Προς το περιεχόμενο

Προσφορά cosmote gigamax 20gb?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από soul_d,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου το είπε απο την αρχή ο εκπρόσωπος οτι το πρώτο πάγιο θα είναι 31€. 2ο και 3ο μηδενικά και μετά αρχίζουν τα 18αρια. Και μάλιστα ο πρώτος μήνας βλέπω οτι εχω απεριόριστα δεδομένα. Μου είχε έρθει και ένα μήνυμα ότι τους δυο πρώτους μήνες θα είναι απεριόριστα τα δεδομένα ( ίσως μόνο τον πρώτο μήνα, δεν θυμάμαι).

Επεξ/σία από vagosofron
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, Dennisbest είπε

Σε εμένα πάντως ο πωλητής το ανέφερε αρκετές φορές όταν κλείναμε τη συμφωνία.

κι εμένα μου ανέφερε η πωλήτρια ότι ο 1ος λογαριασμος θα είναι λίγο παραπάνω αλλά δεν μου διευκρίνισε ότι θα είναι βάσει των αρχικών τιμών. Ίσως και εγώ να μην το έπιασα, δεν ξέρω.

Εκανα και εγω την ιδια συνδεση σε προσφορα στα 18 ευρω και λογω σταθερου στα 16,20 ευρω.Μου ηρθε λογαριασμος στα 30,18ευρω.Πριν 5 λεπτα που μιλησα με αυτον που ειχε γινει η ολη συναλλαγη μου ειπε οτι ο πρωτος λογαριασμος ειναι παραπανω λογω αναλογιας και γινεται σε ολους.Και εννοειται οτι θα πρεπει να πληρωθει.Ο δευτερος και ο τριτος θα ειναι μηδενικος και απ τον τεταρτο και μετα θα διαμορφωθει στα 16,20.Ελπιζω να γινει οπως μου τα ειπε.

Αυτή η προσφορά στο what’s up app παίζει ; Δεν μου την εμφανίζει φαίνεται καλή προσφορά … παίζει κάνενα τηλέφωνο μήπως τη προλάβω και εγώ ;

2 minutes ago, Ninjis said:

Αυτή η προσφορά στο what’s up app παίζει ; Δεν μου την εμφανίζει φαίνεται καλή προσφορά … παίζει κάνενα τηλέφωνο μήπως τη προλάβω και εγώ ;

Όχι, μόνο αν σου εμφανιστεί στην εφαρμογή. Το ρώτησα αν μπορώ να το κάνω και για τη σύζυγο και μου είπε οτι γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, επανέρχομαι για να πω ότι όντως πλέον στις πληροφορίες του συμβολαίου δείχνει ότι το πρόγραμμα κοστίζει 0.00€ αυτή τη στιγμή (οι δύο μήνες δωρεάν που μας είπαν) και άρα μετά λογικά θα φανεί και η τελική τιμή των 18€.

Οπότε, όλα καλά 😅

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στο οποίο μου στείλανε και μένα για να δηλώσω ενδιαφέρον! Εάν κάποιος θέλει να επιστρέψει στο whats up μπορεί? Επίσης γνωρίζει κάποιος ότι σε περίπτωση που τελειώσει το 18μηνο της δέσμευσης θα αλλάξει η τιμή του προγράμματος ?έχει κάποια ενημέρωση από υπάλληλο? Γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω φοιτητικό αλλά σε περίπτωση που αλλάξει η τιμή μετα18 μήνες τι γίνεται?

45 minutes ago, efedros said:

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στο οποίο μου στείλανε και μένα για να δηλώσω ενδιαφέρον! Εάν κάποιος θέλει να επιστρέψει στο whats up μπορεί? Επίσης γνωρίζει κάποιος ότι σε περίπτωση που τελειώσει το 18μηνο της δέσμευσης θα αλλάξει η τιμή του προγράμματος ?έχει κάποια ενημέρωση από υπάλληλο? Γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω φοιτητικό αλλά σε περίπτωση που αλλάξει η τιμή μετα18 μήνες τι γίνεται?

Σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο εκπρόσωπος, μπορείς να το κάνεις ξανά what's up. Απλά το δικό μου ήταν προνομιακό και δεν θα μπορώ να το ξανακάνω. Φαντάζομαι εσύ φοιτητικό θα μπορείς. Για τα τιμολόγια 18 μήνες μετά, όπως είναι φυσικό δεν μπορουσε να απαντήσει γιατί δεν γνώριζε.

προσοχη οταν αλλαζετε προγραμμα-συμβολαιο κλπ να πατε αμεσως να μπλοκαρετε τα 5-ψηφια sms που σε χρεωνουν!

δεν ξερω για πιο λογο διατηρουν αυτην την "υπηρεσια"!

Καλησπέρα σε όλους.

Έκανα κι εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τέλη Μαΐου, ο 1ος λογαριασμός εκδόθηκε 39,70€!! Αιφνιδιάστηκα αρνητικά διότι δεν είχε αναφερθεί τίποτα σχετικό  από την υπάλληλο της εταιρείας.

Από τους φίλους που ήδη τρέχουν το πρόγραμμα τελικά ο 2ος και ο 3ος λογαριασμός ήρθαν όντως μηδενικοί και συνέχισαν με το 18αρι ή μήπως εμφανίστηκαν λογαριασμοί με διαφορετικές χρεώσεις?

Το ρωτάω αυτό διότι μέσα από τη διαχείριση του λογαριασμού μου από την εφαρμογή όχι μόνο δεν φαίνεται το μηδενικό υπόλοιπο για τον επόμενο λογαριασμό, αλλά μου εμφανίζει χρέωση 62,86€!! Τουλάχιστον να προλάβω να κάνω υπαναχώρηση γιατί αν δεν ισχύει μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία.

Να ενημερώσω ότι κι εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά με το αρμόδιο τμήμα της Cosmote και προφορικά με καθησύχασαν ότι η προσφορά ισχύει, όταν όμως ζήτησα την συγκεκριμένη υπάλληλο με την οποία κάναμε το συμβόλαιο δεν μπόρεσα να μιλήσω απευθείας μαζί της, αν και κατ' επανάληψη άφησα τα στοιχεία μου να με καλέσει πίσω.

Και γιατί δεν κάνατε το COSMOTE NEO με απεριόριστα λεπτά προς όλους 

10 + 10 GB δώρο από payzy και 2000 μηνύματα και αν έχετε έκπτωση ηλικίας κάτω από 25 πάει στα  17.10

και δεν έχει και καμμία δεύμευση 

38 minutes ago, ANAGNPANA said:

Και γιατί δεν κάνατε το COSMOTE NEO με απεριόριστα λεπτά προς όλους 

10 + 10 GB δώρο από payzy και 2000 μηνύματα και αν έχετε έκπτωση ηλικίας κάτω από 25 πάει στα  17.10

και δεν έχει και καμμία δεύμευση 

Γιατί κάποιοι δυστυχώς είμαστε άνω των 25 😭 και  απο ότι βλέπω τα ίδια προσφέρει το πρόγραμμα και δεν ασχολείσαι με φορτίσεις κάρτας, payzy κλπ κλπ ( κάτι που είχα βαρεθεί). Παρόλα αυτά, καλή η προσφορά που ανέφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...