pcos Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2os Λογαριαμος 32.40! και θελαμε να ειναι 0! τι σκαμνια φαγαμε παλι θα τρεχουμε στο γερμανο δευτεριατικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 hour ago, pcos said: 2os Λογαριαμος 32.40! και θελαμε να ειναι 0! τι σκαμνια φαγαμε παλι θα τρεχουμε στο γερμανο δευτεριατικα! Περίεργο γιατί εμένα 2ος και 3ος ήρθαν μηδενικοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trismetr Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σήμερα μίλησα για την συγκεκριμένη προσφορά και λόγω σταθερού κατεβαίνει στα 16,20€ Οι δυο μήνες δωρεάν θα αφορούν τον 2ο και τον 3ο μήνα και ο 1ος λογαριασμός θα εκδοθεί 3-4 μέρες μετά την ενεργοποίηση του πακέτου με την αρχική τιμή... (έξυπνο έτσι;). Θεωρείς εσύ ότι αρχική τιμή είναι τα 16,20€ αλλά η αρχική τιμή είναι 36€ ή 32,40€ με την έκπτωση του cosmote one. Επίσης για 2 μήνες απεριόριστα data. Οπότε τι έχουμε; Σου λένε 2 μήνες δωρεάν πάγιο και σου τρώνε τον ένα. Δεν μου αρέσει να προσπαθούν να με "παραπλανήσουν" και φυσικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη οπότε μάλλον δεν θα το προχωρήσω. Μια χαρά είναι και το what's up. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Trismetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου καλημέρα, ξέρει κάποιος αν είναι ακόμα ενεργή η προσφορά αυτή? Κάλεσα σήμερα και μου έδωσαν τιμή πάνω από 25€ για το Gigamax 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα