Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να πάρω ένα κινητό γύρω στα 1000 και θέλω να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα. Τα samsung έχω δει s24 και S24+. Υπάρχει κατι καλύτερο? Τι μου προτείνετε? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αμα θες την καλυτερη καμερα ξεχνας τα βασικα μοντελα της Samsung και βλεπεις μονο το Ultra, σε αυτο το budget χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια πιστευω το Huawei Mate 60 Pro ( review ) σε καμερα, αλλα δεν υπαρχουν google play services

Αλλιως Κοιτας Google Pixel 7 pro, 8, 8 pro αναλογως τι θελεις να ξοδεψεις

• Like 1
Δημοσ.

Είναι για την αδερφη μου και δεν την αρέσει καθόλου pixel και mate 60. Το S24 ultra απίστευτο αλλά πάει ακριβά αρκετά 😕

Καποια άλλη επιλογή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....Honor Magic 6 Pro (μόνοι αντίπαλοι τα Mate 60 Pro+ και Oppo Find X7 Ultra). Πουλάει απευθείας σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες (honor.com/global...κ σε συνεργαζόμενα καταστήματα/αλυσίδες, ορισμένα εκ των οποίων υποστηρίζουν shipping ενός ΕΟΧ -  στο .de και .it  παίζει ένα καλό drop: 999,90€ κωδικοί: ACA300M6P και ΑΒΜ6Ρ100 αντίστοιχα) ...αν έχεις γνωστό/φίλο/συγγενή κλπ, αλλιώς post-forward η Amazon.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioakim100 είπε

Είναι για την αδερφη μου και δεν την αρέσει καθόλου pixel και mate 60. Το S24 ultra απίστευτο αλλά πάει ακριβά αρκετά 😕

Καποια άλλη επιλογή? 

αν μιλαμε για android και την καλυτερη καμερα μονο pixel kai huawei ως προς τις συσκευες που κοστιζουν μεχρι 800

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, ioakim100 said:

Καποια άλλη επιλογή? 

S23 Ultra αλλιως OnePlus 12 (Review εναστια σε S24 Ultra )

• Like 1
Δημοσ.
On 12/04/2024 at 17:08, emp87 said:

pixel 8 pro apo jmctech και δεν χρειαζεται να δωσεις περισσοτερα

αξιόπιστο κατάστημα? φτάνει ποτέ η παραγγελία?

Δημοσ.

Εάν δεν την ενδιαφέρουν google services χωρίς δεύτερη σκέψη P60 Pro.

Εάν θέλει τοτε εφόσον δεν της αρέσουν τα pixel, το Honor Magic 5 Pro και iPhone 15 Pro. Σε iPhone από σειρά 13 pro και μετά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Payne83 είπε

Εάν δεν την ενδιαφέρουν google services χωρίς δεύτερη σκέψη P60 Pro.

Εάν θέλει τοτε εφόσον δεν της αρέσουν τα pixel, το Honor Magic 5 Pro και iPhone 15 Pro. Σε iPhone από σειρά 13 pro και μετά.

Δεν θέλει κανένα. Της είπα για s23 ultra ή S24+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...