oraiustepe Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Όπως βλέπετε στην εικόνα η function επιστρέφει το sensitive_data (column_name, column data, κ.λ.π.) και το sensitive_columns (δηλαδή μόνο το column_name). Αυτές οι στήλες είναι στήλες ευαίσθητων δεδομένων από ένα imported csv Και η επιλογή γίνεται μέσω μιας άλλης function. Αυτό που θέλω είναι να κάνω Parse αυτές τις στήλες (sensitive_columns variable) στο swagger ui μέσω του swagger.json αρχείου και συγκεκριμένα στο section enum. Θέλω συγκεκριμένα στο section enum επείδη θέλω ο χρήστης να επιλέγει από ενα dropdown menu τις ευαίσθητες στήλες που θέλει για να τις κάνω κάτι άλλο μετά. Γενικότερα από ψάξιμο που έκανα γίνεται στο json Να βάλεις ακριβώς τα columns Που θέλεις στο enum section, αλλά εμένα δεν είναι αυτός ο σκοπός μου γιατί ανάλογα το αρχείο που εισάγει ο χρήστης υπάρχουν άλλα column που θεωρούνται ευαίσθητα οπότε δεν είναι στανταρ. οπότε θέλω με κάποιον τρόπο κάθε φορά που κάνει import ενα csv Ο χρήστης και εγώ επιλέγω σε προηγούμενα endpoint ποιες στήλες είναι ευαίσθητες από αυτό το csv, να μπαίνουν σε μια λίστα αυτές οι στήλες και να γίνονται parse στο enum section του json (ή όπου αλλού γίνεται) και να εμφανίζεται ενα dropdown Menu στο swagger ui για να επιλέγει αυτές που θέλει και να πατάει execute. Οποιαδήποτε βοηθεία ευπρόσδεκτη είτε αναφορικά με τον κώδικα που πρέπει να συμπληρώσω στο python αρχείο είτε στο swagger.json αρχείο. υ.γ. ο ήδη υπάρχον κώδικας στο swagger αρχείο είναι αυτός που επιστρέφει ένα object με τα sensitive data και ένα Object με τα column_name). ωστόσο το section που έχω γράψει με το enum δεν επιστρέφει το dropdown list Που είναι και το ζητούμενο. Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Απριλίου από oraiustepe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα