Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Με ενδιαφέρει να αγοράσω παλαιότερα Macbook (M1 και μετά), με BTO, δηλαδή 16GB RAM και 1 ΤΒ SSD. Γνωρίζετε κάποιο stockαντίζικο; Είτε σφραγισμένα, είτε ανοιχτά αλλά με εγγύηση.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αναγκαστικα κανε αναζητηση σε καποιο ευρωπαικο amazon de / it / fr δινουν λογικά κ εγγυηση αλλα εχουν σε στοκ αρκετα configuration/μεγαλυτερη ποικιλία. Ελλαδα ειναι πιο περιορισμενα αυτα που ερχονται σε στοκ κ ειδικα σε παλαιοτερα με Μ1 ειναι οτι εχει απομείνει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/4/2024 στις 11:00 ΜΜ, S2Katana είπε

Ναι αυτό ξέρω και εγώ. Για αυτό είπα από Ελλάδα. 

...δεν είναι τίποτα η ενεργοποίηση του VIES

Δες για περισσότερη ποικιλία από εκεί που έχουν προαναφέρει...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sherlock_7 said:

Για αγορά καινούριου iMac να εμπιστευτούμε την istorm; Είναι εντάξει στις παραδόσεις τους;

Εγώ τους έχω προτιμήσει πολλές φορες. Και σε επίπεδο service καλοί ήταν. 

Δημοσ.

παιδια γενικα γνωριζει κανεις τι επικρατει αυτην την στιγμη με τα macbook air m3?  εχω κανει παραγγελια καμια βδομαδα isorm δεν εχουν διαθεσιμα και δεν ξερουν ποτε θα ερθουν.  θα περιμενω οσο το κινητο ή υπαρχει ροη γενικα ?

Δημοσ.
Στις 16/4/2024 στις 11:29 ΜΜ, S2Katana είπε

Εγώ τους έχω προτιμήσει πολλές φορες. Και σε επίπεδο service καλοί ήταν. 

Τελικά προτίμησα iSystem που είχαν έτοιμα BTO. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stefanosnik είπε

παιδια γενικα γνωριζει κανεις τι επικρατει αυτην την στιγμη με τα macbook air m3?  εχω κανει παραγγελια καμια βδομαδα isorm δεν εχουν διαθεσιμα και δεν ξερουν ποτε θα ερθουν.  θα περιμενω οσο το κινητο ή υπαρχει ροη γενικα ?

Τι specs θελεις? Το εχεις πληρωσει?

Εχω παραλαβει εδω και σχεδον 2 εβδομαδες Air M3 15" 16/512 Space grey απο i-system.. Παραγγελια αρχες του μηνα. Μιλα μαζι τους μηπως περιμενουν κομματια. Εγω ετσι μιλησα πριν βαλω παραγγελια και οτι μου ειπαν, αυτο ακριβως εγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...