stelanos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καλημέρα έχω πρόσφατα αποκτήσει ένα πρόγραμμα τηλεόρασης nova eon και έχω εγκαταστήσει στην τηλεόραση του σαλονιού μου η οποία ούτε καν smart είναι ούτε mpeg έχει όμως βλέπω τα πάντα απροβληματιστα , αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε είναι ότι.... έχω μία smart tv στο παιδικό δωμάτιο μία kydos όχι τίποτα ιδιαίτερο έχει προεγκατεστημένο το Netflix, prime video κτλ. μπορώ να εγκαταστήσω το nova app και πώς καθώς ότι απόπειρες και αν έχω κάνει μου γράφει ότι για λόγους ασφαλείας δεν είναι εγκατεστημένο το java επομένως δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εγκατάσταση από το store ,να σημειώσω εδώ ότι στο store μπαίνω μέσω browser. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό....αν γίνεται να εγκαταστήσω το Netflix στο box της eon.....αν το θέμα έχει ξαναμπεί παρακαλώ να μου δώσετε το λινκ και να διαγραφεί η ανάρτηση. Ευχαριστώ πολύ.
Λύση vangelis_k Δημοσ. 14 Απριλίου Λύση Δημοσ. 14 Απριλίου 23 ώρες πριν, stelanos είπε Καλημέρα έχω πρόσφατα αποκτήσει ένα πρόγραμμα τηλεόρασης nova eon και έχω εγκαταστήσει στην τηλεόραση του σαλονιού μου η οποία ούτε καν smart είναι ούτε mpeg έχει όμως βλέπω τα πάντα απροβληματιστα , αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε είναι ότι.... έχω μία smart tv στο παιδικό δωμάτιο μία kydos όχι τίποτα ιδιαίτερο έχει προεγκατεστημένο το Netflix, prime video κτλ. μπορώ να εγκαταστήσω το nova app και πώς καθώς ότι απόπειρες και αν έχω κάνει μου γράφει ότι για λόγους ασφαλείας δεν είναι εγκατεστημένο το java επομένως δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εγκατάσταση από το store ,να σημειώσω εδώ ότι στο store μπαίνω μέσω browser. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό....αν γίνεται να εγκαταστήσω το Netflix στο box της eon.....αν το θέμα έχει ξαναμπεί παρακαλώ να μου δώσετε το λινκ και να διαγραφεί η ανάρτηση. Ευχαριστώ πολύ. Αν δεν εχει app store η τηλεοραση και δεν υποστηριζει τη συγκεκριμενη εφαρμογη δεν υπαρχει τροπος να την εγκαταστησεις. Αν ο browser που εχει εγκατεστημενο το υποστηριζει ισως μπορεις να παρακολουθεις απο εκει. Ψαξε να βρεις πως μπορεις να δεις μεσω pc η laptop και εφαρμοσε το αναλογα. Netflix δεν υποστηριζει το μποξ.
manoskost Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 13/4/2024 στις 1:53 ΜΜ, stelanos είπε Καλημέρα έχω πρόσφατα αποκτήσει ένα πρόγραμμα τηλεόρασης nova eon και έχω εγκαταστήσει στην τηλεόραση του σαλονιού μου η οποία ούτε καν smart είναι ούτε mpeg έχει όμως βλέπω τα πάντα απροβληματιστα , αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε είναι ότι.... έχω μία smart tv στο παιδικό δωμάτιο μία kydos όχι τίποτα ιδιαίτερο έχει προεγκατεστημένο το Netflix, prime video κτλ. μπορώ να εγκαταστήσω το nova app και πώς καθώς ότι απόπειρες και αν έχω κάνει μου γράφει ότι για λόγους ασφαλείας δεν είναι εγκατεστημένο το java επομένως δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εγκατάσταση από το store ,να σημειώσω εδώ ότι στο store μπαίνω μέσω browser. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι χαζό....αν γίνεται να εγκαταστήσω το Netflix στο box της eon.....αν το θέμα έχει ξαναμπεί παρακαλώ να μου δώσετε το λινκ και να διαγραφεί η ανάρτηση. Ευχαριστώ πολύ. Αγόρασε ενα tvbox ή ενα stick android tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα