβαρά τώρα, η παραλία όπως είπα είχε αλλάξει από τον Ιανό ακόμα, είχε γίνει κάποια κατολίσθηση στο σημείο του καταρράκτη, κατέβασε τότε το βουνό, ο καταρράκτης- και η καβάντζα που υπήρχε από κάτω- είχαν χαλάσει και η παραλία μίκρυνε σε πλάτος. Όσον αφορά το κάμπινγκ πάντως, έχω ακούσει δύο φορές για επίθεση σε κατασκηνωτές και κλοπή, το μέρος είναι τόσο αποκλεισμένο που αν συμβεί κάτι δε βρίσκεις εύκολα βοήθεια. 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Παρόμοια βόμβα και στο Χορευτό έχω ακούσει... Οι φωτογραφίες και τα άρθρα περί αποκλεισμένων που βγήκαν τότε δείχνουν το σχετικό χάος που επικράτησε. Οι καταγίδες κατέβασαν πολλά μπάζα εδώ τα οποία είναι δύσκολο να απομακρυνθούν (κορμούς κτλ.) , ειλικρινά δε ξέρω τί εικόνα θα έχει το μέρος φέτος το καλοκαίρι. 1
makis225 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Η Φακιστρα επειδή πήγα προχθές ο δρόμος έχει χαλάσει και αφήνεις το αυτοκίνητο 500 μέτρα μακριά από ότι παλιά. Το μονοπάτι για την παραλία δεν έχει πρόβλημα. Το καλό είναι ότι η παραλία έχει γίνει σχεδόν διπλάσια απ' ότι ήταν πριν τις πλημμύρες. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2024 από makis225 3
adi32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, makis225 είπε Η Φακιστρα επειδή πήγα προχθές ο δρόμος έχει χαλάσει και αφήνεις το αυτοκίνητο 500 μέτρα μακριά από ότι παλιά. Το μονοπάτι για την παραλία δεν έχει πρόβλημα. Το καλό είναι ότι η παραλία έχει γίνει σχεδόν διπλάσια απ' ότι ήταν πριν τις πλημμύρες. Τετοια γαλαζοπρασινα νερα δεν εχω δει αλλου Μην πετυχεις μερα με κυμα μονο και κανεις αδικα καταβαση μιση ωρα στα κατσαβραχα
basilis_k6 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 47 λεπτά πριν, adi32 είπε Τετοια γαλαζοπρασινα νερα δεν εχω δει αλλου Μην πετυχεις μερα με κυμα μονο και κανεις αδικα καταβαση μιση ωρα στα κατσαβραχα σποράδες και ιονιο βρισκεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις