Odyss3us Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ovidius80 said: Kαι φυσικά η μπάλα στην κερκίδα. fyi την μπαλα στην κερκιδα την πεταξες εσυ οταν για ακομα μια φορα δεν ειχες απαντηση και απο ολο αυτο επελεξες να απαντησεις στο πιο αδιαφορο: Quote για να το τελειωνουμε με το tweaking εγω στα 7αρια χρησιμοποιουσα το Windows 7 Tweaker, μετα το Windows 8 Tweaker, για τα 10/11 βγηκε το Windows 5 Ultimate Tweaker, υποθεση 5 λεπτων ανοιγεις παραλληλα ενα 2ο μηχανημα ή κρατας screenshot, αντιγραφεις τα settings απο εκει κανεις apply και ξεμπερδεψες, υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα προγραμματα, απορω γιατι επιμενεις και καθεσαι και γραφεις τοσες σελιδες για υποθεση 5 λεπτων.. τοσος πονος ποια; για το UI οτι ειχα να πω το ειπα ηδη, γιατι η Ms δεν αλλαζει το interface στους server.. σε ποιους απευθυνονται τα Server? στον απλο χρηστη; ειναι ανταγωνιστικο προιον; προφανως για καποιο ανεξηγητο λογο σκεφτεσαι εντελως αναποδα, θες να εισαι πνευμα αντιλογιας, επαναστατης χωρις αιτια κλπ. οκ 1 hour ago, ovidius80 said: Έχω βάλει linux μετά από τον πρώτο μήνα που πέρασα με τα Windows 10. μαρτυρας κι εσυ, το αφησες το καλυτερο για το τελος, αναγκαστηκες να βαλεις linux μετα τα Windows 10, ενω παραλληλα κατα τα λεγομενα σου παιδευσαι με custom windows iso να αναστησεις μηχανηματα με C2duo &2Gb ram, ενταξει.. μας επεισες.. ενα περιεργο πραγμα ολα τα 2πυρηνα Pc 15ετιας μεχρι αυστηρως 2Gb (ουτε 1mb παραπανω) εχουν μαζευτει σε λινουξαδες για flexing και στησιμο προικας, εντωμεταξυ 2gb ram ουτε τα κινητα δεν εχουν πλεον.. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBus Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 16/4/2024 στις 7:35 ΜΜ, Volga είπε Υπάρχει μια "γενική" παραπληροφόρηση χαλασμένου τηλεφώνου από τις μεταφράσεις σε κάθε site... Αυτό που είπε η Microsoft είναι οτι απο την τοτε έκδοση και μετά όλα θα βγαίνουν σε αναβαθμίσεις και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει λειτουργικό κάποιος. ΚΑΙ ΑΥΤΟ κάνει ως ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δεν εχω καταλαβει το λογο της γκρινιας. Πχ αν δηλαδή δεν στα έλεγε 11 αλλά σκέτα Windows θα ένιωθες καλύτερα ως πελάτης; Το οτι τα ονομάτισε ειναι το πρόβλημα; Γιατί στην πράξη οντως. απο τα 7 έχουμε καταλήξει στα 11 χωρίς φράγκο ενδιάμεσα. Προσωπικά έχω άλλα κριτήρια από το "δωρεάν" που αποδέχεσαι με χαμόγελα μέχρι και με τα αυτιά... Βιοπορίζομαι στο χώρο, και τα εργαλεία μου τα θέλω επαγγελματικά, δεν με ενδιαφέρει το δωρεάν. Εκτιμώ ότι "δεν έχεις καταλάβει το λόγο της γκρίνιας" γιατί δεν σχετίζεσαι με το χώρο επαγγελματικά. Για παιχνίδια καλά είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 10 ώρες πριν, TheBus είπε Προσωπικά έχω άλλα κριτήρια από το "δωρεάν" που αποδέχεσαι με χαμόγελα μέχρι και με τα αυτιά... Βιοπορίζομαι στο χώρο, και τα εργαλεία μου τα θέλω επαγγελματικά, δεν με ενδιαφέρει το δωρεάν. Εκτιμώ ότι "δεν έχεις καταλάβει το λόγο της γκρίνιας" γιατί δεν σχετίζεσαι με το χώρο επαγγελματικά. Για παιχνίδια καλά είναι.... Πας ομως παλι αλλου για αλλου τη συζήτηση. Που κολλάει το τι προτιμάς εσυ και εγώ; (το οποιο εννοείται οτι βασίζεται πάνω στις υποκειμενικές αναγκες, προτιμήσεις κλπ του καθενός). Εγραψες αυτό: "Κάτσε, μόλις θυμήθηκα ότι τα Windows 10 θα ήταν το τελευταίο λειτουργικό που θα αναβαθμίζονταν αιώνια... Έχω καιρό να ενημερωθώ, απέκλινε τελικά για πρώτη φορά ο κολοσσός απο τις υποσχέσεις του; Εν τέλει έχουν καταλήξει σαν τον βοσκό. Ότι και να λένε, ότι και να ανακοινώνουν πλέον, είναι ψευδές και αδιάφορο." Και σου απάντησα απλώς οτι είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ. Αν γενικά τώρα δεν εννοούσες αυτό που σου έβαλα σε παράθεση (που ο ίδιος έγραψες), και εννοούσες αυτό που γραφεις τώρα οκ. ΥΓ: Τωρα το αν σχετιζομαι με το χώρο επαγγελματικά, φυσικά δεν μπορείς να το γνωρίζεις από ένα ψευδώνυμο και ένα avatar. Οποτε καλό ειναι να μην κάνουμε υποθέσεις για το ποιος ειναι τι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Στις 16/4/2024 στις 7:35 ΜΜ, Volga είπε Γιατί στην πράξη οντως. απο τα 7 έχουμε καταλήξει στα 11 χωρίς φράγκο ενδιάμεσα. Κανεις δεν ειναι φιλανθρωπος και καλος Σαμαρειτης να δινει κατι τζαμπα Φραγκα και παρα πολλα εχουμε δωσει σε hardware αλλιως δε θα μπορεις να ανοιξεις ουτε το youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, adi32 said: Κανεις δεν ειναι φιλανθρωπος και καλος Σαμαρειτης να δινει κατι τζαμπα Φραγκα και παρα πολλα εχουμε δωσει σε hardware αλλιως δε θα μπορεις να ανοιξεις ουτε το youtube η Apple επισης δινει τζαμπα και αναβαθμιζει το λειτουργικο στα δικα της συστηματα και αυτη σε ενα οριζοντα 10ετιας η καθε εταιρεια θελει να κραταει τους χρηστες στο δικο της οικοσυστημα ακομα και με δωρεαν αναβαθμισεις, το λειτουργικο ηταν παντα το μεσο που οδηγουσε σε αλλα προιοντα και υπηρεσιες, γιαυτο η Microsoft επι δεκαετιες εκανε και κανει ακομα τα στραβα ματια στις πειρατικες κοπιες και στην ευκολη παρακαμψη των περιορισμων που η ιδια θετει.. ειναι αλλο πραγμα η κατανοηση αυτης της απλης συνθηκης και αλλο να πλαθουμε φανταστικα σεναρια συνωμοσιας Επεξ/σία 18 Απριλίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBus Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Στις 16/4/2024 στις 7:35 ΜΜ, Volga είπε Υπάρχει μια "γενική" παραπληροφόρηση χαλασμένου τηλεφώνου από τις μεταφράσεις σε κάθε site... Αυτό που είπε η Microsoft είναι οτι απο την τοτε έκδοση και μετά όλα θα βγαίνουν σε αναβαθμίσεις και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει λειτουργικό κάποιος. ΚΑΙ ΑΥΤΟ κάνει ως ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δεν εχω καταλαβει το λογο της γκρινιας. Πχ αν δηλαδή δεν στα έλεγε 11 αλλά σκέτα Windows θα ένιωθες καλύτερα ως πελάτης; Το οτι τα ονομάτισε ειναι το πρόβλημα; Γιατί στην πράξη οντως. απο τα 7 έχουμε καταλήξει στα 11 χωρίς φράγκο ενδιάμεσα. Στις 18/4/2024 στις 10:01 ΠΜ, Volga είπε Πας ομως παλι αλλου για αλλου τη συζήτηση. Που κολλάει το τι προτιμάς εσυ και εγώ; (το οποιο εννοείται οτι βασίζεται πάνω στις υποκειμενικές αναγκες, προτιμήσεις κλπ του καθενός). Εγραψες αυτό: "Κάτσε, μόλις θυμήθηκα ότι τα Windows 10 θα ήταν το τελευταίο λειτουργικό που θα αναβαθμίζονταν αιώνια... Έχω καιρό να ενημερωθώ, απέκλινε τελικά για πρώτη φορά ο κολοσσός απο τις υποσχέσεις του; Εν τέλει έχουν καταλήξει σαν τον βοσκό. Ότι και να λένε, ότι και να ανακοινώνουν πλέον, είναι ψευδές και αδιάφορο." Και σου απάντησα απλώς οτι είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ. Αν γενικά τώρα δεν εννοούσες αυτό που σου έβαλα σε παράθεση (που ο ίδιος έγραψες), και εννοούσες αυτό που γραφεις τώρα οκ. ΥΓ: Τωρα το αν σχετιζομαι με το χώρο επαγγελματικά, φυσικά δεν μπορείς να το γνωρίζεις από ένα ψευδώνυμο και ένα avatar. Οποτε καλό ειναι να μην κάνουμε υποθέσεις για το ποιος ειναι τι. Το "ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ" σε έναν χώρο flame είναι μια περίεργη έκφραση. Μου θυμίζει ένα ρητό για το ποιος είναι ο σίγουρος εκεί έξω... Μακρυά από εμάς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα