Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ' αρέσει το πόσοι υπάρχετε που λέτε να κάνει ζημιά στη λάμπα. Δείχνει το επίπεδο του λαού μας αν μη τι άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmy213 είπε

Μ' αρέσει το πόσοι υπάρχετε που λέτε να κάνει ζημιά στη λάμπα. Δείχνει το επίπεδο του λαού μας αν μη τι άλλο.

Βρε άνθρωπε, δημιουργήθηκε σοβαρο πρόβλημα εκεί που δεν υπήρχε πριν επειδή καποιος Εργολάβος? Νομοθέτης? Μηχανικός? Δήμαρχος? δεν σκέφτηκε τον πολίτη που τον πληρώνει πρώτα απολα, αλλά την μπίζνα της αντικατάστασης λαμπων. Ας την σπάσει και αφού βάλει μια λάμπα μόνος του με ένα φωτοκύτταρο που να φωτίζει τον δρόμο σωστά και ας είναι από την παροχή του στην τελική (για led λάμπα μιλάμε), ας τους πει να μην τολμήσουν να ασχοληθούνε αν είναι να δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που πάνε να φτιάξουν. Το επίπεδο του λαού σου προφανως είναι να χρειάζεσαι μεσάζοντες για το κάθετι και να δίνεις αξία στον κάθε αγράμματο δημαρχο/εργολάβο που κοιτάει πρωτίστως την τσέπη του και όχι το σπίτι σου. 6 σελίδες 60 post, η λάμπα θα είχε ήδη σπάσει, ο άνθρωπος θα κοιμόταν ήδη ήσυχος και εγώ θα χαζευα κάπου αλλού στο ινσομνια

• Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, takoulou said:

Καλησπερα.. Ετσι ειναι οι λαμπες παντου LED

IMG-e97fa5e6be0b9cb05b3f51f1ed682ffc-V.jpg

Kατ'αρχάς ο συμφορουμήτης έχει ποστάρει πως είναι η λάμπα απέναντι απ'το σπίτι του, καμία σχέση απ'αυτή που πόσταρες εσύ.

IMG_20240414_121309.jpg.2ab928bac126432bc47f1b022a563cfb.jpg.67293e0f678b8f03535658442bd18b47.jpg

Η συγκεκριμένη λοιπόν έχει καμιά 200ριά led, κι ειδικά αν μένεις σε ισόγειο είναι λες κι έχεις πάνω απ'το κεφάλι του το άστρο του Δαυίδ. Ζήτησα απ'τον φίλο μου να μου στείλει φωτογραφία... δες χάλι!

4.jpg.9bd2f731a66ba8c9842056f82f116aec.jpg

Και τέλοσπάντων αφού είσαι τόσο υπέρμαχος των συγκεκριμένων λαμπών αφού "έτσι είναι"... ε ζήτα απ'τον Δήμο να σου βάλει μία έξω απ'το δικό σου παράθυρο, να δεις τη γλύκα.

Αμα δεν έχετε εμπερία απ'το σπίτι σας ή από κάποιο φιλικό σπίτι... να πάρετε μια ιδέα πως μια λάμπα μπορεί να σου ταράξει το νευρικό σύστημα, δε μπορείτε να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος. Χαζεύει ο εγκέφαλος όταν είναι νύχτα κι αντί να χαλαρώσει, παίρνει εντολές πως είναι μέρα... λες κι έχει ήλιο!

Αυτό το πράγμα είναι ο ορισμός της φωτορύπανσης. Εγώ μια φορά πήγα να δω μπάλα σπίτι του, και πριν βγει το ημίχρονο με είχε πιάσει πονοκέφαλος απ'τη φωτεινότητα έξω, αλλά και απ'τις αντανακλάσεις στο δωμάτιο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο φωτιστικό στοιχείο βγάζει το ίδιο φως , το ότι είναι led δε σημαίνει ότι θα έχει και ίδια ένταση 

καμια σχεση το ενα εχει μια λωριδα led το αλλο απο ακρη σε ακρη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Kατ'αρχάς ο συμφορουμήτης έχει ποστάρει πως είναι η λάμπα απέναντι απ'το σπίτι του, καμία σχέση απ'αυτή που πόσταρες εσύ.

IMG_20240414_121309.jpg.2ab928bac126432bc47f1b022a563cfb.jpg.67293e0f678b8f03535658442bd18b47.jpg

Η συγκεκριμένη λοιπόν έχει καμιά 200ριά led, κι ειδικά αν μένεις σε ισόγειο είναι λες κι έχεις πάνω απ'το κεφάλι του το άστρο του Δαυίδ. Ζήτησα απ'τον φίλο μου να μου στείλει φωτογραφία... δες χάλι!

4.jpg.9bd2f731a66ba8c9842056f82f116aec.jpg

Και τέλοσπάντων αφού είσαι τόσο υπέρμαχος των συγκεκριμένων λαμπών αφού "έτσι είναι"... ε ζήτα απ'τον Δήμο να σου βάλει μία έξω απ'το δικό σου παράθυρο, να δεις τη γλύκα.

Αμα δεν έχετε εμπερία απ'το σπίτι σας ή από κάποιο φιλικό σπίτι... να πάρετε μια ιδέα πως μια λάμπα μπορεί να σου ταράξει το νευρικό σύστημα, δε μπορείτε να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος. Χαζεύει ο εγκέφαλος όταν είναι νύχτα κι αντί να χαλαρώσει, παίρνει εντολές πως είναι μέρα... λες κι έχει ήλιο!

Αυτό το πράγμα είναι ο ορισμός της φωτορύπανσης. Εγώ μια φορά πήγα να δω μπάλα σπίτι του, και πριν βγει το ημίχρονο με είχε πιάσει πονοκέφαλος απ'τη φωτεινότητα έξω, αλλά και απ'τις αντανακλάσεις στο δωμάτιο.

Φίλε δεν έχουν ιδέα.. εντάξει δεν τους κατηγορώ αλλά πραγματικά θα ήθελα να έχουν μια τέτοια εμπειρία για να νιώσουν... Κάτι αρχήν δεν θα μπορεί να δει έξω από το σπίτι του ο άνθρωπος θα κουβαλάει τσάντες και θα  πέφτει στους τοίχους πραγματικά όποιος νομίζει ότι είμαι υπερβολικός θα πρότεινα να βρει κάτι παρόμοιο και να προσπαθήσει να σταθεί εκει

2 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Ξέρεις ποιο είναι το επίπεδο του λαού μας; Αυτοί οι συνήθεις ύποπτοι του δημοσίου συμβασιούχοι εξωτερικοί συνεργάτες όσοι τέλος πάντων έχουν νταλαβερια με το δημόσιο και έβαλαν αυτό το έκτρωμα και ήξεραν πού και πόσο θα φέγγει και δεν τους νοιάζει αυτό ακριβώς είναι το επίπεδο μας ο σταρχιδισμος σε όλα τα επίπεδα και υπάρχει σε όλο το δημόσιο και τους συνεργάτες του... Αναρωτιέμαι θα υπάρχει καμία τέτοια λάμπα έξω από το σπίτι κάποιου υπεύθυνου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ελλάδα είμαστε, μέχρι να το πάρει απόφαση ο δήμος θα έχεις τρελαθεί. Χαρτιά επί χαρτιών, εκτός αν είσαι βύσμα. Αυτό το πράγμα δεν ενδείκνυται για κατοικημένη περιοχή 

Screenshot_20240416_070342_Samsung Internet.jpg

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...