pilotsf Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Εχω την παραπάνω κάρτα στο παραπάνω λειτουργικό. Με τους drivers που έρχονται σε CD παίζει μια χαρά αλλά ορισμένα προγράμματα (άν ξέρει κανείς, ειδικά το second life) μου λένε οτι είναι outdated. Κατέβασα τους καινούριους catalyst για win2k ελλείψει εξειδικευμένων για win2003, αλλα το σύστημα άρχισε να μου κάνει διάφορα κουφά του στυλ "βρήκα 15 unknown devices και τωρα θα σου σπάσω τα νεύρα ζητώντας σου drivers που φυσικά δεν θα έχεις μια και δεν ξέρω τι devices ειναι", και αλλα τινα. Η κάρτα δουλεύει κανονικά. Αφου μου εσπασε τα νεύρα, γύρισα στους παλιούς. Τι drivers να βάλω; Μήπως η επιλογή των catalyst για win2k δεν ήταν καλή για τα win2003? Εχει δοκιμάσει κανείς τίποτα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Άν ψάξεις λίγο στο web site της ati θα δεις πως λέει ότι για οδηγούς καρτών γραφικών για τα Windows Server 2003 έχει αναλάβει η Microsoft. Με την σειρά μου θα σου πω ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα όσα software tweaks στα Win2003 και να κάνεις (από προσωπικής πείρας με Ati Radeon 9700pro και Win2003 Server) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Hmm, egw pantws eixa valei h tous 4.3 h tous 4.7 (de thymamai akrivws ) se 2k3 server kai paizane mia xara. Dystyxws omws, de borw na pw to idio kai gia tous drivers ths creative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Οι omegacornet driver(http://www.omegacorner.com) παιζουν άψογα σε αυτό το λειτουργικό από προσωπική εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unre@l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 gia tin 9700 pou exo.. apo tin ekdosi 3.6 eos 4.6 gia XP(autes exo dokimasei) pezoun oles! vevea merikes ap autes ekanan ekna mikro kolimataki sto startup ton windows kati deuterolepta.. h 4.6 pou exo tora einai mia xara! malista stin egkatastasi ton 4.5 mou egrafe "win2003 drivers setup" les kai itan fiagmenoi gia windows 2003. eno ola ta alla drivers lene winXP drivers setup... auta.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javanidhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Γενικα προτιμηστε drivers για XP στα 2003 και οχι Win2000. Τα 2003 ειναι συγγενικα στα XP και οχι στα 2000.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Παιδιά: 1ον) Υπάρχει Guide για τα Windows 2003 Server Series , στο section λειτουργικά συστήματα. 2ον) Για ATi βάζουμε τους Catalyst v4.6 , 4.7 , ή τους τελευταίους Omega. "gia tous drivers ths creative" Αν έχεις το πρόβλημα που δημιουργούν οι drivers των Audigy 1 / 2 / 2 ZS , απλά αφού εγκαταστήσεις τους Drivers , και πρωτού κάνεις restart όπως σου ζητάνε , πήγαινε: Start -> Run -> msconfig Στο τελευταίο tab ( Startup ) , απενεργοποίησε το ChkColor. "Κατέβασα τους καινούριους catalyst για win2k ελλείψει εξειδικευμένων για win2003, αλλα το σύστημα άρχισε να μου κάνει διάφορα κουφά του στυλ "βρήκα 15 unknown devices και τωρα θα σου σπάσω τα νεύρα ζητώντας σου drivers που φυσικά δεν θα έχεις μια και δεν ξέρω τι devices ειναι", και αλλα τινα. Η κάρτα δουλεύει κανονικά." Αυτό με τις 15 άγνωστες συσκευές δεν είναι θέμα που προκύπτει από τους drivers της κάρτας γραφικών. Κάτι άλλο είναι. Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Υ.Γ. Αν έχετε nFORCE 2 motherboard , και κάρτα γραφικών ATi , θα έχετε μια πτώση επιδόσεων στα Windows 2003. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 "gia tous drivers ths creative"Αν έχεις το πρόβλημα που δημιουργούν οι drivers των Audigy 1 / 2 / 2 ZS , απλά αφού εγκαταστήσεις τους Drivers , και πρωτού κάνεις restart όπως σου ζητάνε , πήγαινε: Start -> Run -> msconfig Στο τελευταίο tab ( Startup ) , απενεργοποίησε το ChkColor. Ta eixa parei svarna ola osa fortonoun mazi me ta win, eixa katalhxei sto sygekrimeno alla opote to apenergopoiousa den borousa na xrhsimopoihsw katholou ta apps ths creative, opote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 "Ta eixa parei svarna ola osa fortonoun mazi me ta win, eixa katalhxei sto sygekrimeno alla opote to apenergopoiousa den borousa na xrhsimopoihsw katholou ta apps ths creative, opote..." Ποιά apps δεν σου δουλεύουν ? Ποιά έκδοση των Drivers έχεις? Ποιά ακριβώς κάρτα? Γιατί εμένα όλα είναι ok. Υ.Γ. Ελπίζω να απενεργοποίησες μόνο το ChkColor.exe , και όχι και τα άλλα. Επίσης φαντάζομαι είχες τσεκάρει το Sound Card Hardware Acceleration στο DxDiag. Αν το ψάχνεις ακόμα το "ζήτημα" , άνοιξε ένα νέο thread , και δώσε και παραπάνω λεπτομέρειες όσον αφορά το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.