Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft προσπαθεί να πείσει τους χρήστες των Windows 10 να αναβαθμίσουν με full screen μηνύματα

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, octa είπε

Παρόλα αυτά κάποιοι περίεργοι χρησιμοποιούν windows.

Αυτοί οι περίεργοι χρήστες των windows! 🤣🤣

"The thing with Linux is that the developers themselves are actually customers too: that has always been an important part of Linux". (Linus Torvalds)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 minutes ago, Petros Electron said:

Αυτοί οι περίεργοι χρήστες των windows! 🤣🤣

"The thing with Linux is that the developers themselves are actually customers too: that has always been an important part of Linux". (Linus Torvalds)

Το συγκεκριμένο ήταν απάντηση στην ερώτηση για το πώς συντηρείται το μοντέλο του open source:

What happens if the dividing line becomes sharp - if users stop contributing. If a Windows-95-type Linux became available, with similar levels of "ease of use" and a clear division between end-users - customers - and developer-producers, couldn't the proportion of users active in aiding the development process - by contributing bug-reports, say - become too small to make the Linux development model worthwhile?

Μιας και πιάσαμε τα quotes του Linus 🙂:

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.

Αλλά είναι και πιο αστείος ο μπαγάσας:

When you say 'I wrote a program that crashed Windows, people just stare at you blankly and say 'Hey, I got those with the system, for free.

• Like 1

Το να σε υποχρεώνει θες δεν θες αναβαθμίσεις στα Win11 στο δικό σου pc δεν είναι καλό σημάδι. Από πότε τα Windows για να τρέξουν θέλουν νέο hardware λες και είναι games δεν το καταλαβαίνω. Φανταστείτε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αυτό το παράδειγμα εκτός του Linux. Από ότι φαίνεται εκτός από περισσότερα κέρδη που θέλει η MS πρέπει να είναι και "βαρύ" το νέο λειτουργικό και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν καταφέρει να το επιβάλλει αυτό η MS τότε πιστεύω ότι η ίδια τακτική θα συνεχιστεί και στα μελλοντικά windows.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε, μόλις θυμήθηκα ότι τα Windows 10 θα ήταν το τελευταίο λειτουργικό που θα αναβαθμίζονταν αιώνια... Έχω καιρό να ενημερωθώ, απέκλινε τελικά για πρώτη φορά ο κολοσσός απο τις υποσχέσεις του; 

Εν τέλει έχουν καταλήξει σαν τον βοσκό. Ότι και να λένε, ότι και να ανακοινώνουν πλέον, είναι ψευδές και αδιάφορο. Παλιότερα ένα λειτουργικό γουστάραμε να το εξερευνούμε. Τώρα πλέον κυνηγάμε να μην θεωρούμαστε θύματα και πρόβατα προς άρμεγμα...

Επεξ/σία από TheBus
  • Like 4

Εφόσον το PC / Laptop του καθενός, δεν υποστηρίζει τα 11, τι να κάνει; :D Το να του λες αναβάθμισε σε 11, είναι καλύτερα! Είναι σαν να λές σε κάποιον με Fiat...Πάρε μια Ferrari! Μην κάθεσαι με το Fiat...

35 λεπτά πριν, TheBus είπε

Κάτσε, μόλις θυμήθηκα ότι τα Windows 10 θα ήταν το τελευταίο λειτουργικό που θα αναβαθμίζονταν αιώνια... Έχω καιρό να ενημερωθώ, απέκλινε τελικά για πρώτη φορά ο κολοσσός απο τις υποσχέσεις του; 

Εν τέλει έχουν καταλήξει σαν τον βοσκό. Ότι και να λένε, ότι και να ανακοινώνουν πλέον, είναι ψευδές και αδιάφορο. Παλιότερα ένα λειτουργικό γουστάραμε να το εξερευνούμε. Τώρα πλέον κυνηγάμε να μην θεωρούμαστε θύματα και πρόβατα προς άρμεγμα...

Οχι δεν άλλαξε τις υποσχέσεις του. Δωρεάν κάνεις την αναβάθμιση.

2 hours ago, octa said:

Είναι άχρηστα τα windows, απορώ γιατί το χρησιμοποιούν.

Τα linux είναι δωρεάν, έχουν καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη γκάμα από λειτουργίες, χωρίς χρήση drivers, με ανοιχτό office, χωρίς ιούς και, και.

Το δημόσιο εν έτη 24 βάζει λεφτά στην τσέπη του Gates. 

Είμαστε κι εμείς που χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προγράμματα που δεν υπάρχουν σε linux.

Μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να κάνεις αντιστοίχηση σε προγράμματα του linux, δεν είναι ποτέ τα ίδια.

Έχουν γίνει πολλά τέτοια threads και πάντα καταλήγουμε στα ίδια, κανένας λινουξάκιας δεν πείθεται να πάει σε windows και κανένας χρήστης windows δεν πάει σε linux.

Τσάμπα σάλιο μην σπαταλάμε πάλι.

• Like 1
  • Thanks 3

3 ώρες πριν, octa είπε

Είναι άχρηστα τα windows, απορώ γιατί το χρησιμοποιούν.

Τα linux είναι δωρεάν, έχουν καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη γκάμα από λειτουργίες, χωρίς χρήση drivers, με ανοιχτό office, χωρίς ιούς και, και.

Το δημόσιο εν έτη 24 βάζει λεφτά στην τσέπη του Gates. 

games

η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών (γνώμη μου) χρησιμοποιεί το pc για τα games οπότε δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για μετάβαση στα 11 , όσο για την υποτιθέμενη ασφάλεια των windows (εδώ γελάμε) όλοι μας έχουμε κάποιο internet security progs

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, takis1975 είπε

win 11 σε οποιοδήποτε υπολογιστη η καλύτερη λυση. Εύκολα και απλα!!!!!!!!!

Όσοι περίμεναν τα Windows 12 φέτος θ' απαγοητευτούν καθώς ο Satya Nadella έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του.

https://unboxholics.com/news/tech/112128-argoun-telika-ta-windows-12-ta-neotera-gia-tin-kykloforia-tous

Επεξ/σία από jcnstd100

5 ώρες πριν, zodiacskipper είπε

Εμένα στα XP πάντως δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση 😁

Εμένα πάντως στον 386 μου έβγαλε μήνυμα στα Windows 3.1 ότι δεν είναι συμβατό το σύστημα ή κάτι τέτοιο. Διάβασα ότι ίσως χρειάζομαι αναβάθμιση bios… θα κάνω και θα ξαναδοκιμασω…

5 ώρες πριν, markos9 είπε

Ούτε κι εμένα, στα 95. 

Λες να υπάρχει πάλι, κάνα πρόβλημα με τις ενημερώσεις; 

Παιδιά! Πώς μπορώ από 95 να πάω σε 11; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Αναβάθμιση Bios και μάλλον θα είσαι εντάξει.

5 ώρες πριν, highpriest είπε

Όσοι έχουν παλιότερους υπολογιστές που δεν μπορούν να τρέξουν windows 11, αλλά θέλουν να βρίσκονται σε ένα ενημερωμένο και σύγχρονο σύστημα χωρίς κενά ασφαλείας, ίσως μετά το τέλος της υποστήριξης να θελήσουν να δοκιμάσουν και κάτι εναλλακτικό, όπως μια έκδοση Linux, ή αν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή κατα 99% για ιντερνετ, το Chrome OS.

(Είχα κάπου ένα πεταμένο Thinkpad R50 του 2004;2005; Κάπου εκει. Με το που έγινε διαθέσιμο το chrome os για εγκατάσταση σε οποιονδήποτε υπολογιστή, του πέταξα έναν σκληρό πάνω και ο υπολογιστής πήρε καινούρια ζωή. Μιλάμε για μοντέλο με 4GB ram -τεχνολογίας και ταχύτητας χελώνας για σημερινά δεδομένα-  και 1.5Ghz core 2 duo επεξεργαστή! Μέχρι κινητά 5ετίας έχουν καλύτερα specs απο αυτόν!😆)

Γιατί βρε παιδιά το κάνετε αυτό; Είστε σε κάποιου είδους ιερή σταυροφορία για την εξάπλωση του Linux;…

Και μένα μου αρέσουν τα Linux, αλλά οποίος θέλει θα τα βάλει. Αυτό είναι το θέμα για το πρήξιμο της MS… Ας μείνουμε εκεί…

4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Προσωπικά μου αρέσει ο Edge αλλά και πάλι θα έπρεπε να είναι επιλογή μου και όχι να σε πρήζει συνέχεια σε βαθμό να θες να πετάξεις το λαπτοπ από το παράθυρο. Αν το ζήταγε μόνο μια φορά θα ήταν οκ. Αν είσαι σε Chrome όντως είναι καλύτερος (είδικά στην διαχείρηση μνήμης) αλλά αν θες Firefox, Brave κοκ προφάνως ξέρεις τι θες.

σ.σ. Δυστυχώς τα περισσότερα Business SW έιναι σύμβατα με Chrome, Edge και Safari (όχι πάντα). Σε άλλους browser δεν σου κάνουν support και δεν τους υποστηρίζουν επίσημα. Ακόμα και αν δουλεύει η εφαρμογή είναι με δική σου ευθήνη για πιθανα Bugs/δυσλειτουργείες. 

Δεν το έθεσα έτσι. Είτε σου αρέσει, είτε όχι τον προβάλει με αθεμητο τρόπο κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει μελλοντικά…

• Like 1

59 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εχουν αναβαθμισει οι χρηστες microsoft, εχουν παει στα mac!

Από τη πρώτη μέρα που χρησιμοποίησα macOS Leopard το 2008 παραμένω ένας συνεπέστατος mac user.

38 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Εμένα πάντως στον 386 μου έβγαλε μήνυμα στα Windows 3.1 ότι δεν είναι συμβατό το σύστημα ή κάτι τέτοιο. Διάβασα ότι ίσως χρειάζομαι αναβάθμιση bios… θα κάνω και θα ξαναδοκιμασω…

Μάλλον θα χρειαστεί ν' αγοράσεις καινούργιο υπολογιστή.

• Like 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, Volga είπε

Οχι δεν άλλαξε τις υποσχέσεις του. Δωρεάν κάνεις την αναβάθμιση.

Έστω ότι έχεις καλύτερη άποψη από εμένα. 

Βάλε όλες τις "εκδοσεις" windows στη σειρά, ας το απλοποιήσουμε, ας αναφερθούμε στα πιο πρόσφατα, win7 σε win8, win8 σε win10, win10 σε win11, και δώσε μου να καταλάβω, αν όλες αυτές οι μεταβάσεις είναι αναβαθμίσεις ή καινούρια λειτουργικά, και αν διαφοροποιούνται, γιατί διαφοροποιούνται. Επειδή το δίνει δωρεάν, δεν μετράει για επιχείρημα, αυτό είναι μαρκετινγκ, τα τεχνικά ενδέχεται να καταστήσουν αναβάθμιση ή όχι την κάθε σύγκριση.

• Like 1

11 λεπτά πριν, jcnstd100 είπε

Μάλλον θα χρειαστεί ν' αγοράσεις καινούργιο υπολογιστή.

Τον είχα πάρει 600.000 δρχ αν δε βγάλει τα λεφτά του δεν το αλλάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...